Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Hem de prestar una atenció especial a les coses que utilitzen els nadons, especialment els aliments que mengen, que han de ser estrictes. cèl·lules de teixit.

El tocoferol és la vitamina E (Ve) El tocoferol natural és d-tocoferol (tipus dret). Té 8 isòmers, entre ells α, β, ϒ, δ, etc. El concentrat de tocoferol mixt D utilitzat com a antioxidant és una barreja de diversos isòmers de tocoferol natural. El tocoferol és un antioxidant natural soluble en oli que es produeix actualment en grans quantitats. S'utilitza àmpliament en llet sencera en pols, nata o margarina, productes carnis, productes aquàtics, verdures deshidratades, begudes de suc de fruites, aliments congelats i aliments de conveniència, etc., especialment el tocoferol és un fortificant antioxidant i nutricional per a aliments per a nadons, aliments terapèutics, aliments enriquits, etc.

Funció i ús

Augmenta l'efecte antioxidant de les cèl·lules, manté i promou la funció reproductiva. Té certs efectes anti-envelliment i també pot millorar el metabolisme dels lípids, prevenir l'arteriosclerosi i reduir els lípids a la sang.

Sovint s'utilitza per prevenir l'avortament habitual i l'amenaça d'avortament, així com per tractar la síndrome de la menopausa. S'utilitza com a tractament adjuvant de l'hepatitis, la cirrosi i la distròfia muscular.

Dosi i administració : 5 mg o 50 mg per comprimit, de 2 a 3 vegades al dia, de 10 a 100 mg cada vegada.

Efectes secundaris i precaucions : Les reaccions adverses són rares a dosis normals. L'ús a llarg termini i a gran escala durant més de mig any pot causar nàusees, vòmits, disfunció gastrointestinal, mal de cap, marejos, visió borrosa, trastorns menstruals i alguns pacients poden experimentar un temps de coagulació prolongat.

La vitamina E es refereix a un grup de compostos que inclou tocoferols i tocotrienols. Entre les diverses formes de VE, el gamma-tocoferol és el més comú. Es troba en oli de blat de moro, oli de soja, mantega i alguns condiments. L'α-tocoferol és la forma biològicament més activa de VE i la segona forma més comuna de VE a la dieta nord-americana (el γ-tocoferol és el primer que es troba habitualment en l'oli de cártam, l'oli de llavors de carbassa i l'oli de germen de blat). L'α-tocoferol és un antioxidant liposoluble que pot prevenir eficaçment la formació d'espècies reactives d'oxigen durant l'oxidació del greix. Si consumeixes més de 1000 mg al dia, pots patir hipervitaminosi de vitamina E.

<<:  La nebulització és eficaç per a la rinitis?

>>:  Com tractar la urticària immune?

Recomanar articles

Quins són els mètodes per eliminar la placa dental?

Tots esperem mostrar belles dents blanques quan s...

Quins són els mètodes per fer Liangpi?

El liangpi és un aliment molt semblant a la gelea...

Quins són els perills de la intoxicació per plom dels ous conservats?

Els ous en conserva són un aliment habitual en la...

Què fer si us mossega una puça

Els amics que tenen gossos o gats a casa poden te...

Què fer amb les lesions dels teixits tous

En la majoria dels casos, no hi ha hemorràgies a ...

Què pots menjar durant el període de dejuni No has de menjar massa?

El dejuni com a mètode de preservació de la salut...

Què tal Bulova? Bulova_Bulova Comentaris i informació del lloc web

Bulova_Què és el lloc web de Bulova? Bulova és una...

Puc menjar mongetes dolces si tinc restrenyiment?

Molts dels nostres amics poden haver menjat monge...

Què fer si l'olor de pintura és massa forta

Si hi ha una forta olor de pintura al vostre ento...

Què és la diabetis insípida hipofisària

En general, la diabetis insípida és causada per u...