Hem de prestar una atenció especial a les coses que utilitzen els nadons, especialment els aliments que mengen, que han de ser estrictes. cèl·lules de teixit. El tocoferol és la vitamina E (Ve) El tocoferol natural és d-tocoferol (tipus dret). Té 8 isòmers, entre ells α, β, ϒ, δ, etc. El concentrat de tocoferol mixt D utilitzat com a antioxidant és una barreja de diversos isòmers de tocoferol natural. El tocoferol és un antioxidant natural soluble en oli que es produeix actualment en grans quantitats. S'utilitza àmpliament en llet sencera en pols, nata o margarina, productes carnis, productes aquàtics, verdures deshidratades, begudes de suc de fruites, aliments congelats i aliments de conveniència, etc., especialment el tocoferol és un fortificant antioxidant i nutricional per a aliments per a nadons, aliments terapèutics, aliments enriquits, etc. 【 Funció i ús 】 Augmenta l'efecte antioxidant de les cèl·lules, manté i promou la funció reproductiva. Té certs efectes anti-envelliment i també pot millorar el metabolisme dels lípids, prevenir l'arteriosclerosi i reduir els lípids a la sang. Sovint s'utilitza per prevenir l'avortament habitual i l'amenaça d'avortament, així com per tractar la síndrome de la menopausa. S'utilitza com a tractament adjuvant de l'hepatitis, la cirrosi i la distròfia muscular. Dosi i administració : 5 mg o 50 mg per comprimit, de 2 a 3 vegades al dia, de 10 a 100 mg cada vegada. Efectes secundaris i precaucions : Les reaccions adverses són rares a dosis normals. L'ús a llarg termini i a gran escala durant més de mig any pot causar nàusees, vòmits, disfunció gastrointestinal, mal de cap, marejos, visió borrosa, trastorns menstruals i alguns pacients poden experimentar un temps de coagulació prolongat. La vitamina E es refereix a un grup de compostos que inclou tocoferols i tocotrienols. Entre les diverses formes de VE, el gamma-tocoferol és el més comú. Es troba en oli de blat de moro, oli de soja, mantega i alguns condiments. L'α-tocoferol és la forma biològicament més activa de VE i la segona forma més comuna de VE a la dieta nord-americana (el γ-tocoferol és el primer que es troba habitualment en l'oli de cártam, l'oli de llavors de carbassa i l'oli de germen de blat). L'α-tocoferol és un antioxidant liposoluble que pot prevenir eficaçment la formació d'espècies reactives d'oxigen durant l'oxidació del greix. Si consumeixes més de 1000 mg al dia, pots patir hipervitaminosi de vitamina E. |
<<: La nebulització és eficaç per a la rinitis?
>>: Com tractar la urticària immune?
En general, si entrem en contacte amb aigua freda...
La faussa de peix és un tònic preciós i sempre ha...
Quin és el lloc web de The Sukhothai Bangkok? El S...
Moltes persones no presten molta atenció a l'...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Po...
És normal tenir un nas sec i picor en temps sec. ...
Fumar en un ambient amb aire condicionat L'am...
L'ús de les fulles de Platycladus orientalis ...
Què és el lloc web de Dwyane Wade? Dwyane Wade és ...
Què és el lloc web de la TV agrícola veneçolana? A...
La sang a les femtes és molt comú en la pràctica ...
L'examen anal comprova principalment l'es...
Una gran capacitat pulmonar indica que la persona...
Els termòmetres són eines habituals a la nostra v...
Quan els teus dits s'inflen, ¿afecta seriosam...