Alguns amics pensen que els moniatos germinats no són comestibles perquè produiran toxines igual que les patates. De fet, els germinats de moniato no produiran toxines després de germinar, però es perdran aigua i nutrients, de manera que el sabor i el sabor seran diferents. Els moniatos germinats es poden cuinar d'altres maneres per no afectar massa el gust. 1. Els moniatos encara es poden menjar després de germinar? Després que els moniatos germinin, no produeixen substàncies nocives com les patates, sempre que s'eliminin els germinats dels moniatos, es poden menjar i no apareixeran els llegendaris símptomes d'enverinament. Però hi ha una cosa a la qual tothom hauria de prestar atenció després que els moniatos brotin, perden una gran quantitat de nutrients i aigua no només tindran un mal gust, sinó que també perdran el seu valor comestible. Pel que fa a l'afirmació que menjar moniatos germinats pot causar intoxicació, no hi ha cap base per a aquesta afirmació, no és científica i és purament un malentès a la vida. Els nutricionistes creuen que els moniatos no només són un aliment nutritiu, sinó que també poden tenir efectes terapèutics en moltes malalties. Hi ha molts beneficis de menjar moniatos, però cal utilitzar mètodes científics. Tot i que els moniatos es poden menjar després de germinar, no es poden menjar si la pell té taques marrons o negres. Això és perquè estan contaminats per bacteris de taques negres. Les toxines excretades pels bacteris de la taca negra contenen cetona de moniato i alcohol cetònic de moniato, que fan que el moniato sigui dur i amarg, i sigui molt tòxic per al fetge humà. Encara que aquesta toxina sigui bullida o rostida, la seva activitat biològica no es destruirà. Després del consum, els símptomes solen aparèixer en 24 hores, amb símptomes gastrointestinals com nàusees, vòmits i diarrea. En casos greus, pot haver-hi febre alta, mal de cap, asma, confusió, vòmits de sang, coma i fins i tot la mort. 2. Per què els moniatos es tornen més dolços després de ser emmagatzemats durant molt de temps? Després d'emmagatzemar els moniatos durant molt de temps, el seu contingut d'humitat es redueix molt i apareixen arrugues a la pell. La reducció d'aigua té un gran impacte en l'augment de la dolçor per dos motius: En primer lloc, es redueix l'evaporació de l'aigua, la qual cosa augmenta relativament la concentració de sucre en els moniatos. En segon lloc, durant el procés d'emmagatzematge, l'aigua participa en la reacció d'hidròlisi del midó del moniato i el midó s'hidrolitza en sucre, la qual cosa augmenta el contingut de sucre del moniato. Per tant, creiem que els moniatos que s'han emmagatzemat durant molt de temps són més dolços que els que s'acaben d'excavar a terra. 3. Beneficis per a la salut dels moniatos 1. Pèrdua de pes i bellesa Menjar moniatos engreixarà la gent? Segons la investigació científica, menjar moniatos no engreixarà la gent, al contrari, els moniatos són un aliment ideal per perdre pes. Té un contingut calòric molt baix, molt més baix que l'arròs normal, així que no t'has de preocupar d'engreixar-te després de menjar-lo, al contrari, et pot ajudar a perdre pes. Els moniatos també contenen una substància semblant als estrògens, que juga un paper determinat en la protecció de la pell humana i en retardar l'envelliment. Per tant, moltes dones a l'estranger consideren els moniatos com a aliments de bellesa. 2. Anti-càncer Els nutrients més anticancerígens de la dieta són el betacarotè (un precursor de la vitamina A), la vitamina C i l'àcid fòlic, i els moniatos són rics en tots tres. Un moniato petit (uns 2 taels) pot aportar el doble de la quantitat de vitamina A que requereix el cos humà cada dia, un terç de la quantitat diària de vitamina C necessària i uns 50 micrograms d'àcid fòlic és més gran que el d'un bol de farina de civada. Menjar moniatos regularment ajuda a mantenir els nivells normals d'àcid fòlic al cos. Uns nivells massa baixos d'àcid fòlic augmentaran el risc de càncer. L'alt contingut de fibra dietètica en moniato pot promoure la motilitat gastrointestinal, prevenir el restrenyiment i el càncer colorectal. 3. Bé per al cor Els moniatos són rics en potassi, betacarotè, àcid fòlic, vitamina C i vitamina B6, tots els quals ajuden a prevenir malalties cardiovasculars. El potassi ajuda a mantenir l'equilibri de líquids i electròlits a les cèl·lules del cos i a mantenir la pressió arterial i la funció cardíaca normals. El β-carotè i la vitamina C tenen els efectes de l'oxidació anti-lípids i prevenen l'aterosclerosi. La suplementació d'àcid fòlic i vitamina B6 pot ajudar a reduir el nivell d'homocisteïna a la sang, que pot danyar les artèries i és un factor de risc independent de malalties cardiovasculars. |
<<: Quins són els efectes de la pols més la salvia en pols
>>: Quins són els beneficis i maneres de menjar Agaricus blazei sec
Moltes persones es sotmeten a cirurgia artroscòpi...
L'envelliment de les celles és bastant comú a...
Molts amics patiran mal d'esquena a causa de ...
Quin és el lloc web de la Universitat de Daqing? L...
Què és el lloc web de l'agència de viatges Sha...
Les dones solen portar llapis de llavis quan surt...
El teules és relativament comú i causa problemes ...
Si pateix rinitis hipertròfica, cal anar amb molt...
Recentment, s'ha difós per Internet que la fr...
Els exàmens físics periòdics són molt importants ...
Com tots sabem, la medicina és un verí de tres pa...
Es pot dir que l'ostra d'or de seleni és ...
Les amigues s'han de tenyir el cabell de tant...
L'infart cerebral i la trombosi cerebral es c...
Avui en dia, moltes dones tenen pits molt petits ...