La Yuba i la pell de soja són comuns, encara hi ha algunes diferències, sobretot a la regió del nord-est, els noms també seran diferents, però alguns llocs són diferents en el mètode d'assecat, que no necessita ser. Yuba té un alt valor nutricional i té un sabor deliciós. La diferència entre la yuba i la pell de mató varia en diferents regions, de manera que s'anomenen de manera diferent. En realitat, el Yuba és el mateix que la pell de tofu. Tots dos s'elaboren bullint la llet de soja i després mantenint-la calenta per formar una capa d'oli, que després es recull i s'asseca al sol. La diferència entre aquesta i la pell del tofu és que la pell del tofu es posa plana durant l'assecat, mentre que la pell del tofu es deixa caure de manera natural, de manera que després d'assecar-se, esdevé una branca. Hi ha moltes maneres de preparar la yuba. Pot ser de carn o vegetariana, rostida o fregida, i té un gust molt deliciós. Recepta casolana de yuba 1. Cogombre barrejat amb yuba Ingredients: quantitat adequada de fulles de mató i cogombre. pràctica: 1. Rentar el cogombre, treure els dos extrems, tallar-los a trossos petits, posar-los en un bol, afegir la quantitat adequada de sal i deixar marinar uns 15 minuts. 2. Remullar les làmines de quallada de mongetes, rentar-les, blanquejar-les amb aigua bullint, deixar-les refredar i tallar-les a rodanxes. 3. Barregeu uniformement el cogombre preparat, la quallada de mongetes, l'all picat, la sal, el MSG, el vinagre blanc, l'oli de sèsam i el sucre. 2. Mató de mongeta fregida picant Ingredients: yuba, pebrot verd, pasta de mongetes pràctica: 1. Remullar les làmines de quallada de mongetes amb aigua tèbia i tallar-les a trossos. Rentar els pebrots verds i tallar-los a trossos. 2. Poseu una quantitat adequada d'oli a l'olla Quan l'oli estigui calent, poseu-hi les làmines de mató i fregiu-les fins que estiguin daurades. 3. Deixeu una quantitat adequada d'oli a l'olla, sofregiu la ceba i el gingebre, després afegiu-hi una quantitat adequada de pasta de mongetes, sofregiu uniformement i, a continuació, afegiu-hi les làmines de quallada de mongetes. Abans de servir, afegiu la quantitat adequada d'essència de pollastre i sal. 3. Yuba sense esmaltar Ingredients: 300 g de yuba, 5 g de midó (blat de moro) 1. Remullar la yuba amb antelació i tallar-la en segments de 4 cm de llarg; 2. Escalfeu 30 g d'oli en una cullera, afegiu-hi el gingebre ratllat i sofregiu; 3. Afegiu 15 g d'aigua de pebre, sopa, salsa de soja, sal i sucre i deixeu-ho bullir; 4. Afegiu-hi els trossos de yuba i deixeu-ho coure a foc lent; 5. Quan el suc estigui espes i els bastonets de mató de mongetes tinguin sabor, afegiu-hi MSG, feu servir 10 grams de midó humit (5 grams de midó més aigua) per fer un midó prim, ruixeu-ho amb oli clar, serviu-ho amb una cullera. |
<<: Què he de fer si el meu front no està ple i enfonsat?
>>: Quina diferència hi ha entre els brots de soja i la yuba?
Eucommia ulmoides en si és una medicina tradicion...
Què és Hulu? Hulu és un famós lloc d'Internet ...
La malaltia tiroïdal autoimmune és una malaltia c...
A la vida, alguns pacients amb bronquièctasia s...
Mengem moltes coses cada dia, però alguns aliment...
A la societat moderna, la vida diària de tothom e...
L'hemorràgia anal és un problema freqüent, i ...
1. Fumar i beure Si ho manteniu en secret, el vos...
Remull els peus és una cosa que a moltes persones...
El tumor glomus és un tumor benigne indirecte, en...
L'herpes és una malaltia comuna de la pell i ...
L'ambliopia es pot tractar, especialment per ...
Quin és el lloc web del Melbourne Victory Football...
A mesura que milloren els nivells de vida de les ...
Tothom sap que prendre un bany pot millorar la hi...