L'efecte nutritiu de l'estómac del peix és força evident Moltes persones amb problemes estomacals l'utilitzen com a aliment terapèutic, i les persones sanes també poden promoure la funció normal menjant-lo regularment. Llavors, com podem fer sopa de peix per al consum a la vida diària? A continuació, l'editor introduirà els passos específics per cuinar diferents tipus de peix. Aprenem junts i comencem a intentar fer-los. 1. Llobarro. El llobarro és de naturalesa dolça i suau. Pot nodrir el fetge i els ronyons, enfortir la melsa i l'estómac, i alleujar la flema i la tos. Comença a engreixar-se a la tardor, i els nutrients acumulats al seu cos són els més abundants a finals de tardor i principis d'hivern. La carn del llobarro té forma de grans d'all i és millor cuinar al vapor. El mètode de cocció al vapor és el següent: rentar el llobarro fresc i untar-lo amb sal, posar-hi unes rodanxes de cebolleta i gingebre sota el plat, posar-hi el peix i posar-hi dues rodanxes de gingebre al vapor durant vuit minuts després de treure-la de l'olla, posar-hi una mica de salpebra; afegiu-hi oli i aboqueu-lo per sobre. 2. Carpa platejada. La carpa platejada és la millor opció per nodrir l'estómac a l'hivern, s'utilitza per alleujar el dolor d'estómac i sovint s'utilitza per tractar la melsa i l'estómac febles. És especialment indicat per al dolor d'estómac causat pel refredat o la gastritis crònica causada per la indigestió. Tot i que la carpa platejada té un gust gras, no conté massa greix, i la majoria són àcids grassos insaturats, que poden ajudar a les persones a millorar la salut del cervell, prevenir la pèrdua de memòria i reduir els lípids en sang. El cap de carpa platejada és el més adequat per fer sopa, el mètode és el següent: si esteu cuinant cap de carpa platejada, heu de cuinar-lo bé abans de menjar. Abans de cuinar, renteu el cap de peix i poseu-lo en remull una estona en aigua lleugera salada per eliminar l'olor a terra. A continuació, afegiu-hi una mica de tofu i altres ingredients, afegiu-hi la quantitat adequada de sal al gust després de cuinar durant aproximadament mitja hora, afegiu-hi diversos ingredients auxiliars i, finalment, deixeu-ho coure a foc lent una estona. Després de llegir el contingut anterior, tothom hauria d'haver après alguns mètodes per fer una sopa de peix nutritiva per a l'estómac i, al mateix temps, aprofundir en la comprensió del valor nutricional, cosa que farà que sigui més convenient fer-la tu mateix i menjar-la en el futur. A més, hi ha altres tipus de peixos que també poden nodrir l'estómac. L'editor us recomana que els proveu. |
<<: És millor beure aigua mineral o aigua purificada?
>>: Quin esmorzar és millor per a l'estómac?
El rendiment en públic pot reflectir millor la qu...
Avui en dia, moltes persones trien la ventosa al ...
Una cara rosada és un signe de la bona complexió ...
Què és el lloc web de Thai Daily? Thai Rath és el ...
El creixement de les celles de cadascú és diferen...
Hi ha una dita que diu que es pot jutjar la condi...
Les gallines velles tenen un bon efecte de reompl...
1. Diverses conductes que poden conduir fàcilment...
Quins aliments us faran engreixar Quins aliments ...
Quina és la web de 20 Minutes? 20 Minutes és el di...
Sovint tenim caspa al cap, encara que l'apari...
La manifestació de l'ovulació inmadura és una...
El color anormal de les femtes, els moviments int...
L'exfoliació també és una forma de cura i man...
Part més vulnerable al càncer 1: pulmó El càncer ...