Per a les persones que no són molt bones per cuinar, si poses massa sucre a l'hora de fer carn de porc, serà més dolça i greixosa. En aquest moment, pots utilitzar alguns mètodes per resoldre el problema. Per exemple, pots afegir-hi una mica de sopa i afegir-hi una mica de sal. pràctica matèria primera : 1000 g de ventresca de porc amb pell, 80 g de sucre de roca (també es pot utilitzar sucre blanc, però el sucre de roca fa que el color sigui més brillant), un grapat de cebolletes (cebes vermelles o cebes verdes estan bé), 5-6 rodanxes de gingebre, 3 anís estrellat, 1 tros petit de canyella o 2 fulles de llorer, 1 culleradeta d'oli fosc, 1 cullerada aproximadament g de sal (segons el vostre gust), 1 cullerada de vi de cuina pràctica : 1. Rentar el ventre de porc, treure el pèl de porc restant de la pell de porc, i tallar-lo a trossos petits de 3 x 3 quadrats, no escalfar-lo amb aigua, perquè la carn tingui un gust més deliciós. 2. Posa una mica d'oli de cuina en un wok net per lubricar el wok sense escalfar l'oli. El millor és posar sucre de roca triturada durant mig minut i treure'ls suaument i es trencaran. 3. A mesura que la temperatura puja lentament, toqueu suaument el sucre de roca amb una espàtula i es trencarà en trossos petits; 4. A continuació, enceneu el foc lent (acostumo a fer servir foc mitjà, però és difícil de controlar. Els principiants haurien d'utilitzar foc lent. Tot i que és més lent, és més segur i no s'agreujarà). 5. Espereu fins que aparegui una capa d'escuma a la solució de sucre i comenci a estendre's pels dos costats (no espereu fins que s'escampi completament); 6. Aboqueu-hi el ventrell de porc i sofregiu-ho a foc mitjà fins que el ventrell de porc quedi cobert d'almívar; 7. Afegiu-hi rodanxes de cebolleta i gingebre, aboqueu-hi salsa de soja fosca i sofregiu fins que estigui fragant; 8. Aboqueu aigua calenta just per cobrir la panxa de porc, després afegiu-hi vi de cuina, anís estrellat, canyella o fulles de llorer; 9. Després de bullir a foc fort, aboqueu-lo en una cassola o cassola, tapeu l'olla amb una tapa (la tapa ha d'estar ben segellada i els forats d'aire s'han de tapar amb boles de paper perquè l'aroma de la carn de porc estofada sigui més intensa), deixeu coure a foc lent durant 1,5 hores, obriu la tapa un cop al mig, afegiu-hi sal i barregeu-ho immediatament; 10. Si no teniu temps de cuinar lentament, podeu abocar la ventresca de porc fregida amb ingredients i aigua calenta (utilitza aigua de l'olla a pressió només per afegir 1/2 de la carn i barrejar bé) a una olla a pressió, utilitzeu la configuració d'estofat de carn d'una olla a pressió elèctrica o bulliu una olla a pressió de gas a foc mitjà-baix durant 15 minuts, i després s'obri automàticament la cocció; 11. La carn de porc estofada tindrà molta sopa. Si no la cuineu prou, podeu abocar-la tota al wok i posar-la a foc fort per espessir la sopa. 12. Si en feu molt a la vegada, només cal treure la quantitat del dia i posar-la al wok per recollir la sopa gruixuda La carn de porc brasada que queda es pot dividir en diverses porcions amb la sopa i posar-la en bosses de plàstic i congelar-la a la nevera. |
<<: Quins són els punts d'acupuntura per perdre pes abdominal?
>>: És normal que l'òvul alliberi leucorrea?
Els amics que els agrada beure cafè volen fer ser...
Un bony dur a la part posterior del coll pot ser ...
Les taques negres a les dents generalment són cau...
Els bacteris són organismes habituals a les nostr...
La cola 502 és una cola molt utilitzada a les nos...
Quin és el millor estàndard per a les proves d...
La dispnea espiratòria es manifesta sovint com un...
Què és el lloc web de la IAAF? L'Associació In...
Els amics d'avui sempre s'enfronten a la ...
Houttuynia cordata és força comú a la nostra vida...
Si tens flema a la gola que no pots tossir, et fa...
El més important en la vida d'una persona és ...
El temps com el "retorn del vent del sud&quo...
Què és el lloc web japonès Hakuyosha? Hakuyosha és...
Quan les dones tenen relacions sexuals després de...