La Yuba i la pell de soja són comuns, encara hi ha algunes diferències, sobretot a la regió del nord-est, els noms també seran diferents, però alguns llocs són diferents en el mètode d'assecat, que no necessita ser. Yuba té un alt valor nutricional i té un sabor deliciós. La diferència entre la yuba i la pell de mató varia en diferents regions, de manera que s'anomenen de manera diferent. En realitat, el Yuba és el mateix que la pell de tofu. Tots dos s'elaboren bullint la llet de soja i després mantenint-la calenta per formar una capa d'oli, que després es recull i s'asseca al sol. La diferència entre aquesta i la pell del tofu és que la pell del tofu es posa plana durant l'assecat, mentre que la pell del tofu es deixa caure de manera natural, de manera que després d'assecar-se, esdevé una branca. Hi ha moltes maneres de preparar la yuba. Pot ser de carn o vegetariana, rostida o fregida, i té un gust molt deliciós. Recepta casolana de yuba 1. Cogombre barrejat amb yuba Ingredients: quantitat adequada de fulles de mató i cogombre. pràctica: 1. Rentar el cogombre, treure els dos extrems, tallar-los a trossos petits, posar-los en un bol, afegir la quantitat adequada de sal i deixar marinar uns 15 minuts. 2. Remullar les làmines de quallada de mongetes, rentar-les, blanquejar-les amb aigua bullint, deixar-les refredar i tallar-les a rodanxes. 3. Barregeu uniformement el cogombre preparat, la quallada de mongetes, l'all picat, la sal, el MSG, el vinagre blanc, l'oli de sèsam i el sucre. 2. Mató de mongeta fregida picant Ingredients: yuba, pebrot verd, pasta de mongetes pràctica: 1. Remullar les làmines de quallada de mongetes amb aigua tèbia i tallar-les a trossos. Rentar els pebrots verds i tallar-los a trossos. 2. Poseu una quantitat adequada d'oli a l'olla Quan l'oli estigui calent, poseu-hi les làmines de mató i fregiu-les fins que estiguin daurades. 3. Deixeu una quantitat adequada d'oli a l'olla, sofregiu la ceba i el gingebre, després afegiu-hi una quantitat adequada de pasta de mongetes, sofregiu uniformement i, a continuació, afegiu-hi les làmines de quallada de mongetes. Abans de servir, afegiu la quantitat adequada d'essència de pollastre i sal. 3. Yuba sense esmaltar Ingredients: 300 g de yuba, 5 g de midó (blat de moro) 1. Remullar la yuba amb antelació i tallar-la en segments de 4 cm de llarg; 2. Escalfeu 30 g d'oli en una cullera, afegiu-hi el gingebre ratllat i sofregiu; 3. Afegiu 15 g d'aigua de pebre, sopa, salsa de soja, sal i sucre i deixeu-ho bullir; 4. Afegiu-hi els trossos de yuba i deixeu-ho coure a foc lent; 5. Quan el suc estigui espes i els bastonets de mató de mongetes tinguin sabor, afegiu-hi MSG, feu servir 10 grams de midó humit (5 grams de midó més aigua) per fer un midó prim, ruixeu-ho amb oli clar, serviu-ho amb una cullera. |
<<: Què he de fer si el meu front no està ple i enfonsat?
>>: Quina diferència hi ha entre els brots de soja i la yuba?
Les hemorroides molesten a moltes persones, de ma...
L'emissió nocturna és un dels signes de la ma...
En la societat actual, la gent presta cada cop mé...
Què és el lloc web de Hong Leong Financial Group? ...
Què és el lloc web d'Oklahoma City Thunder? L&...
L'anèmia és una malaltia molt freqüent en la ...
Si el Yang Qi és insuficient, el cos patirà diver...
El vestíbul és el nostre òrgan d'equilibri i ...
Què és el lloc web ucraïnès xinès? Ukraine Chinese...
Si hi ha secreció de pus de l'oïda, pot ser q...
Per a la gent del sud, es pot dir que Guilinggao ...
Els pals de moxa són una herba medicinal xinesa h...
La història del licor és molt llarga. El contingu...
La dermatitis liquen és una neurodermatitis, que ...
Què és Korea.com? Korea.com és un lloc web de port...