L'alvocat és un tipus de fruita, evidentment. Com a fruita, l'alvocat té un valor nutricional molt alt, per la qual cosa a molta gent li agrada menjar alvocat. No obstant això, a causa del creixent entorn i els hàbits de vida dels alvocats, hi ha molt pocs alvocats venuts a la Xina. Els alvocats venuts al mercat s'importen bàsicament de l'estranger, de manera que el preu és relativament alt, de manera que la gent normal no els compra per menjar.
La gent que no la coneix acostuma a pensar en la paraula alvocat com una mena de pera, però de fet l'alvocat no té res a veure amb totes les peres que hem menjat, tot i que totes dues són fruites. A continuació, fem una ullada detallada als alvocats i al seu valor nutricional. L'alvocat és un arbre de fulla perenne que pertany a la família de les Lauraceae i al gènere Alligator, i també és una de les espècies d'arbres llenyosos amb oli. La planta pot créixer fins a 20 metres d'alçada, amb fulles perennes alternes, una drupa, en forma de pera, la pela i les fulles, que és una toxina fúngica natural que no és evidentment tòxica per als nens i les mascotes, amb un centre d'un diàmetre; s. El nucli conté entre un 8% i un 29% d'oli. El seu oli refinat és un oli que no és irritant, té poca acidesa i es pot conservar durant molt de temps després de l'emulsió, també és una de les matèries primeres per a productes de cura de la pell i balnearis d'alta gamma. L'alvocat té un valor nutricional extremadament alt i és molt afavorit pels consumidors pels seus diversos beneficis per a la salut i la bellesa. L'alvocat és ric en vitamines (vitamines A, C, E i B, etc.), elements minerals (potassi, calci, ferro, magnesi, fòsfor, sodi, zinc, coure, manganès, seleni, etc.), fibra vegetal comestible, i el greix ric conté fins a un 80% d'àcids grassos insaturats. i protegir els sistemes cardiovascular i hepàtic. Els alvocats se solen consumir crus i no solen cuinar-se. A la cuina occidental, sovint es talla per la meitat i es condimenta amb chutney, maionesa o suc de llimona, sal i pebre. L'amanida d'alvocat és un element bàsic de la cuina occidental, i el guacamole és el plat mexicà més popular, que se sol menjar com un bany amb el plat principal. Quan mengeu, talleu l'alvocat per la meitat amb un ganivet d'acer inoxidable. Si la carn queda enganxada al nucli, gireu-lo suaument en sentit contrari i, a continuació, estireu-lo amb un ganivet o traieu-lo amb una cullera. Els alvocats s'han d'afegir en darrer moment en cuinar. A través de la introducció detallada de l'article anterior sobre els alvocats i el seu valor nutricional, crec que tothom hauria de tenir una certa comprensió d'aquesta fruita poc comuna, els alvocats. Per tant, segons l'enteniment, si tens l'oportunitat de menjar alvocats, has d'estimar-los, perquè tothom sap que el valor nutricional dels alvocats és molt alt. Al mateix temps, els alvocats també tenen un cert valor medicinal, que sol ser conegut per poca gent. |
<<: Símptomes d'intoxicació de fesols
>>: El valor nutricional i l'eficàcia dels ous de colom
Quina és la web de Martell? Martell és el brandi m...
A la vida, a algunes persones els agrada encendre...
La poma és àmpliament reconeguda com un producte ...
Si el nas es torna vermell i s'infla, i té po...
L'herpes viral és una malaltia de la pell cau...
Tots sabem que els centpeus són una espècie d'...
En rentar-se les dents cada dia, tothom es trobar...
Quin és el lloc web de la Universitat de Keele al ...
Els ulls són molt importants per al cos humà. Si ...
En l'actualitat, el nombre de pacients amb ma...
Hi ha molts productes químics a la vida moderna q...
El valor de pH del tòner és generalment proper al...
La paràlisi facial és una malaltia curable amb mo...
A la vida diària, les persones sovint es troben a...
L'oli de coco és cada cop més reconegut a les...