A mesura que la nostra economia es desenvolupa cada cop més, el concepte d'atenció sanitària per a les dones embarassades també està profundament arrelat en el cor de les persones. Si les dones embarassades poden prendre mètodes d'atenció mèdica adequats durant l'embaràs, els ous cuinats són una dieta diària per a les dones embarassades. Els ous cuits són un dels aliments nutritius essencials per a les dones embarassades durant l'embaràs La lecitina que contenen els ous cuits té un gran paper en el desenvolupament físic del nadó, i pot afavorir el desenvolupament del cervell del nadó, la qual cosa és beneficiosa per al desenvolupament de la intel·ligència. Els ous també contenen altres oligoelements importants, com potassi, sodi, magnesi i fòsfor. En particular, el ferro del rovell de l'ou arriba als 7 mg/100 g. No obstant això, el ferro que conté el rovell de l'ou és un ferro sense hemoglobina contenir verdures i carn per millorar molt l'absorció del ferro dels ous. Els ous també són rics en fòsfor, però relativament insuficients en calci, de manera que menjar llet i ous junts pot complementar la nutrició dels altres. Els ous també són rics en vitamines A i B. Les vitamines, el ferro, el calci, el potassi i altres minerals que necessita el cos humà poden descompondre i oxidar els carcinògens del cos humà i tenir efectes anticancerígens. Concepcions errònies sobre menjar ous Permeteu-me explicar primer a les futures mares sobre els malentesos sobre menjar ous. Com que els rovells d'ou són rics en lecitina, un potent emulsionant que pot fer que el colesterol i les partícules de greix siguin extremadament fines, permetent-los passar a través de les parets dels vasos sanguinis sense problemes i ser utilitzats completament per les cèl·lules, reduint així el colesterol a la sang. A més, la lecitina del rovell d'ou pot alliberar àcid biliar després de la digestió, entrar a la sang i després sintetitzar acetilcolina, que és la substància principal dels neurotransmissors, pot millorar la funció cerebral i millorar la memòria. Algunes dones embarassades diuen que els ous crus són més nutritius, cosa que no és científica. Menjar ous crus no només és poc higiènic i propens a la infecció bacteriana, sinó que tampoc és nutritiu. Els ous crus contenen proteïna anti-biotina, que afecta l'absorció de biotina en els aliments i provoca "símptomes de deficiència de biotina", com ara pèrdua de gana, debilitat general i dolor muscular. A més, els ous crus contenen "antitripsina", que destruirà la funció digestiva del cos. Pel que fa a aquells "ous crus" que s'han incubat però que encara no han eclosionat els pollets, són encara més antihigiènics. La forma més nutritiva de menjar Hi ha moltes maneres de menjar ous pel que fa a l'absorció de nutrients i la digestió, els ous durs són del 100%, els ous remenats són del 97%, els ous fregits són del 81,1%, els ous barrejats amb aigua bullint o llet són del 5%, i el 90% són crus. Per tant, els ous durs són la millor manera de menjar-los, però cal mastegar-los lentament, en cas contrari afectarà l'absorció i la digestió. Tanmateix, per als nens, la crema d'ou al vapor i la sopa de gotes d'ou són les més adequades, perquè aquests dos mètodes poden afluixar la proteïna i ser fàcilment digerits i absorbits pel cos. Però les futures mares haurien de parar atenció i menjar menys ous de te, perquè el te conté substàncies acidificants, que combinades amb el ferro dels ous poden irritar l'estómac i afectar la funció digestiva gastrointestinal. Els ous són aliments rics en proteïnes, per la qual cosa les dones embarassades no n'han de menjar massa perquè augmentaran la càrrega dels ronyons. Dos ous al dia són una alimentació suficient. També és millor que les futures mares mengin l'ou sencer, ja que la clara conté més proteïnes, mentre que altres nutrients estan més continguts en el rovell de l'ou. Més amunt hem introduït el valor nutricional dels ous cuits. Els ous cuits contenen lecitina i molts altres oligoelements, que poden proporcionar els nutrients que necessiten les dones embarassades, que poden optar per menjar més ous cuits durant l'embaràs, cosa que no només és bo per al seu propi cos, sinó que també és molt útil per al desenvolupament físic i intel·lectual del nadó. |
<<: Anàlisi calòrica d'ous d'ànec cuits
>>: Cinc riscos principals de quedar-se despert fins tard que has de conèixer
La càpsula de Zuo Ke és un fàrmac que pot tractar...
El potassi és un element relativament important e...
No hi ha dubte que el son humà és la forma més co...
Què és IU? IU (nom real: Lee Ji-en, 이지은, Lee Ji En...
Les amígdales són doloroses i inflamades, per tan...
Què és DailyLit? DailyLit és un lloc web de lectur...
Moltes persones no entenen l'encefalopatia de...
En la nostra vida diària, els adenomes de la vesí...
Per a les dones que alleten, el més tabú és prend...
L'oli essencial de llimona és un nutrient que...
Moltes persones troben que els seus peus tenen un...
De vegades, la nostra pell es tornarà inexplicabl...
Moltes persones amb miopia també tenen astigmatis...
Crec que moltes persones han sentit parlar del co...
Els meus pits són petits des que era petit. Com p...