A les cuines actuals, la gent menja molts tipus de cultius oleaginosos, que varien en preu i beneficis nutricionals. Hi ha oli d'oliva i oli de cacauet més cars, així com oli de cacauet, oli de colza i oli de soja relativament barats. Oli de blat de moro, etc. Els aliments cuinats amb cada tipus d'oli tindran un gust diferent. A més, la distribució geogràfica dels consumidors de cada oli també és diferent. L'escurçat és un oli molt especial i no és molt habitual a les cuines actuals. Aquest tipus d'oli només s'utilitzarà quan hi hagi una necessitat especial. Per tant, tothom està relativament desconegut amb això. Ara, aprenem a escurçar! L'escurçat, conegut científicament com a oli blanc, rep el nom perquè té un aspecte blanc com la neu i s'assembla al llard de porc. El shortening és un dels olis especials de la indústria alimentària. Té una certa plasticitat o consistència i s'utilitza com a ingredient per a rebosteria, polvorització superficial o desemmotllament. Es pot utilitzar per cruixent o suavitzar productes de forn, evitar que les proteïnes i els hidrats de carboni es tornin durs i grumosos durant el processament i millorar-ne el gust. Originalment, l'escurçament es referia a la bona llard de porc. Més tard, l'escurça feta amb oli vegetal hidrogenat o alguns altres greixos animals i vegetals va consumir molt més que la mantega de porc. Segons la font de l'oli, es pot dividir en escurçament animal o vegetal, parcialment hidrogenat o totalment hidrogenat; Segons el seu ús i funcionalitat, es pot dividir en escurçament per a pa, pastisseria, glaçat i fregit. Segons la forma física, es pot dividir en plàstic, fluid i escurçador en pols (l'anomenat "greix en pols"). L'escurçat i la margarina són una mica semblants en aparença, però no es poden classificar com a iguals. La margarina en general conté un 20% d'aigua És un oli de taula, és a dir, es menja directament i conté més additius (pigments, sabors, etc.). L'escurçat generalment no es menja directament. Hi ha moltes varietats d'escurçament al mercat exterior. D'acord amb la classificació anterior, es serialitzen encara més. Per exemple, el grau d'hidrogenació d'olis i greixos, el grau de plasticitat, la velocitat d'aireació, la consistència o viscositat, el contingut d'oli de la pols, etc. No obstant això, no hi ha moltes varietats de producció nacional al mercat nacional, i la indústria alimentària encara no ha plantejat requisits múltiples o especials per a això, de manera que només es troba en l'etapa principal en aquest sentit. Ja es produeix escurçament en pols a la Xina, tots ells microencapsulats i tenen un contingut d'oli del 20-80%. A partir de l'anterior, podem entendre que l'escurçat no s'utilitza habitualment en les dietes diàries de cuina, i s'utilitza principalment en la producció d'aliments industrials. El shortening és un tipus d'oli que no es pot menjar directament. Per tant, hem de prestar una atenció especial a això a les nostres vides. |
<<: Plàntules d'avellana silvestre
>>: 5 principis per millorar la teva salut a l'estiu
També anomenem tomàquets. Els tomàquets són rics ...
Avui en dia, molts amics masculins tenen una sèri...
Si tens mal de queixal i genives inflades, primer...
El peu d'atleta afecta a moltes persones, de ...
Quan es tracta de la sang, moltes persones poden ...
Què és Skywalker Sound Effects? Skywalker Sound és...
A l'era de les baixes calories, la gent neces...
Què és AHAlife? AHAlife és un famós lloc web de co...
Avui en dia, moltes famílies tenen fogons de gas,...
Si es compara el sexe amb una simfonia, la visió,...
Què és el lloc web de l'Acadèmia Australiana d...
Com diu la dita, bones dents signifiquen bona gan...
Què és el lloc web de Cooper Tire? Cooper Tire &am...
A la vida, ens podem lesionar a causa d'algun...
Què és el lloc web del Museu de Fotografia de Cali...