Peix al forn elèctric

Peix al forn elèctric

Hi ha moltes maneres de cuinar el peix, i una de les més memorables és el peix a la planxa. L'aroma serà inoblidable un cop el tasti. Tanmateix, aquest tipus de peix al forn elèctric no s'ha de menjar en un restaurant. De fet, sempre que tingueu un forn elèctric, podeu menjar un deliciós peix al forn elèctric en qualsevol moment, però no heu de saber com cuinar.

El primer pas per cuinar el peix és seleccionar els ingredients. Cal triar peix especialment fresc perquè no hi hagi olor a peix després de fer-ho. Un altre pas és parar atenció a la temperatura Si el foc és massa alt, el menjar es cremarà, i si el foc és massa baix, es perdrà temps. Com que es tracta de peix a la planxa, el sabor no és massa fort, així que cal preparar el condiment.

Piqueu el gingebre i l'all, afegiu-hi sal, salsa de soja, salsa d'ostres, pebre, comí en pols, vi de cuina i xili en pols, barregeu bé per fer l'adob per al seu ús posterior, traieu el cap i la cua de la carpa herba, traieu la línia de peix i la membrana negra de la paret abdominal i talleu-los en dos trossos sense tallar-los (juntar-los amb el cap i el rostit).

Doneu la volta al peix i feu unes retallades sobre el peix i poseu-hi les rodanxes de gingebre i les cebolletes al fons del recipient durant 40 minuts.

Pinteu el peix marinat amb salsa de soja i oli i poseu-ho al forn a 200 graus durant 25 minuts.

Talleu els guarniments preparats a trossos i talleu-los a tires per al seu ús posterior

Aboqueu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, els pebrots secs i els grans de pebre i sofregiu fins que estigui fragant.

Afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i els grans d'all fins que l'aigua bulli, a continuació, afegiu-hi els guarniments i deixeu-ho coure fins que estiguin primer les arrels que no són fàcils de cuinar, i després els pebrots, les cebes i altres verdures de cuina fàcils de coure.

Abans de servir, afegiu-hi uns pebrots secs i grans de pebre i aboqueu-hi oli calent per treure'n l'aroma.

Només uns senzills passos per fer un plat deliciós. La pràctica ho fa perfecte amb tot. No tingueu massa pressa a l'hora de fer peix a la brasa. Com diu el refrany, no podeu menjar tofu calent amb pressa. Crec que definitivament podeu portar sorpreses a tothom i servir un deliciós peix a la brasa.

<<:  Usos del forn elèctric

>>:  Camisoleta

Recomanar articles

Fa mal treure els punts de sutura després de la cirurgia de doble parpella?

La cirurgia de doble parpella i la cirurgia de ca...

Quin és el rang normal de pressió arterial i freqüència cardíaca?

Durant els exàmens físics de rutina, tothom prest...

Què causa la pell seca i escamosa?

El motiu principal de la pell seca i escamosa és ...

Què tal l'Emmaljunga? Revisió d'Emmaljunga i informació del lloc web

Què és Emmaljunga? Emmaljunga és la principal marc...

Què he de fer si els meus llavis se senten molt calents?

La febre dels llavis es produeix generalment per ...

Quin medicament he d'utilitzar per a les al·lèrgies facials?

Moltes persones han experimentat al·lèrgies a la ...

La mel pura també cristal·litzarà?

La mel pot embellir la pell i hidratar els intest...

Quant de temps és el temps adequat per remullar el gluten?

El gluten és una mena de producte de fideus, que ...

Dermatitis seborreica a banda i banda del nas

La dermatitis seborreica és una malaltia comuna i...

Una dent deteriorada continuarà caient?

Moltes persones tenen càries, que aproximadament ...

Com tractar la calcificació cervical Tractar segons la causa

Hi ha moltes raons per a la calcificació cervical...

Quins són els perills de la vaixella d'un sol ús per al cos humà

Moltes coses en la societat actual són molt conve...

Quines són les causes del dolor per sota de la clavícula esquerra?

Des d'una perspectiva clínica, els símptomes ...

Què causa la dificultat en la defecació?

La causa més comuna de la dificultat en la defeca...

El paper de les proteases

Les proteases es troben àmpliament en els fetges ...