Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Quins són els efectes i funcions del tocoferol?

Hem de prestar una atenció especial a les coses que utilitzen els nadons, especialment els aliments que mengen, que han de ser estrictes. cèl·lules de teixit.

El tocoferol és la vitamina E (Ve) El tocoferol natural és d-tocoferol (tipus dret). Té 8 isòmers, entre ells α, β, ϒ, δ, etc. El concentrat de tocoferol mixt D utilitzat com a antioxidant és una barreja de diversos isòmers de tocoferol natural. El tocoferol és un antioxidant natural soluble en oli que es produeix actualment en grans quantitats. S'utilitza àmpliament en llet sencera en pols, nata o margarina, productes carnis, productes aquàtics, verdures deshidratades, begudes de suc de fruites, aliments congelats i aliments de conveniència, etc., especialment el tocoferol és un fortificant antioxidant i nutricional per a aliments per a nadons, aliments terapèutics, aliments enriquits, etc.

Funció i ús

Augmenta l'efecte antioxidant de les cèl·lules, manté i promou la funció reproductiva. Té certs efectes anti-envelliment i també pot millorar el metabolisme dels lípids, prevenir l'arteriosclerosi i reduir els lípids a la sang.

Sovint s'utilitza per prevenir l'avortament habitual i l'amenaça d'avortament, així com per tractar la síndrome de la menopausa. S'utilitza com a tractament adjuvant de l'hepatitis, la cirrosi i la distròfia muscular.

Dosi i administració : 5 mg o 50 mg per comprimit, de 2 a 3 vegades al dia, de 10 a 100 mg cada vegada.

Efectes secundaris i precaucions : Les reaccions adverses són rares a dosis normals. L'ús a llarg termini i a gran escala durant més de mig any pot causar nàusees, vòmits, disfunció gastrointestinal, mal de cap, marejos, visió borrosa, trastorns menstruals i alguns pacients poden experimentar un temps de coagulació prolongat.

La vitamina E es refereix a un grup de compostos que inclou tocoferols i tocotrienols. Entre les diverses formes de VE, el gamma-tocoferol és el més comú. Es troba en oli de blat de moro, oli de soja, mantega i alguns condiments. L'α-tocoferol és la forma biològicament més activa de VE i la segona forma més comuna de VE a la dieta nord-americana (el γ-tocoferol és el primer que es troba habitualment en l'oli de cártam, l'oli de llavors de carbassa i l'oli de germen de blat). L'α-tocoferol és un antioxidant liposoluble que pot prevenir eficaçment la formació d'espècies reactives d'oxigen durant l'oxidació del greix. Si consumeixes més de 1000 mg al dia, pots patir hipervitaminosi de vitamina E.

<<:  La nebulització és eficaç per a la rinitis?

>>:  Com tractar la urticària immune?

Recomanar articles

Què causa els vasos sanguinis prominents a les mans i als peus?

En general, si entrem en contacte amb aigua freda...

Com emmagatzemar les fauces de peix

La faussa de peix és un tònic preciós i sempre ha...

Quines són les tres causes principals de l'anèmia?

Moltes persones no presten molta atenció a l'...

Què fer si el teu nas està sec i picor? 4 maneres d'ajudar-te?

És normal tenir un nas sec i picor en temps sec. ...

Quins són els perills de fumar a l'aire condicionat?

Fumar en un ambient amb aire condicionat L'am...

Què tal Dwyane Wade? Ressenyes de Dwyane Wade i informació del lloc web

Què és el lloc web de Dwyane Wade? Dwyane Wade és ...

Què causa la sang vermella brillant?

La sang a les femtes és molt comú en la pràctica ...

Quines són les precaucions per a l'examen anal?

L'examen anal comprova principalment l'es...

Com entrenar la capacitat pulmonar?

Una gran capacitat pulmonar indica que la persona...

Com utilitzar un termòmetre?

Els termòmetres són eines habituals a la nostra v...

Articulacions dels dits inflades

Quan els teus dits s'inflen, ¿afecta seriosam...