A l'hivern, la gent sempre sent molt fred, i també és el moment en què és més fàcil fer mal a l'estómac. Beure farinetes amb regularitat a la vida pot ajudar a nodrir l'estómac. Especialment a l'hivern fred, beure una mica de farinetes calentes et farà sentir que tot el cos s'escalfa gradualment. En general, s'afegeix una mica d'aigua i una petita quantitat d'arròs durant la cocció, de manera que el contingut de midó lleuger no serà molt elevat i, per descomptat, les calories tampoc són altes, per la qual cosa beure farinetes amb freqüència no farà augmentar de pes. 1. Farinetes d'arròs glutinós de ñam Ingredients: 100 g d'arròs glutinós morat, 50 g d'arròs glutinós, 30 g de llavors de coix, 100 g de ñame Mètode de preparació: Renteu i remulleu l'arròs de llavors de coix amb una nit d'antelació, després renteu la llavor de coix i l'arròs glutinós i poseu-los a l'olla per coure, peleu-lo i renteu-lo a daus, afegiu-lo després de bullir les farinetes i continueu cuinant fins que quedi enganxós. Per al gust, podeu afegir una petita quantitat de mel. 2. Farinetes de mill de dàtils vermells Ingredients: 30 g de mill, 10 dàtils vermells Mètode: Renteu i escorreu el mill, renteu-hi els dàtils vermells, reserveu-los en una paella i deixeu-ho sofregir a foc lent fins que estigui sec i fragant, poseu-hi els dàtils vermells sense pinyol, aboqueu-hi aigua, deixeu-ho bullir a foc lent. 3. Porridge de castanyes i dàtils vermells Ingredients: meitat arròs glutinós i meitat arròs, 10 castanyes cuites, 10 dàtils vermells Mètode: Renteu l'arròs glutinós i l'arròs, deixeu-los en remull amb aigua neta amb antelació, després poseu-los a l'olla amb la quantitat adequada d'aigua neta, afegiu-hi els dàtils vermells, deixeu-ho bullir a foc fort, després deixeu-ho bullir uns 30 minuts a foc lent, remenant al mig per evitar que s'enganxi al fons de l'olla, afegiu-hi les castanyes cuites a trossets, i al cap d'uns 30 minuts s'hi afegeixen. és gruixuda. 4. Farinetes d'ou i espinacs Ingredients: 200 g d'arròs, 50 g de blat de moro, 1 ou, 1 espinac, una mica de ceba verda picada, una mica de vi de cuina, una mica de sal, una mica d'oli vegetal, una mica de brou de pollastre Forma de preparació: Afegiu-hi una mica de molla de blat de moro i deixeu-lo en remull en aigua freda en un bol d'ou i bateu-lo amb un líquid d'ou, esbandiu-los amb aigua freda, deixeu-ho bullir; líquid en el sentit de les agulles del rellotge, afegir sal i essència de pollastre, finalment, afegir la ceba verda picada; |
<<: Com aplicar l'all a la planta dels peus per aconseguir el millor efecte?
>>: Les dones embarassades poden menjar ous de vi d'arròs fermentat?
L'all és un ingredient alimentari que a la ge...
Què és el lloc web del Grup ArcelorMittal? <div...
Què és el lloc web de la Universitat Biola? La Uni...
El niu d'ocell és un tònic de luxe que esment...
Què és el lloc web del govern d'Indonèsia? Aqu...
La sudoració de les aixelles és, en realitat, una...
Hi ha diversos fàrmacs químics amb els quals la g...
Com que els ulls són un òrgan exposat al món exte...
Si el cos està sa, hi haurà una petita quantitat ...
Toona sinensis és un aliment que a molta gent li ...
La subsalut és una condició física entre la salut...
A la vida diària, la gent pot saber molt poc sobr...
Els ulls són les finestres de l'ànima, i toth...
El greix saturat és un component dels lípids. La ...
A la nostra vida diària, si no estem amb compte, ...