El rovell d'ou té un alt valor nutricional i és un aliment complementari ideal per als nadons. Hi ha molts aliments complementaris que es poden fer amb rovells d'ou, com ara galetes de rovell d'ou, tofu de rovell d'ou, farinetes de verdures de rovell d'ou, etc. Tot i que els rovells d'ou són naturalment inofensius, és possible que les mares no siguin conscients que alguns nadons encara poden tenir una reacció al·lèrgica a ells i desenvolupar símptomes al·lèrgics. 1. El principi de l'al·lèrgia a l'ou ①El culpable de les al·lèrgies: la substància dels ous relacionada amb reaccions al·lèrgiques és principalment un component anomenat "ovomucina", que es troba principalment a la clara d'ou. ②Per què és possible ser al·lèrgic als rovells d'ou? ① Quan els ous són frescos, el propi rovell té una membrana de rovell completa, que pot evitar que l'ovomucina entri al rovell. Tanmateix, quan els ous no estan frescos o cuits, la funció de la membrana del rovell s'ha destruït i l'"ovomucina" es pot difondre des de la clara de l'ou al rovell. ② Els nens també són al·lèrgics a les proteïnes animals i altres substàncies contingudes en els rovells d'ou. 2. Símptomes d'al·lèrgia al rovell d'ou i/o a la clara d'ou: poden ser lleus o greus ① Lleu: erupció cutània lleu, diarrea lleu, etc. ② Sever: erupció cutània severa, distensió abdominal, vòmits, diarrea severa, etc., o encara pitjor. 3. Com reduir l'aparició d'al·lèrgia al rovell d'ou ① No l'afegiu massa aviat, no l'afegiu com a primer aliment complementari, comenceu amb una quantitat molt petita i, a continuació, augmenteu-la gradualment. ②Els ous han d'estar frescos per evitar danys a la membrana del rovell a causa del vell. ③ Trieu menjar la part del rovell de l'ou sencer cuit: quan afegim el rovell d'ou al nadó en l'etapa inicial, la quantitat que es menja és molt petita. Es recomana treure el rovell a una certa distància de la clara de l'ou. ④ No afegiu clara d'ou als nens menors d'un any. Alguns pares els agrada barrejar llet materna i llet en pols quan donen rovell d'ou als seus nadons, pensant que això és més nutritiu. No obstant això, el professor Wang recomana que els rovells d'ou no s'hagin de preparar amb llet materna o llet de fórmula, sinó que s'han de barrejar amb aigua tèbia en una pasta i alimentar-los al nadó. Com que afegir rovell d'ou a la llet de fórmula o llet materna i triturar-lo en una pasta destruirà la proporció científica de diversos nutrients en el rovell d'ou i la llet, no és propici per a l'absorció màxima de nutrients del nadó en el rovell d'ou o la llet en pols, especialment l'absorció de ferro. |
<<: Les dones embarassades poden menjar albercocs El seu valor nutricional és tan ric
>>: Remeis populars per tractar la psoriasi, petits remeis populars per tractar malalties greus
Què és el web de la Universitat de Cantàbria? La U...
Què és el lloc web de LUTS Doll? La nina LUTS és u...
A moltes persones els agrada jugar a l'ordina...
Tot i que l'aigua potable diària de les perso...
Les dones necessiten un cert període d'adapta...
En el món actual de tecnologia cada cop més creix...
Si les teves dents són deficients en calci, per d...
Què és Rod2.0? Rod2.0 és un bloc americà creat esp...
Aixeques la barbeta quan tens sang pel nas. Sempr...
Cada persona normal orina entre quatre i vuit veg...
Per diversos motius, moltes persones han d'ex...
Què és el lloc web de Petrobras? Fundada el 1953, ...
Les malalties de la pell són una de les malalties...
Què és el lloc web d'American Eagle Outfitters...
Tenir taques vermelles a les mans és un fenomen c...