Hem de prestar una atenció especial a les coses que utilitzen els nadons, especialment els aliments que mengen, que han de ser estrictes. cèl·lules de teixit. El tocoferol és la vitamina E (Ve) El tocoferol natural és d-tocoferol (tipus dret). Té 8 isòmers, entre ells α, β, ϒ, δ, etc. El concentrat de tocoferol mixt D utilitzat com a antioxidant és una barreja de diversos isòmers de tocoferol natural. El tocoferol és un antioxidant natural soluble en oli que es produeix actualment en grans quantitats. S'utilitza àmpliament en llet sencera en pols, nata o margarina, productes carnis, productes aquàtics, verdures deshidratades, begudes de suc de fruites, aliments congelats i aliments de conveniència, etc., especialment el tocoferol és un fortificant antioxidant i nutricional per a aliments per a nadons, aliments terapèutics, aliments enriquits, etc. 【 Funció i ús 】 Augmenta l'efecte antioxidant de les cèl·lules, manté i promou la funció reproductiva. Té certs efectes anti-envelliment i també pot millorar el metabolisme dels lípids, prevenir l'arteriosclerosi i reduir els lípids a la sang. Sovint s'utilitza per prevenir l'avortament habitual i l'amenaça d'avortament, així com per tractar la síndrome de la menopausa. S'utilitza com a tractament adjuvant de l'hepatitis, la cirrosi i la distròfia muscular. Dosi i administració : 5 mg o 50 mg per comprimit, de 2 a 3 vegades al dia, de 10 a 100 mg cada vegada. Efectes secundaris i precaucions : Les reaccions adverses són rares a dosis normals. L'ús a llarg termini i a gran escala durant més de mig any pot causar nàusees, vòmits, disfunció gastrointestinal, mal de cap, marejos, visió borrosa, trastorns menstruals i alguns pacients poden experimentar un temps de coagulació prolongat. La vitamina E es refereix a un grup de compostos que inclou tocoferols i tocotrienols. Entre les diverses formes de VE, el gamma-tocoferol és el més comú. Es troba en oli de blat de moro, oli de soja, mantega i alguns condiments. L'α-tocoferol és la forma biològicament més activa de VE i la segona forma més comuna de VE a la dieta nord-americana (el γ-tocoferol és el primer que es troba habitualment en l'oli de cártam, l'oli de llavors de carbassa i l'oli de germen de blat). L'α-tocoferol és un antioxidant liposoluble que pot prevenir eficaçment la formació d'espècies reactives d'oxigen durant l'oxidació del greix. Si consumeixes més de 1000 mg al dia, pots patir hipervitaminosi de vitamina E. |
<<: La nebulització és eficaç per a la rinitis?
>>: Com tractar la urticària immune?
Tots esperem mostrar belles dents blanques quan s...
El liangpi és un aliment molt semblant a la gelea...
Els ous en conserva són un aliment habitual en la...
Si un nen a casa té tos, l'hospital li recept...
Els amics que tenen gossos o gats a casa poden te...
En la majoria dels casos, no hi ha hemorràgies a ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Tecnologi...
Què és Coffee Cake Network? CoffeeCakes és una bot...
Quin és el lloc web de BMC Software Corporation? B...
El dejuni com a mètode de preservació de la salut...
Bulova_Què és el lloc web de Bulova? Bulova és una...
Molts dels nostres amics poden haver menjat monge...
Si hi ha una forta olor de pintura al vostre ento...
En general, la diabetis insípida és causada per u...
Què és Boston Dynamics? Boston Dynamics és un fabr...