Quan es tracta de l'àcid tartàric, moltes persones poden tenir moltes preguntes en la seva ment Com que aquest és generalment un problema professional, la majoria de la gent no ho entén i la majoria de la gent no ho trobarà mai en la seva vida. Però de vegades escoltem el nom d'àcid tartàric en determinades ocasions, però pot ser que se'ns rigui d'ignorants per la nostra falta de comprensió, així que hem de seguir aprenent nous coneixements.
L'àcid tartàric és un àcid. De fet, moltes plantes contenen àcid tartàric. Però dir això no és suficient perquè molta gent ho entengui. Per tant, fem una ullada més de prop a què és l'àcid tartàric. L'àcid tartàric, també conegut com àcid 2,3-dihidroxisuccinic, és un àcid carboxílic que es troba en moltes plantes, com el raïm i el tamarind. També és un dels àcids orgànics principals del vi. Com a antioxidant afegit als aliments, pot donar als aliments un gust àcid. El major ús de l'àcid tartàric és com a additiu per a begudes. També és una matèria primera per a la indústria farmacèutica. A la indústria dels miralls, l'àcid tartàric és un agent auxiliar i reductor important, que pot controlar la velocitat de formació dels miralls de plata i obtenir un recobriment molt uniforme. L'àcid tartàric també es coneix com àcid 2,3-dihidroxisuccinic. La fórmula estructural és HOOCCH(OH)CH(OH)COOH. El tartrat d'hidrogen de potassi existeix en el suc de raïm. Aquesta sal és insoluble en aigua i etanol. Es precipita durant el procés d'elaboració del suc de raïm i s'anomena tàrtar, d'on prové el nom d'àcid tartàric. L'àcid tartàric existeix principalment en forma de sal de potassi en moltes plantes i fruits, i una petita quantitat també existeix en estat lliure. L'àcid tartàric és àcid dihidroxisuccinic. Hi ha dos àtoms de carboni asimètrics i tres estereoisòmers, és a dir: dextrogir (tipus D, tipus L), levorgir (tipus L, tipus D) i meso. Normalment, l'àcid tartàric racèmic també s'anomena àcid glucònic. L'àcid tartàric dextrogiro està àmpliament distribuït a les plantes superiors en forma de sal lliure o K, sal de Ca i sal de Mg, especialment en fruits i fulles. En fer vi es diposita una gran quantitat de tàrtar (hidròxid de potassi). A més, també es troba habitualment en floridures i líquens. Els bacteris aïllats que fermentan l'àcid tartàric (una soca variant de Gluconoba-cter suboxydans) oxiden la glucosa al cos per formar àcid tartàric mentre formen àcid glicòlic mitjançant àcid 5-cetoglucònic. El tartrat d'amoni pot ser convertit en àcid succínic per part dels microorganismes Per tant, l'àcid tartàric s'utilitza com a matèria primera per a la producció d'àcid succínic a la indústria Pasteur (L. Pasteus) va utilitzar l'àcid tartàric com a material per estudiar l'activitat òptica de les substàncies naturals. El major ús de l'àcid tartàric és com a additiu per a begudes. Després hi ha matèries primeres per a la indústria farmacèutica. Els lligands quirals i els àtoms quirals són molt importants en la síntesi orgànica contemporània. Es poden utilitzar per preparar molts catalitzadors quirals famosos i com a fonts quirals per sintetitzar molècules de productes naturals complexes. L'àcid tartàric també és un antioxidant i s'utilitza en la indústria alimentària. Es pot utilitzar com a eliminador d'oxigen en experiments bioquímics. A través de la introducció detallada anterior a l'àcid tartàric, crec que la majoria de la gent ara té un cert grau de comprensió de l'àcid tartàric, que és de cert benefici per a nosaltres. Si hem d'utilitzar l'àcid tartàric en la nostra vida diària en el futur, sabrem com utilitzar-lo específicament en comptes de quedar-nos sense problemes. |
>>: Set coses a fer abans d'anar a dormir per evitar que pateixis insomni i somiis
Si sovint tenim mal d'estómac, inflor i altre...
Què és Stila? Stila és una marca nord-americana de...
Molta gent trobarà que tan bon punt bufi el vent ...
El fetge és l'òrgan de desintoxicació més gra...
L'etapa terminal de l'enteritis és bastan...
Un somriure confiat i encantador no només és inse...
La formació de cristalls és molt màgica, perquè e...
1. Dos litres d'aigua al dia Les dones que be...
La invenció dels ordinadors ha aportat molta como...
La gota és una malaltia comuna i freqüent que pro...
Els aliments de mongetes són una font de nutrició ...
El cervell humà és una cosa molt complexa, contro...
Què és Takara Tomy? Takara Tomy (株式会社タカラトミー) és un...
El remull dels peus ha estat estimat per cada veg...
Moltes persones no saben què és la carabassa de d...