Cinc fruites màgiques que poden prevenir el càncer de mama

Cinc fruites màgiques que poden prevenir el càncer de mama

El càncer de mama ha encapçalat la llista de càncers femenins i s'ha convertit en un malson per a més i més dones. Els pits són el símbol de la feminitat, i la cura dels pits és la carrera de tota la vida de tota dona. Segons informes rellevants, les dones amb els pits plens tenen un risc relativament més alt de desenvolupar càncer de mama. Llavors, com podem prevenir-ho Cinc tipus de fruites us poden ajudar!

1. Jujube

Nodreix la melsa i l'estómac, reposa el qi i la sang, i és ric en carotè B, vitamina C, vitamines B, etc. El grup de compostos triterpenoides que conté són ingredients eficaços contra el càncer. La gent menja farinetes de jujube i jujube guisat amb astragal per enfortir la seva condició física i prevenir el càncer de mama.

2. Kiwi

El kiwi és un tresor entre les fruites, que conté 4-12 vegades més vitamina C que les taronges, 3 vegades més que les pomes i 60 vegades més que el raïm. Els estudis han demostrat que les substàncies que conté poden bloquejar la producció de nitrosamines en el cos humà, tenint així un bon efecte anticancerígen i és un producte excel·lent per prevenir el càncer de mama.

3. Lledoner

Sovint s'utilitza per estimular la gana, ajudar a la digestió i reduir els lípids a la sang. Pot afavorir la circulació sanguínia i eliminar l'estasi de la sang, eliminar l'estancament i eliminar l'acumulació i inhibir el creixement de cèl·lules canceroses. També és ric en vitamina C i és adequat per a pacients amb càncers del tracte digestiu i del sistema reproductor femení com el càncer gàstric i el càncer de mama.

4. Cítrics

Els cítrics com mandarines, pomelos, taronges, llimones, kumquats, etc. són rics en vitamina C, poden prevenir la formació de nitrosamines i són aptes per a pacients amb càncer gàstric, càncer de mama i tumors pulmonars.

5. Mango

La investigació científica ha descobert que les dones que mengen més mangos poden prevenir el càncer de mama. Els investigadors han estudiat els polifenols dels mangos, especialment els components bioactius tanins (que s'han relacionat amb la prevenció i inhibició del càncer). El taní és un polifenol amarg que es troba en les llavors de raïm i les fulles de te. Els estudis han trobat que el cicle de divisió cel·lular està interromput pels polifenols. Aquest pot ser un dels mecanismes pels quals el mango prevé o inhibeix les cèl·lules canceroses.

<<:  La psoriasi és contagiosa?

>>:  Quan et despertes al matí, recorda no beure aquests 4 tipus d'aigua

Recomanar articles

Pot menjar ordi i mongetes vermelles realment eliminar la humitat?

Menjar unes llavors de coix i mongetes vermelles ...

La radiació informàtica a llarg termini causarà taques?

Molta gent treballa de nou a cinc, i a causa de l...

Practiqueu els salts a la gatzoneta? Dues tècniques de salt habituals?

El salt és un molt bon exercici, i també es pot p...

Quins són els tractaments per a la neuràlgia de l'herpes zoster?

L'herpes és una malaltia de la pell comuna en...

Quins són els símptomes de les ferides profundes de la ràbia en humans?

La ràbia és una malaltia infecciosa molt aterrido...

Diagnòstic i tractament de l'artritis reumatoide

Tothom ha d'estar familiaritzat amb la malalt...

Com repel·lir els mosquits

Des de l'estiu, moltes persones s'han sen...

Com alleuja el ñame la picor?

El nyam és un aliment nutritiu i també és força c...

La diferència entre el condiloma acuminat i el pseudocondiloma acuminat

Les berrugues genitals i les pseudoberrugues són ...