Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Hem de prestar una atenció especial a les coses que utilitzen els nadons, especialment els aliments que mengen, que han de ser estrictes. cèl·lules de teixit.

El tocoferol és la vitamina E (Ve) El tocoferol natural és d-tocoferol (tipus dret). Té 8 isòmers, entre ells α, β, ϒ, δ, etc. El concentrat de tocoferol mixt D utilitzat com a antioxidant és una barreja de diversos isòmers de tocoferol natural. El tocoferol és un antioxidant natural soluble en oli que es produeix actualment en grans quantitats. S'utilitza àmpliament en llet sencera en pols, nata o margarina, productes carnis, productes aquàtics, verdures deshidratades, begudes de suc de fruites, aliments congelats i aliments de conveniència, etc., especialment el tocoferol és un fortificant antioxidant i nutricional per a aliments per a nadons, aliments terapèutics, aliments enriquits, etc.

Funció i ús

Augmenta l'efecte antioxidant de les cèl·lules, manté i promou la funció reproductiva. Té certs efectes anti-envelliment i també pot millorar el metabolisme dels lípids, prevenir l'arteriosclerosi i reduir els lípids a la sang.

Sovint s'utilitza per prevenir l'avortament habitual i l'amenaça d'avortament, així com per tractar la síndrome de la menopausa. S'utilitza com a tractament adjuvant de l'hepatitis, la cirrosi i la distròfia muscular.

Dosi i administració : 5 mg o 50 mg per comprimit, de 2 a 3 vegades al dia, de 10 a 100 mg cada vegada.

Efectes secundaris i precaucions : Les reaccions adverses són rares a dosis normals. L'ús a llarg termini i a gran escala durant més de mig any pot causar nàusees, vòmits, disfunció gastrointestinal, mal de cap, marejos, visió borrosa, trastorns menstruals i alguns pacients poden experimentar un temps de coagulació prolongat.

La vitamina E es refereix a un grup de compostos que inclou tocoferols i tocotrienols. Entre les diverses formes de VE, el gamma-tocoferol és el més comú. Es troba en oli de blat de moro, oli de soja, mantega i alguns condiments. L'α-tocoferol és la forma biològicament més activa de VE i la segona forma més comuna de VE a la dieta nord-americana (el γ-tocoferol és el primer que es troba habitualment en l'oli de cártam, l'oli de llavors de carbassa i l'oli de germen de blat). L'α-tocoferol és un antioxidant liposoluble que pot prevenir eficaçment la formació d'espècies reactives d'oxigen durant l'oxidació del greix. Si consumeixes més de 1000 mg al dia, pots patir hipervitaminosi de vitamina E.

<<:  La nebulització és eficaç per a la rinitis?

>>:  Com tractar la urticària immune?

Recomanar articles

El motiu pel qual beure llet provoca acne

Amb la millora contínua de les condicions de vida...

Quin és el valor normal de la creatina cinasa? Què és la creatina quinasa?

Moltes persones no saben molt sobre la creatina q...

El vidre és verinós?

En general, sempre que compreu tasses de vidre en...

Quins són els beneficis dels consells de moniato

Els moniatos també s'anomenen fulles de monia...

Quins són els símptomes de les erupcions virals?

Les malalties de la pell tenen més probabilitats ...

Quines són les raons de l'alt percentatge de limfòcits?

Els limfòcits són les cèl·lules més petites del n...

Què passa quan tinc diarrea i vòmit?

La diarrea i els vòmits són el que anomenem vòmit...

Com emmagatzemar les llimones sense nevera

En general, la vida útil de les llimones és relat...

És bona la roba de protecció contra la radiació?

Quan les dones estan embarassades, hi ha molts pr...

Quines són les funcions de les polseres de turmalina

La turmalina és una joia especialment preciosa. E...

Què tal el fòrum de 2 canals? Ressenyes del fòrum 2ch i informació del lloc web

Què és el lloc web del fòrum 2ch? 2ch (Segon Canal...

Quines són les causes de l'artritis reumatoide?

L'impacte de les malalties reumàtiques és mol...