Quina pastilla de calci és millor?

Quina pastilla de calci és millor?

El calci és un nutrient important per al cos humà. La deficiència de calci pot causar diversos problemes al cos humà. Les pastilles de calci són una forma relativament eficaç de suplementar el calci. No obstant això, els suplements de calci no es poden prendre a voluntat. Els requisits de qualitat i quantitat de calci són diferents durant els períodes de creixement, maduresa i envelliment, i el físic de cadascú també és diferent, per tant, si voleu complementar el calci, el millor és anar a l'hospital per fer-se una revisió i suplementar calci.

Període de creixement: Desenvolupar l'hàbit de beure llet

Per als nens, la suplementació de calci no funcionarà, i una ingesta excessiva de calci conduirà fàcilment a l'acumulació. En primer lloc, s'ha de suplementar la vitamina D al mateix temps que la suplementació de calci per facilitar l'absorció de calci i promoure un millor paper, però s'ha de prestar atenció a la dosi de vitamina D, no excessiva. En segon lloc, els pares han de conrear bons hàbits de vida en els seus fills des de ben petits, no ser exigents o parcials amb determinats aliments i mantenir una dieta equilibrada. Finalment, fer més activitats a l'aire lliure Després d'estar exposada als raigs ultraviolats, la pell pot sintetitzar la vitamina D per si sola. Al mateix temps, tingueu en compte que les begudes carbonatades i la cafeïna poden causar pèrdua de calci, i els nens han de mantenir-se allunyats d'aquestes coses.

Beure una quantitat adequada de llet cada dia és important per a les reserves de calci durant aquest període, perquè la llet és la millor font de calci i el millor aliment natural per a la suplementació de calci. Per descomptat, beure llet també hauria de ser científic i raonable. En termes generals, els nens haurien de menjar llet materna o llet de fórmula abans dels 2 anys i beure llet fresca després dels 2 anys. 500 ml de llet al dia més la ingesta de calci d'altres dietes diàries poden cobrir les necessitats de calci dels nens. A més, desenvolupar l'hàbit de beure llet des d'una edat primerenca pot reduir l'aparició d'intolerància a la llet en l'edat adulta i millorar l'hàbit xinès de llarga data de la intolerància a la lactosa.

Maduresa: “aliment” extra per als ossos

Després dels 30 anys, les persones entren a l'etapa madura de creixement i desenvolupament. En aquest moment, les funcions dels osteoblasts i osteoclasts al cos assoleixen gradualment un equilibri i el calci emmagatzemat al cos comença a disminuir lentament després d'arribar al seu màxim. A més de continuar suplementant prou calci, com frenar la pèrdua de calci existent s'ha convertit en la "lliçó" més important en aquest moment.

Per evitar la pèrdua de calci, una dieta equilibrada és clau. En primer lloc, mantenir la salut òssia requereix l'"assistència" de molts altres minerals a més del calci, com el fòsfor, el magnesi, el potassi, el zinc, el ferro, etc. En general, una proporció calci-fòsfor d'1:1-2:1 a la dieta és beneficiosa per a l'absorció d'ambdós. Els aliments rics en fòsfor inclouen carn magra, ous, llet, fruits secs, cereals integrals, etc. El magnesi funciona de manera sinèrgica amb el calci per mantenir la salut dels ossos. Els aliments vegetals són rics en magnesi, com ara cereals, verdures de color verd fosc, fruits secs, etc. En segon lloc, la ingesta adequada de vitamines també és la clau per a la salut dels ossos, com la vitamina D, vitamines del grup B, vitamina A, àcid fòlic, etc. Finalment, la ingesta de macronutrients com proteïnes i hidrats de carboni també pot mantenir l'equilibri metabòlic de l'organisme i és beneficiosa per a la salut dels ossos.

Algunes persones no poden obtenir prou calci de la seva dieta diària, de manera que necessiten alguns "entrenaments" addicionals. En termes generals, podeu consumir aliments més nutritius i "a mida" per als ossos, com la llet Mengniu Truensu OMP, que és rica en proteïnes que construeixen els ossos. La proteïna osteoblàstica (OMP) que conté és una proteïna activa natural que existeix en grans quantitats a la llet. El seu contingut és relativament elevat en calostre i té un mecanisme i efecte únics en la millora de la densitat òssia humana. El contingut d'OMP a la llet normal que bevem és de només 10 micrograms.

A més de la dieta, un estil de vida saludable també és clau. Aconseguir una mica de sol cada dia pot accelerar la conversió i la utilització de la vitamina D; l'exercici moderat pot accelerar el metabolisme del cos i al mateix temps la pèrdua òssia, desenvolupar l'hàbit de menjar a temps i permetre que el cos formi un ritme alimentari fix és important per prevenir la pèrdua de calci òssia.

<<:  Efectes secundaris del tractament intervencionista

>>:  Com llegir els resultats de la prova de dos parells i mig

Recomanar articles

Què puc menjar per curar les hemorroides ràpidament?

Les hemorroides són una malaltia problemàtica Una...

Quin és el tractament preferit per a la púrpura trombocitopènica idiopàtica?

La púrpura trombocitopènica idiopàtica és una mal...

Quins són els efectes de la regulació dels meridians?

En la teoria de la medicina tradicional xinesa, e...

Què causa el papil·loma anal?

La principal causa del papil·loma anal és la infe...

Les llavors de poma són verinoses?

La poma és una fruita comuna a les nostres vides,...

Quins són els beneficis del Qigong Ba Duan Jin que preserva la salut?

L'anomenat brocat de vuit seccions de Qigong ...

Què passa amb Quora? Ressenyes de Quora i informació del lloc web

Què és Quora? Quora és un conegut lloc web de preg...

Què és la malaltia autoimmune de la tiroide?

La malaltia tiroïdal autoimmune és una malaltia c...

Tractament de la gota aguda

La gota aguda és una malaltia comuna. És causada ...

Què és la detecció de tocs?

La TAP, o proteïna anormal del tumor, és una secr...