7 raons per les quals heu de menjar all

7 raons per les quals heu de menjar all

Si es pogués ignorar l'olor de l'all, seria votat com l'aliment més saludable. A més del seu valor inherent com a condiment, els darrers descobriments mèdics han revelat que els seus nombrosos valors afegits per a la salut són encara més impressionants: esterilització, desintoxicació, anticancerígen, antioxidant, hipolipemiant... Bàsicament, tota malaltia moderna de la civilització pot trobar un antídot en aquest aliment que també produeix una atmosfera incivilitzada.

1. Plantes antibacterianes naturals d'ampli espectre

El mal ús dels antibiòtics sempre ha estat una preocupació per als metges. D'una banda, les persones es beneficien de l'eficàcia dels antibiòtics, però d'altra banda, han de suportar la interferència adversa i la intrusió dels antibiòtics en la seva salut corporal. L'all és un antibiòtic natural, especialment el seu efecte antifúngic, i gairebé no té efectes secundaris tòxics. Al segle XIX, es va descobrir que l'all tenia activitat antibacteriana. Estudis posteriors van confirmar que l'all té efectes inhibidors i mortals sobre molts bacteris patògens intestinals (com Staphylococcus aureus, Streptococcus, Escherichia coli, etc., per tant, l'all es coneix com un "desinfectant gastrointestinal". A diferència dels potents antibiòtics que sovint s'enfronten a problemes de resistència, els bacteris rarament desenvolupen resistència a l'all.

2. Assassí del colesterol

El gran enriquiment de la vida material ha fet del colesterol un indicador extremadament sensible, perquè l'augment de l'índex de colesterol està estretament relacionat amb malalties d'afluència com les cardiopaties i la diabetis. Els informes han trobat que l'all pot prevenir l'augment del colesterol plasmàtic i reduir els lípids en sang, i el seu efecte hipolipemiant és fins i tot millor que alguns fàrmacs hipolipemiants d'ús habitual. Aquest descobriment amplia el valor medicinal de l'all al tractament de les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars, que tenen una gran importància en el món actual.

3. L'all pot reduir el risc d'infart i d'ictus

Per què l'all pot prevenir la trombosi Els científics han descobert una substància anomenada ajoè a l'all, que pot lubricar les plaquetes a la sang. Com més lubricades estiguin les plaquetes, menys probable és que s'agrupin per formar coàguls de sang. Els coàguls de sang són una de les principals causes d'atacs cardíacs i accidents cerebrovasculars. Per tant, moltes persones amb alts lípids a la sang insisteixen a menjar mitja cap d'all cada dia, fins i tot alguns consideren l'all com un imprescindible per viatjar i un suplement de salut a llarg termini. Tot i que l'all pot reduir el colesterol en les primeres etapes, els experts recomanen que les persones no utilitzin aquest efecte a curt termini per substituir els fàrmacs que baixen el colesterol i desenvolupar una dieta baixa en greixos.

4. Guardià del fetge

La feina del fetge és processar i descompondre tot tipus de toxines La gran quantitat de menjar ferralla i aliments contaminats que es consumeixen ara exerceixen una pressió enorme sobre aquest òrgan en la gent moderna. Molts casos de fetge gras són causats per una ingesta excessiva de greix, que s'acumula al fetge a causa de la seva incapacitat per descompondre el greix a temps.

Els estudis han descobert que l'all té un fort efecte inhibidor sobre l'activitat de la peroxidasa lipídica, evitant que aquesta última danyi l'estructura de la membrana cel·lular del fetge, protegint així el fetge que les persones que mengen alls tenen nivells de transaminases sèriques baixes. L'all evita que els elements nocius com el mercuri i el cadmi siguin absorbits per la paret intestinal, i també pot millorar la funció de desintoxicació del fetge. Els investigadors han descobert que simplement prendre comprimits d'all (0,3 grams per comprimit) per via oral, 3 vegades al dia, 4 comprimits cada vegada, durant 1 mes com a curs de tractament, pot tractar eficaçment l'hepatitis icterica i prevenir la intoxicació per plom.

