Peix al forn elèctric

Peix al forn elèctric

Hi ha moltes maneres de cuinar el peix, i una de les més memorables és el peix a la planxa. L'aroma serà inoblidable un cop el tasti. Tanmateix, aquest tipus de peix al forn elèctric no s'ha de menjar en un restaurant. De fet, sempre que tingueu un forn elèctric, podeu menjar un deliciós peix al forn elèctric en qualsevol moment, però no heu de saber com cuinar.

El primer pas per cuinar el peix és seleccionar els ingredients. Cal triar peix especialment fresc perquè no hi hagi olor a peix després de fer-ho. Un altre pas és parar atenció a la temperatura Si el foc és massa alt, el menjar es cremarà, i si el foc és massa baix, es perdrà temps. Com que es tracta de peix a la planxa, el sabor no és massa fort, així que cal preparar el condiment.

Piqueu el gingebre i l'all, afegiu-hi sal, salsa de soja, salsa d'ostres, pebre, comí en pols, vi de cuina i xili en pols, barregeu bé per fer l'adob per al seu ús posterior, traieu el cap i la cua de la carpa herba, traieu la línia de peix i la membrana negra de la paret abdominal i talleu-los en dos trossos sense tallar-los (juntar-los amb el cap i el rostit).

Doneu la volta al peix i feu unes retallades sobre el peix i poseu-hi les rodanxes de gingebre i les cebolletes al fons del recipient durant 40 minuts.

Pinteu el peix marinat amb salsa de soja i oli i poseu-ho al forn a 200 graus durant 25 minuts.

Talleu els guarniments preparats a trossos i talleu-los a tires per al seu ús posterior

Aboqueu oli a la paella, afegiu-hi la pasta de mongetes, els pebrots secs i els grans de pebre i sofregiu fins que estigui fragant.

Afegiu-hi la quantitat adequada d'aigua i els grans d'all fins que l'aigua bulli, a continuació, afegiu-hi els guarniments i deixeu-ho coure fins que estiguin primer les arrels que no són fàcils de cuinar, i després els pebrots, les cebes i altres verdures de cuina fàcils de coure.

Abans de servir, afegiu-hi uns pebrots secs i grans de pebre i aboqueu-hi oli calent per treure'n l'aroma.

Només uns senzills passos per fer un plat deliciós. La pràctica ho fa perfecte amb tot. No tingueu massa pressa a l'hora de fer peix a la brasa. Com diu el refrany, no podeu menjar tofu calent amb pressa. Crec que definitivament podeu portar sorpreses a tothom i servir un deliciós peix a la brasa.

<<:  Usos del forn elèctric

>>:  Camisoleta

Recomanar articles

Per què et ve el càncer? Resulta que et falten certs nutrients

Un nou informe mostra que el 2015, hi va haver 4,...

Tractament per als mals de cap vasculars, aquest mètode és tan eficaç

Els mals de cap vasculars són molt nocius i s'...

Quins són els símptomes de la disharmonia de la melsa i l'estómac?

Moltes persones són propenses als símptomes de la...

Què tal el Havoru Daily? Revisió diària de Havoru i informació del lloc web

Què és Havoru Daily? Haveeru Daily és el diari més...

Per què l'orina és groga durant molt de temps?

Si l'orina es torna groga durant molt de temp...

Traieu la sang vermella

Les ratlles de sang vermella són molt fàcils d...

Què fer si segueix tossint

La tos de molts pacients és causada per la inflam...

Quant de temps es pot conservar la jaca?

A molta gent li agrada menjar jaca, que té un sab...

Quins són els passos per hidratar la pell?

Hi ha moltes maneres d'hidratar la pell Algun...

Què he de fer si tinc poca motilitat gastrointestinal?

Si la motilitat gastrointestinal és deficient, el...