Els brots de soja i les làmines de soja són dos aliments completament diferents, que conté una varietat de vitamines i minerals, també conegudes com a tendons de soja, són un aperitiu preferit a Sichuan té un bon efecte en la regulació del cos. Quina diferència hi ha entre els brots de soja i la yuba? 1. Els bastonets de mató de mongetes són de color groc-blanc, brillants i translúcids, rics en proteïnes i diversos nutrients. Es poden expandir en remull en aigua neta (fresca a l'estiu i càlida a l'hivern) durant 3 a 5 hores. Es pot cuinar amb carn o verdures, rostit, sofregit, servir fred o menjar en sopa. Té un gust fresc i refrescant, i tant els plats de carn com els vegetarians tenen els seus propis sabors. Les làmines de quallada de mongetes són adequades per a l'emmagatzematge a llarg termini, però s'han de col·locar en un lloc sec i ventilat. Per sobreviure als dies de gossos d'estiu, les làmines de quallada de mongetes han d'estar exposades al sol i bufades per la brisa fresca diverses vegades. 2. Els brots de mongetes, també coneguts com a tendons de mongetes, són un famós berenar local al comtat de Kaijiang, província de Sichuan. Aquest producte està fet de soja i es perfecciona a través de més d'una dotzena de processos. És ric en nutrients. Hi ha moltes maneres de consumir-lo, pot ser guisat, fregit, bullit, etc. Hi ha dues varietats: els brots de soja i els broquets de mongetes. L'ingredient principal és la proteïna, que és ric en nutrició. És adequat per sofregir, guisar, fregir o estofar. És deliciós en color i sabor. 3. Independentment del procés de producció, l'origen cultural, el contingut nutricional o el gust, la yuba no es pot comparar amb els brots de mongetes. Els brots de mongetes es van originar a la ciutat de Gantang, comtat de Kaijiang, província de Sichuan, i el producte representatiu són els brots de mongetes Tanghua, que és molt recomanable!Nutrició dels brots de mongetes Els brots de mongetes de Kaijiang estan fets amb soja d'alta qualitat i es processen d'una manera especial. Són una de les especialitats del comtat de Kaijiang, ciutat de Dazhou. Són rics en nutrició, tendres i suaus, de sabor suau i fàcils de menjar (es tornen suaus després de remullar-los en aigua per sota de 30 graus, es poden sofregir, sofregir-los o fregir. ). Els brots de mongetes de Kaijiang són aliments verds i tenen un gust deliciós. Conté un alt contingut en proteïnes, greixos insaturats, calci, ferro, zinc i múltiples vitamines. És beneficiós per reduir la incidència de malalties cardiovasculars i és beneficiós per al creixement i desenvolupament dels nens. És beneficiós per als pacients amb anèmia. |
<<: La diferència entre la yuba i la quallada de mongetes
>>: Quins són els símptomes de la sarna?
L'orina és una substància de rebuig excretada...
Les taques blanques, també conegudes com a vitili...
Moltes dones estan molt preocupades per l'emb...
Quan algunes persones van a un país estranger, pe...
El sabó de sofre també és un tipus de sabó, però ...
Els bacteris i els virus són substàncies que els ...
Alguns amics no poden corregir-se les dents a cau...
Avui dia, moltes persones tenen problemes d'e...
El tractament de les malalties a través de la ven...
La hiperplàsia òssia és una malaltia relativament...
L'ús de la pell d'aranja per a rentar pla...
Els acúfens i la sordesa són esdeveniments indire...
Tots sabem que la freqüència cardíaca d'una p...
L'èczema és una malaltia de la pell que gaire...
Què és el lloc web del Philadelphia Union Football...