El rovell d'ou té un alt valor nutricional i és un aliment complementari ideal per als nadons. Hi ha molts aliments complementaris que es poden fer amb rovells d'ou, com ara galetes de rovell d'ou, tofu de rovell d'ou, farinetes de verdures de rovell d'ou, etc. Tot i que els rovells d'ou són naturalment inofensius, és possible que les mares no siguin conscients que alguns nadons encara poden tenir una reacció al·lèrgica a ells i desenvolupar símptomes al·lèrgics. 1. El principi de l'al·lèrgia a l'ou ①El culpable de les al·lèrgies: la substància dels ous relacionada amb reaccions al·lèrgiques és principalment un component anomenat "ovomucina", que es troba principalment a la clara d'ou. ②Per què és possible ser al·lèrgic als rovells d'ou? ① Quan els ous són frescos, el propi rovell té una membrana de rovell completa, que pot evitar que l'ovomucina entri al rovell. Tanmateix, quan els ous no estan frescos o cuits, la funció de la membrana del rovell s'ha destruït i l'"ovomucina" es pot difondre des de la clara de l'ou al rovell. ② Els nens també són al·lèrgics a les proteïnes animals i altres substàncies contingudes en els rovells d'ou. 2. Símptomes d'al·lèrgia al rovell d'ou i/o a la clara d'ou: poden ser lleus o greus ① Lleu: erupció cutània lleu, diarrea lleu, etc. ② Sever: erupció cutània severa, distensió abdominal, vòmits, diarrea severa, etc., o encara pitjor. 3. Com reduir l'aparició d'al·lèrgia al rovell d'ou ① No l'afegiu massa aviat, no l'afegiu com a primer aliment complementari, comenceu amb una quantitat molt petita i, a continuació, augmenteu-la gradualment. ②Els ous han d'estar frescos per evitar danys a la membrana del rovell a causa del vell. ③ Trieu menjar la part del rovell de l'ou sencer cuit: quan afegim el rovell d'ou al nadó en l'etapa inicial, la quantitat que es menja és molt petita. Es recomana treure el rovell a una certa distància de la clara de l'ou. ④ No afegiu clara d'ou als nens menors d'un any. Alguns pares els agrada barrejar llet materna i llet en pols quan donen rovell d'ou als seus nadons, pensant que això és més nutritiu. No obstant això, el professor Wang recomana que els rovells d'ou no s'hagin de preparar amb llet materna o llet de fórmula, sinó que s'han de barrejar amb aigua tèbia en una pasta i alimentar-los al nadó. Com que afegir rovell d'ou a la llet de fórmula o llet materna i triturar-lo en una pasta destruirà la proporció científica de diversos nutrients en el rovell d'ou i la llet, no és propici per a l'absorció màxima de nutrients del nadó en el rovell d'ou o la llet en pols, especialment l'absorció de ferro. |
<<: Les dones embarassades poden menjar albercocs El seu valor nutricional és tan ric
>>: Remeis populars per tractar la psoriasi, petits remeis populars per tractar malalties greus
És inevitable que el cos tingui alguns problemes ...
Què és el lloc web de Konica Minolta? Konica Minol...
Hi ha qui diu que els cabells grisos són un símbo...
Què és el lloc web de FANUC? FANUC (FANUC; també t...
Quin és el lloc web de la Universitat Danesa d'...
El peu d'atleta és una malaltia amb una taxa ...
Què és Toronto Online? Torcn.com és la comunitat x...
A la societat moderna, la vida diària de tothom e...
De fet, molts dels nostres amics pateixen de cegu...
L'artritis reactiva és un tipus d'artriti...
Què és el lloc web de Wahl Eversharp? Wahl Eversha...
Avui dia, moltes persones tenen problemes d'e...
Què és GHBass & Co.? GHBass&Co. és una mar...
Quin és el lloc web oficial de KFC? Kentucky Fried...
La febre baixa és el que sovint anomenem febre ba...