Els brots de soja i les làmines de soja són dos aliments completament diferents, que conté una varietat de vitamines i minerals, també conegudes com a tendons de soja, són un aperitiu preferit a Sichuan té un bon efecte en la regulació del cos. Quina diferència hi ha entre els brots de soja i la yuba? 1. Els bastonets de mató de mongetes són de color groc-blanc, brillants i translúcids, rics en proteïnes i diversos nutrients. Es poden expandir en remull en aigua neta (fresca a l'estiu i càlida a l'hivern) durant 3 a 5 hores. Es pot cuinar amb carn o verdures, rostit, sofregit, servir fred o menjar en sopa. Té un gust fresc i refrescant, i tant els plats de carn com els vegetarians tenen els seus propis sabors. Les làmines de quallada de mongetes són adequades per a l'emmagatzematge a llarg termini, però s'han de col·locar en un lloc sec i ventilat. Per sobreviure als dies de gossos d'estiu, les làmines de quallada de mongetes han d'estar exposades al sol i bufades per la brisa fresca diverses vegades. 2. Els brots de mongetes, també coneguts com a tendons de mongetes, són un famós berenar local al comtat de Kaijiang, província de Sichuan. Aquest producte està fet de soja i es perfecciona a través de més d'una dotzena de processos. És ric en nutrients. Hi ha moltes maneres de consumir-lo, pot ser guisat, fregit, bullit, etc. Hi ha dues varietats: els brots de soja i els broquets de mongetes. L'ingredient principal és la proteïna, que és ric en nutrició. És adequat per sofregir, guisar, fregir o estofar. És deliciós en color i sabor. 3. Independentment del procés de producció, l'origen cultural, el contingut nutricional o el gust, la yuba no es pot comparar amb els brots de mongetes. Els brots de mongetes es van originar a la ciutat de Gantang, comtat de Kaijiang, província de Sichuan, i el producte representatiu són els brots de mongetes Tanghua, que és molt recomanable!Nutrició dels brots de mongetes Els brots de mongetes de Kaijiang estan fets amb soja d'alta qualitat i es processen d'una manera especial. Són una de les especialitats del comtat de Kaijiang, ciutat de Dazhou. Són rics en nutrició, tendres i suaus, de sabor suau i fàcils de menjar (es tornen suaus després de remullar-los en aigua per sota de 30 graus, es poden sofregir, sofregir-los o fregir. ). Els brots de mongetes de Kaijiang són aliments verds i tenen un gust deliciós. Conté un alt contingut en proteïnes, greixos insaturats, calci, ferro, zinc i múltiples vitamines. És beneficiós per reduir la incidència de malalties cardiovasculars i és beneficiós per al creixement i desenvolupament dels nens. És beneficiós per als pacients amb anèmia. |
<<: La diferència entre la yuba i la quallada de mongetes
>>: Quins són els símptomes de la sarna?
Què és el portal Sify? Sify és el portal líder i e...
L'efecte nutritiu de l'estómac del peix é...
Què és Hamilton College? El Hamilton College és un...
És molt incòmode quan apareixen grans a la cara A...
Què és el lloc web de la National Oceanic and Atmo...
Moltes persones estan preocupades per la caspa qu...
Moltes persones es pregunten si suar molt és bo o...
Què hem de fer si els nostres ulls estan secs, en...
Es pot dir que la pesca és un esport d'oci, p...
Els aminoàcids són un nutrient essencial per al c...
Què és Stylenanda? Stylenanda (스타일난다) és una marca...
La majoria de les persones que s'asseuen a l&...
Què és Vietnam Daily News? Vietnam Daily Express (...
Des de l'antiguitat, la llet ha estat una beg...
Tenir unes dents blanques i sanes pot millorar la...