5. Inhibició tumoral

El principal assassí de la vida humana és el tumor Amb la contaminació ambiental i els canvis en l'estil de vida, la incidència dels tumors augmenta i tendeix a ser més jove. Els investigadors han recopilat moltes dades sobre la relació entre l'all i el càncer de molts països com la Xina, Itàlia, Suècia, els Països Baixos, etc. En general, en comparació amb les persones que no mengen gaire all, les persones a qui els agrada menjar (mengen més de 6 grans al dia) tenen un 30% menys de risc de càncer de còlon i un 50% més de risc de càncer d'estómac. L'all també té un cert efecte en la prevenció del càncer de pròstata, càncer de laringe, càncer de bufeta i càncer de mama.

L'estudi també va trobar que l'all pot frenar el creixement dels tumors. Els investigadors van injectar extracte d'all a animals amb tumors i van trobar que l'all podria inhibir el creixement d'alguns tumors. Tot i que calen més proves per confirmar aquesta conclusió, els resultats preliminars mostren que l'all té efectes inhibidors sobre els tumors en diferents estadis de desenvolupament.

6. Resisteix el procés d'envelliment i mantén la teva bellesa

Ara tots sabem que el motiu pel qual la nostra cara envelleix es deu a l'oxidació. L'all pot afavorir la circulació sanguínia i alleujar ràpidament la fatiga. Els estudis han descobert que l'all és ric en antioxidants, que poden reduir significativament el contingut de peròxids de lípids en sèrum, millorar i millorar la forma física i millorar la immunitat del cos. Alguns estudiosos van comparar l'all i el ginseng i van trobar que l'activitat antioxidant in vitro de l'alliina i l'extracte d'etanol d'all és fins i tot millor que la del ginseng i té un efecte anti-envelliment important. La recepta popular d'utilitzar all per millorar el rendiment sexual s'ha utilitzat durant milers d'anys.

7. Redueix el greix i els lípids sanguinis

Si teniu sobrepès, teniu més de cinc vegades més probabilitats de desenvolupar diabetis i lípids en sang elevats que les persones amb pes normal. Aquest és el nombre obtingut mitjançant la investigació clínica de la Harvard Medical School. Els experiments han demostrat que l'all pot millorar el metabolisme del sucre dels ratolins experimentals i afectar la síntesi de greix, la investigació domèstica també ha confirmat que els preparats d'all poden augmentar la tolerància del cos a la glucosa i reduir els nivells elevats de sucre en sang. Prendre 120 mg d'al·licina per via oral al dia durant 50 dies. S'ha demostrat que fer-ho millora la tolerància a la glucosa en persones normals. La possible raó és que l'all pot promoure la secreció d'insulina, millorar l'absorció de glucosa per part de les cèl·lules dels teixits i millorar la tolerància del cos a la glucosa.

<<:  Nou aliments que ajuden a les dones a tenir un període menstrual còmode

>>:  El color de la planta dels peus és el signe més fàcil de malaltia

Recomanar articles

Precaucions d'atenció postoperatòria

Tothom ha de voler saber a què hem de prestar ate...

Quina és la raó per la qual l'ungla del dit gros creixi a la carn?

El paper de les ungles dels peus per als humans p...

Com tractar l'acne quístic

Per a moltes noies que estimen la bellesa, l'...

Què tal la Fundació Ford? Ressenyes de la Fundació Ford i informació del lloc web

Què és el lloc web de la Fundació Ford? La Fundaci...

Quins són els beneficis de rentar-se la cara amb sal?

En general, sempre ens queixem que no ens netegem...

Tres maneres d'utilitzar un nadó calent, com utilitzar un nadó calent

Si voleu mantenir-se encantador a l'hivern fr...

Besar vuit tipus de persones pot causar malalties infeccioses

Els petons poden transmetre malalties? Les estadí...

A què heu de prestar atenció durant la cirurgia de correcció del nas?

Un nas torçat ha de ser corregit, i hi ha moltes ...

Com tractar les infeccions de les vies respiratòries en nadons i nens petits?

Molta gent pensa que la infecció de les vies resp...

Com tractar la deficiència de Yin i la calor de la sang?

El cos és un actiu molt important, perquè només l...

Quines són algunes maneres de bullir ous sense que es trenquin?

Els ous són un menjar molt popular entre la gent....

Què conté més vitamina A?

Sabem que hi ha moltes substàncies que mantenen e...

Què utilitzar per rentar la roba amb taques d'oli

Com rentar les taques d'oli a la roba Avui en...

Quins són els beneficis de l'interferó en el tractament de l'hepatitis B?

L'hepatitis B és una malaltia comuna causada ...