Cada cop hi ha més pacients que pateixen infart de miocardi El que és molt important per als pacients amb infart de miocardi és la seva dieta diària No han de menjar massa i han d'escollir aliments fàcils de digerir i baixos en greixos. (1) Limiteu la ingesta de calories per reduir la càrrega del cor. Sobretot en les primeres etapes de la malaltia, hauríeu de menjar àpats petits amb freqüència, principalment aliments líquids, i evitar els àpats massa freds o sobreescalfats. A mesura que millora l'estat, podeu afegir aliments semilíquids adequadament i augmentar gradualment l'energia tèrmica. Es permet menjar quantitats moderades de carn magra, peix, fruita, etc. Manteniu sempre el tracte gastrointestinal sense obstruccions per evitar que la condició empitjori a causa de la força excessiva durant la defecació. (2) La dieta ha de ser equilibrada, lleugera i nutritiva per millorar el subministrament nutricional del cos, incloses les cèl·lules del miocardi, protegir i mantenir la funció cardíaca i promoure la recuperació primerenca del pacient. Eviteu menjar excessiu i irritant, i no beveu te ni cafè forts. Eviteu menjar grans quantitats de greix, ja que pot augmentar els lípids de la sang i la viscositat de la sang després dels àpats, provocant trombosi. (3) Preste atenció a l'equilibri de sodi i potassi i augmenta la ingesta de magnesi adequadament per prevenir o alleujar les complicacions, especialment l'aparició i desenvolupament d'arítmies i insuficiència cardíaca. En general, es recomana una dieta baixa en sal, però si es perd massa sodi a l'orina durant la fase aguda, no cal restringir excessivament el sodi. La ingesta de sodi, potassi i magnesi a la dieta s'ha d'ajustar en qualsevol moment segons l'estat del pacient. (4) Quan l'infart agut de miocardi va acompanyat d'insuficiència cardíaca, la disfunció gastrointestinal és freqüent i s'ha de prestar més atenció a la dieta. En els primers 1 o 2 dies després de l'aparició de la malaltia, només es donen aliments líquids com ara suc d'aigua calenta, sopa d'arròs, aigua amb mel, arrel de lotus en pols, etc., de 6 a 7 vegades al dia, de 100 a 150 ml cada vegada. Si la funció cardíaca del pacient millora i el dolor s'alleuja, podeu augmentar la vostra dieta a poc a poc amb carn magra, clares d'ou al vapor, farinetes d'arròs prima, etc. A mesura que la malaltia es recupera, el tractament dietètic per a la malaltia coronària es pot adoptar 6 setmanes després de l'aparició de la malaltia, però la dieta encara ha de ser suau i fàcil de digerir. |
<<: Què han de menjar els pacients amb gota? Aquests plans de dieta són els més adequats
>>: De quina malaltia és precursora la boca seca? Dues malalties necessiten atenció
Mai podem evitar accidents a la nostra vida i, de...
Moltes persones no entenen per què es pot produir...
A la nostra vida diària, no podem evitar el conta...
Moltes persones solen suar sota les aixelles, que...
Els préssecs són una fruita comuna per a nosaltre...
El massatge és una manera de relaxar-se, i és ben...
Els peus són el segon cor de l'ésser humà, ai...
Molts amics tenen les mans i els peus freds a la ...
La trombosi cerebral pot causar marejos i, per al...
Sovint ens trobem amb algunes malalties comunes a...
L'inici de la primavera indica que s'acos...
Ni un metabolisme ràpid ni lent és bo; ha d'e...
Si una noia té el geperut i les espatlles gruixud...
De vegades, pot sentir que el seu estómac es salt...
Les persones que estan cansades físicament han de...