L'efecte nutritiu de l'estómac del peix és força evident Moltes persones amb problemes estomacals l'utilitzen com a aliment terapèutic, i les persones sanes també poden promoure la funció normal menjant-lo regularment. Llavors, com podem fer sopa de peix per al consum a la vida diària? A continuació, l'editor introduirà els passos específics per cuinar diferents tipus de peix. Aprenem junts i comencem a intentar fer-los. 1. Llobarro. El llobarro és de naturalesa dolça i suau. Pot nodrir el fetge i els ronyons, enfortir la melsa i l'estómac, i alleujar la flema i la tos. Comença a engreixar-se a la tardor, i els nutrients acumulats al seu cos són els més abundants a finals de tardor i principis d'hivern. La carn del llobarro té forma de grans d'all i és millor cuinar al vapor. El mètode de cocció al vapor és el següent: rentar el llobarro fresc i untar-lo amb sal, posar-hi unes rodanxes de cebolleta i gingebre sota el plat, posar-hi el peix i posar-hi dues rodanxes de gingebre al vapor durant vuit minuts després de treure-la de l'olla, posar-hi una mica de salpebra; afegiu-hi oli i aboqueu-lo per sobre. 2. Carpa platejada. La carpa platejada és la millor opció per nodrir l'estómac a l'hivern, s'utilitza per alleujar el dolor d'estómac i sovint s'utilitza per tractar la melsa i l'estómac febles. És especialment indicat per al dolor d'estómac causat pel refredat o la gastritis crònica causada per la indigestió. Tot i que la carpa platejada té un gust gras, no conté massa greix, i la majoria són àcids grassos insaturats, que poden ajudar a les persones a millorar la salut del cervell, prevenir la pèrdua de memòria i reduir els lípids en sang. El cap de carpa platejada és el més adequat per fer sopa, el mètode és el següent: si esteu cuinant cap de carpa platejada, heu de cuinar-lo bé abans de menjar. Abans de cuinar, renteu el cap de peix i poseu-lo en remull una estona en aigua lleugera salada per eliminar l'olor a terra. A continuació, afegiu-hi una mica de tofu i altres ingredients, afegiu-hi la quantitat adequada de sal al gust després de cuinar durant aproximadament mitja hora, afegiu-hi diversos ingredients auxiliars i, finalment, deixeu-ho coure a foc lent una estona. Després de llegir el contingut anterior, tothom hauria d'haver après alguns mètodes per fer una sopa de peix nutritiva per a l'estómac i, al mateix temps, aprofundir en la comprensió del valor nutricional, cosa que farà que sigui més convenient fer-la tu mateix i menjar-la en el futur. A més, hi ha altres tipus de peixos que també poden nodrir l'estómac. L'editor us recomana que els proveu. |
<<: És millor beure aigua mineral o aigua purificada?
>>: Quin esmorzar és millor per a l'estómac?
Ara que acabem de comprar una casa, hem de decora...
Què és Dengeki Bunko? Dengeki Bunko (電撃文庫, Dengeki...
Des del punt de vista clínic, la majoria del dolo...
Què és Columbus Crew? Columbus Crew SC és un equip...
En circumstàncies normals, perdem una mica de cab...
Hi ha molts tipus de cardiopaties L'estenosi ...
En els drames de televisió, tots podem veure que ...
El cuir cabellut en general no es posa malalt per...
El colangiocitoma és una malaltia molt freqüent e...
L'amor per la bellesa és natural, de manera q...
Què és el lloc web de Fairy Tail? "Fairy Tail...
Poques persones han sentit parlar de Cynomorium s...
Si les sabates que comprem són massa curtes, què ...
Què és el lloc web de l'Autoritat d'Invers...
Crec que tothom té coneixements sobre els dies de...