L'efecte nutritiu de l'estómac del peix és força evident Moltes persones amb problemes estomacals l'utilitzen com a aliment terapèutic, i les persones sanes també poden promoure la funció normal menjant-lo regularment. Llavors, com podem fer sopa de peix per al consum a la vida diària? A continuació, l'editor introduirà els passos específics per cuinar diferents tipus de peix. Aprenem junts i comencem a intentar fer-los. 1. Llobarro. El llobarro és de naturalesa dolça i suau. Pot nodrir el fetge i els ronyons, enfortir la melsa i l'estómac, i alleujar la flema i la tos. Comença a engreixar-se a la tardor, i els nutrients acumulats al seu cos són els més abundants a finals de tardor i principis d'hivern. La carn del llobarro té forma de grans d'all i és millor cuinar al vapor. El mètode de cocció al vapor és el següent: rentar el llobarro fresc i untar-lo amb sal, posar-hi unes rodanxes de cebolleta i gingebre sota el plat, posar-hi el peix i posar-hi dues rodanxes de gingebre al vapor durant vuit minuts després de treure-la de l'olla, posar-hi una mica de salpebra; afegiu-hi oli i aboqueu-lo per sobre. 2. Carpa platejada. La carpa platejada és la millor opció per nodrir l'estómac a l'hivern, s'utilitza per alleujar el dolor d'estómac i sovint s'utilitza per tractar la melsa i l'estómac febles. És especialment indicat per al dolor d'estómac causat pel refredat o la gastritis crònica causada per la indigestió. Tot i que la carpa platejada té un gust gras, no conté massa greix, i la majoria són àcids grassos insaturats, que poden ajudar a les persones a millorar la salut del cervell, prevenir la pèrdua de memòria i reduir els lípids en sang. El cap de carpa platejada és el més adequat per fer sopa, el mètode és el següent: si esteu cuinant cap de carpa platejada, heu de cuinar-lo bé abans de menjar. Abans de cuinar, renteu el cap de peix i poseu-lo en remull una estona en aigua lleugera salada per eliminar l'olor a terra. A continuació, afegiu-hi una mica de tofu i altres ingredients, afegiu-hi la quantitat adequada de sal al gust després de cuinar durant aproximadament mitja hora, afegiu-hi diversos ingredients auxiliars i, finalment, deixeu-ho coure a foc lent una estona. Després de llegir el contingut anterior, tothom hauria d'haver après alguns mètodes per fer una sopa de peix nutritiva per a l'estómac i, al mateix temps, aprofundir en la comprensió del valor nutricional, cosa que farà que sigui més convenient fer-la tu mateix i menjar-la en el futur. A més, hi ha altres tipus de peixos que també poden nodrir l'estómac. L'editor us recomana que els proveu. |
<<: És millor beure aigua mineral o aigua purificada?
>>: Quin esmorzar és millor per a l'estómac?
Els estudis han demostrat que Litsea cubeba té un...
Si es compara el sexe amb una simfonia, la visió,...
Què és el lloc web francès de Shang Feiyang? Chevi...
Què és el lloc web de United National Bank? Union ...
Prendre un bany és una cosa que fem amb freqüènci...
Crec que tothom ha entrat en contacte amb els fil...
Sempre trobem coses estranyes a la vida real. Per...
Hi ha fins a 66 punts d'acupuntura als nostre...
Tothom estarà molt espantat quan parlem de tumors...
Canal de televisió britànic 4_Quin és el lloc web ...
Ara tots estem molt preocupats pels problemes amb...
Potser no coneixeu el terme "calls dels peus...
El cranc blau més famós és el cranc blau de Sanme...
La tos és una malaltia comuna que és difícil de t...
Els llavis de les persones orientals són generalm...