Avui dia, molta gent creu en el poder de la tecnologia, però alguns aspectes de la tecnologia encara són perjudicials per a la nostra salut. Algunes persones troben més convenient utilitzar unes paelles antiadherents perquè no sigui tan difícil a l'hora de cuinar. De fet, quan s'utilitza una paella antiadherent, el recobriment conté certes toxines i suposa una certa amenaça per a la salut humana. No us penseu que les coses importades són bones, igual que la paella antiadherent de la qual hem parlat avui Encara que es produeixi a l'estranger, sempre que sigui una paella antiadherent, el seu recobriment és perjudicial per a la salut humana. Si només voleu saber més, heu de seguir llegint. La matèria primera principal del recobriment de paella antiadherent és el politetrafluoroetilè. D'acord amb les normes obligatòries nacionals, el recobriment de politetrafluoroetilè està fet de politetrafluoroetilè com a matèria primera principal i s'aplica a la superfície de metalls com plaques d'alumini i ferro i s'utilitza com a revestiment antiadherent que entra en contacte amb envasos d'aliments no àcids per sota de 2 ºC. El politetrafluoroetilè pot suportar altes temperatures de 400 graus, però les seves propietats químiques comencen a ser inestables per sobre dels 200 graus. S'encén immediatament i es crema per sobre dels 400 graus, alliberant fluorur d'hidrogen gasós. Actualment, independentment de la forma que prenguin les paelles antiadherents o de quin país estiguin fetes, el seu material principal és el tefló. Les avançades s'afegeixen amb antioxidants i estabilitzadors per millorar la resistència a les altes temperatures del politetrafluoroetilè. En resum, sigui quin nom li donin o quina substància es diguin, el seu ingredient principal és el politetrafluoroetilè. Tot i que la temperatura màxima durant la cocció no superarà els 180 graus, el recobriment de tefló sempre es descompondrà a poc a poc amb escalfament per fricció. Una paella antiadherent amb una vida útil molt llarga no es pot utilitzar per fregir, sofregir, fer a la planxa o fer pizza. Com a màxim, es pot utilitzar per guisar les farinetes. En aquest cas, la pèrdua de politetrafluoroetilè es pot reduir al nivell més baix, i el dany al cos humà també és el menor. Si compreu una paella antiadherent, no la feu servir per fregir, sofregir, fregir o coure al forn. Al cap i a la fi, accelerar la volatilització del material de tefló no és bo per a la vostra salut. Des del punt de vista de la salut: les paelles antiadherents no són tan saludables com les de ferro. L'anterior us explica la qüestió de si el recobriment de paella antiadherent és tòxic, crec que després de llegir això, entendreu millor aquesta paella antiadherent. No hem de ser cobdiciosos d'algunes petites comoditats a la vida i perdre la nostra salut No val la pena. Cuinar de manera saludable és el millor per al teu cos. |
Quan les persones sagnen per diverses raons, enca...
Parlant d'esclerodèrmia, molts amics consider...
Què és el lloc web de la Universitat de Trento? La...
L'esmalt d'ungles és el preferit de totes...
Què és el lloc web de Harvey Nichols? Harvey Nicho...
Què és el lloc web de Yundis? Wendy's és la te...
Quan es tracta de pòlips nasals, crec que tothom ...
Les hemorroides externes inflamatòries també són ...
Tothom ha de voler saber a què hem de prestar ate...
Si pateix d'hipertiroïdisme, cal prestar aten...
Què és el lloc web de British Mirror? The Mirror, ...
De fet, molts dels nostres amics pateixen de cegu...
Hi ha un vell refrany que "el mal de queixal...
El cogombre de mar és un ingredient alimentari mo...
Crec que molta gent sap el perjudicial que és fum...