Hi ha moltes maneres de cuinar el peix, i una de les més memorables és el peix a la planxa. L'aroma serà inoblidable un cop el tasti. Tanmateix, aquest tipus de peix al forn elèctric no s'ha de menjar en un restaurant. De fet, sempre que tingueu un forn elèctric, podeu menjar un deliciós peix al forn elèctric en qualsevol moment, però no heu de saber com cuinar. El primer pas per cuinar el peix és seleccionar els ingredients. Cal triar peix especialment fresc perquè no hi hagi olor a peix després de fer-ho. Un altre pas és parar atenció a la temperatura Si el foc és massa alt, el menjar es cremarà, i si el foc és massa baix, es perdrà temps. Com que es tracta de peix a la planxa, el sabor no és massa fort, així que cal preparar el condiment. Piqueu el gingebre i l'all, afegiu-hi sal, salsa de soja, salsa d'ostres, pebre, comí en pols, vi de cuina i xili en pols, barregeu bé per fer l'adob per al seu ús posterior, traieu el cap i la cua de la carpa herba, traieu la línia de peix i la membrana negra de la paret abdominal i talleu-los en dos trossos sense tallar-los (juntar-los amb el cap i el rostit). Doneu la volta al peix i feu unes retallades sobre el peix i poseu-hi les rodanxes de gingebre i les cebolletes al fons del recipient durant 40 minuts. Pinteu el peix marinat amb salsa de soja i oli i poseu-ho al forn a 200 graus durant 25 minuts. Talleu els guarniments preparats a trossos i talleu-los a tires per al seu ús posterior Aboqueu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, els pebrots secs i els grans de pebre i sofregiu fins que estigui fragant. Afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i els grans d'all fins que l'aigua bulli, a continuació, afegiu-hi els guarniments i deixeu-ho coure fins que estiguin primer les arrels que no són fàcils de cuinar, i després els pebrots, les cebes i altres verdures de cuina fàcils de coure. Abans de servir, afegiu-hi uns pebrots secs i grans de pebre i aboqueu-hi oli calent per treure'n l'aroma. Només uns senzills passos per fer un plat deliciós. La pràctica ho fa perfecte amb tot. No tingueu massa pressa a l'hora de fer peix a la brasa. Com diu el refrany, no podeu menjar tofu calent amb pressa. Crec que definitivament podeu portar sorpreses a tothom i servir un deliciós peix a la brasa. |
La cirurgia de doble parpella i la cirurgia de ca...
Durant els exàmens físics de rutina, tothom prest...
El motiu principal de la pell seca i escamosa és ...
Què és Emmaljunga? Emmaljunga és la principal marc...
La febre dels llavis es produeix generalment per ...
Moltes persones han experimentat al·lèrgies a la ...
La mel pot embellir la pell i hidratar els intest...
El gluten és una mena de producte de fideus, que ...
La dermatitis seborreica és una malaltia comuna i...
Moltes persones tenen càries, que aproximadament ...
Hi ha moltes raons per a la calcificació cervical...
Moltes coses en la societat actual són molt conve...
Des d'una perspectiva clínica, els símptomes ...
La causa més comuna de la dificultat en la defeca...
Les proteases es troben àmpliament en els fetges ...