Amb la millora dels nivells de vida, la gent té més opcions i preferències en la dieta En particular, a un nombre considerable de persones no els agrada menjar verdures i prefereixen menjar carn, especialment carn grassa, quins són els inconvenients de menjar carn grassa amb freqüència. Segons les dades de la investigació i alguns consells d'experts, menjar carn grassa amb freqüència pot provocar intoxicació, residus químics, malalties animals i fins i tot càncer en casos greus. Per obtenir més informació, consulteu la informació següent: 1. Intoxicació La por de l'animal abans de ser assassinat i el dolor que sent durant la mort provoquen grans canvis en les reaccions bioquímiques del cos. Això fa que la toxina s'estengui per tot el cos, enverinant tot el cadàver. Les hormones de la sang dels animals, "especialment l'adrenalina", es veuen radicalment alterades quan veuen altres animals al seu voltant, lluitant en va per la seva vida. Aquesta gran quantitat d'hormona roman a la carn i enverina els teixits del cos humà mitjançant el consum humà. Els nutricionistes nord-americans assenyalen: "La carn dels animals morts conté sang tòxica i altres excrements. 2. Aliments químics La carn es coneix sovint com "el final de la cadena alimentària". A la natura, els aliments tenen una llarga cadena: les plantes absorbeixen la llum del sol, l'aire i els animals mengen plantes; Els animals grans o els humans mengen animals petits. Avui dia, les terres de cultiu d'arreu del món es tracten amb productes químics tòxics (adobs i pesticides). Aquestes drogues tòxiques romanen en els cossos dels animals que mengen plantes i herbes. 3. Malalties dels animals Un altre perill al qual s'enfronten els consumidors de carn és que sovint els animals estan infectats amb malalties que sovint no són detectades o ignorades pels carnissers o els inspectors. Sovint, quan un animal desenvolupa un tumor o càncer en una part determinada del seu cos, la part malalta es talla i la part restant encara es ven. El pitjor és que algunes de les parts tumorals es barregen amb la carn per fer aliments com ara "gossos calents". 4. Càncer Per què els consumidors de carn tenen més probabilitats de patir càncer? Una de les raons pot ser que quan la carn animal es deixa fora durant uns dies, es torna d'un color gris blavós malaltís. Per evitar que canviïn de color, els carnissers hi afegeixen nitrats, nitrits i altres conservants. Aquests donen a la carn el seu color vermell brillant. No obstant això, en els últims anys, s'han informat que aquestes coses contenen carcinògens. Dels quatre punts anteriors podem veure que el consum freqüent de carn, especialment la carn grassa, té molts factors adversos per a la salut. Per tant, les persones que prefereixen menjar carn haurien de canviar aquest mal hàbit alimentari a partir d'ara, fer una dieta raonable, menjar més fruites i verdures i menjar menys carn grassa. |
<<: Quin mètode de desintoxicació intestinal és més eficaç?
>>: Desmentir el mite de l'"enzim de la fruita".
Per a les belleses, les ratlles vermelles de sang...
Els primers símptomes de la infecció del tracte u...
Què és DIY Network? DIY Network és un canal nord-a...
Amb el canvi d'estil de vida, la gent passa c...
Alguns amics tossiran tot el temps, no només afec...
La cuina de Benbang significa cuina de Xangai, qu...
És fàcil deixar cicatrius després de la cirurgia,...
Les dones de mitjana edat són propenses als càlcu...
Què és General Mills? General Mills (NYSE: GIS) és...
Crec que no importa el que compreu, comprovareu l...
Avui en dia, cada cop hi ha més amigues que porte...
El clima és relativament sec a l'hivern, i el...
Què és LensView? LensCrafters (Golden Glasses) és ...
Ara és estiu Encara que no fem molt exercici, pod...
Si volem tractar i resoldre l'encefalitis agu...