Si sovint tenim mal d'estómac, inflor i altres símptomes incòmodes a la nostra vida diària, tindrà un gran impacte en la nostra salut. Actualment, hi ha molts problemes amb els hàbits alimentaris de les persones, per això és urgent nodrir l'estómac. Des de la perspectiva de la dieta diària, hi ha bastants aliments que poden nodrir l'estómac, per això el següent editor se centrarà a introduir diversos tes amb bons efectes. 1. Te de fajol estomacal. Mètode de preparació: 1 qian de blat sarraí i 5 qian d'astràgal. Poseu blat sarraí i astràgal en 600 ml d'aigua calenta, tapeu la tassa i deixeu-ho coure a foc lent durant 10 minuts, filtreu el residu i agafeu-ne el suc. Aquesta recepta pot millorar la debilitat física, la sudoració nocturna, la inflor abdominal i la falta de gana, i pot afavorir el funcionament de la melsa i l'estómac i augmentar la gana. 2. Te Osmanthus. Mètode: afegiu de set a deu flors d'osmanthus seques a una quantitat adequada de te negre i sucre moreno i, a continuació, prepareu-ho amb aigua calenta. Osmanthus té els efectes d'escalfar el mig i dispersar el fred, escalfar l'estómac i alleujar el dolor, resoldre la flegma i dispersar l'estasi de la sang. Té certs efectes terapèutics sobre la pèrdua de gana, la flegma i la tos, les hemorroides, la disenteria, l'amenorrea i el dolor abdominal. 3. Te de mel i gingebre. Mètode: Peleu i tritureu un tros de gingebre, bulliu-lo en la quantitat adequada d'aigua durant 30 minuts, després afegiu-hi de 2 a 3 cullerades de mel. Beure regularment pot escalfar l'estómac i enfortir la melsa. 4. Te negre amb llet. Mètode de preparació: 3 grams de te negre, 100 grams de llet i 2 grams de sal. Posar el te negre a l'olla, afegir aigua i bullir durant 5 minuts. Filtrar les fulles de te negre i bullir la llet en una altra olla. Bullir la llet, afegir suc de te, sal i remenar. El te negre amb llet pot reduir la inflamació i protegir la mucosa gàstrica. 5. Astragal, dàtils vermells i te de llop. Mètode d'elaboració: 15 g d'astràgal, 15 g de llop, 15 dàtils vermells i la quantitat adequada de mel. Preparar els ingredients, fer bombolles i rentar. Afegiu aigua, astràgal, dàtils vermells i fruites de llop a la cassola. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant 1 hora. Pot nodrir l'estómac i enfortir l'estómac. En general, els tes esmentats a l'article poden ajudar a promoure la motilitat digestiva de l'estómac, i si insisteix a beure'ls amb regularitat, també poden reduir la incidència de diverses malalties estomacals, per tant, pots preparar-ne i beure segons els suggeriments de l'editor per aconseguir aquests efectes terapèutics. |
<<: Quines són les fruites bones per a l'estómac?
>>: Quins són els tes que nodreixen l'estómac i enforteixen la melsa?
Quan es parla del préssec de cinc dits, molta gen...
La síndrome de les cames inquietes també s'an...
Les sabates amb coixí d'aire són un tipus de ...
Hi ha algunes incompatibilitats naturals entre le...
La vida ocupada d'avui fa que les persones pa...
De fet, moltes persones acostumen a equivocar-se ...
Els trastorns del sistema nerviós autònom poden c...
Què és el lloc web de contractació de Monster.com?...
Quina és la web de la Universitat de Las Palmas de...
A la vida diària, moltes persones experimenten en...
Cada cop hi ha més mosquits a l'estiu, i molt...
Tenir refredat o febre una o dues vegades l'a...
La malaltia de la vesícula biliar més freqüent só...
Estem obligats a tenir somnis estranys, mentre en...
Què és Biography TV? The Biography Channel és una ...