No esbandiu mai la carn crua sota l'aixeta

No esbandiu mai la carn crua sota l'aixeta

Molts xinesos pensen que la carn crua no és comestible. Saps com de brut està un tros de carn crua, però, després de comprar la carn, no l'esbandis mai sota l'aixeta?

La carn crua acabada de sacrificar és relativament neta i conté menys bacteris, però pot contenir paràsits, com ara Taenia solium i Taenia solium. Quan les persones estan infectades amb paràsits, experimentaran símptomes com distensió abdominal, diarrea i indigestió.

Prenent com a exemple la tenia del porc, no només danya els intestins, sinó que les larves també poden fer mal a tot el cos quan entren a la sang. Entrar al cervell pot provocar epilèpsia, i entrar als ulls pot provocar una ceguesa severa... La infecció a llarg termini per paràsits pot provocar desnutrició i també pot infectar a altres.

Al mateix temps, durant l'emmagatzematge i el transport, la carn crua produirà gradualment un gran nombre de bacteris, com ara Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Acetobacter, Pseudomonas, etc. Això pot causar símptomes com ara diarrea, febre i enteritis. Els paràsits i els bacteris de la carn crua poden causar un gran dany a la salut humana.

Per tant, des del punt de vista de la seguretat, excepte la carn ecològica o la carn de la qual coneixeu especialment l'origen, s'ha de cuinar a fons abans de menjar.

Algunes persones estan acostumades a esbandir la carn abans de cuinar-la. Però aquest hàbit comporta riscos considerables per a la salut. Recentment, el Departament de Salut de Victoria a Austràlia va recordar al seu lloc web oficial que la gent no hauria d'esbandir la carn crua sota l'aixeta després de comprar-la. Si utilitzeu l'aixeta per esbandir carn crua, no només no matarà els bacteris que hi ha, sinó que l'aigua que esquitxa també propagarà els bacteris a la cuina: l'aigüera, la taula de tallar, la taula de cuina, el ganivet de cuina... Mentre l'aigua pugui esquitxar, els bacteris s'hi poden estendre. Si renteu fruites o altres aliments crus la propera vegada, poden estar contaminats amb bacteris, cosa que suposa un perill per a la seguretat alimentària.

Per tant, el Departament de Salut d'Austràlia recomana que la carn crua no s'ha d'esbandir sota l'aixeta, sinó que es pot rentar en una conca fixa i després assecar-la amb paper de cuina.

<<:  És un gran error rentar fruites i verdures amb aigua d'arròs

>>:  Tres passos per ajudar-vos a curar fàcilment les mans i els peus esquerdats

Recomanar articles

Quines són les precaucions per a la vacuna contra la meningitis?

Quan les persones pateixen de meningitis, els met...

Mètodes de cura de la salut de les dones xineses i estrangeres

Recentment, la salut de les dones xineses i estra...

Per què em fa mal el pit quan tosso?

Per als amics que tenen símptomes com ara dolor a...

Com perdre pes si tens el coll i les espatlles gruixuts

Les espatlles i el coll gruixuts tindran un impac...

Heu comès algun error en tractar el restrenyiment amb la dieta?

Avui en dia, el restrenyiment ja no és exclusiu d...

Com controlar el sucre en sang després dels àpats

El sucre en sang és el sucre del sèrum sanguini, ...

Què passa si el cabell no té fol·licles? Com ​​tractar-lo?

La salut del cabell és un aspecte al qual la gent...

És contagiosa la faringitis estreptococi?

Amb el desenvolupament cada cop més ràpid de la m...

Com remullar i identificar la yuba

Els pals de mató de mongetes són un aliment delic...

Què causa les natges inflades i doloroses?

Recentment, vaig descobrir que les meves natges e...

Com tractar el dolor de genoll de jugar a bàsquet?

A la vida, a moltes persones els agrada molt juga...

Quines diferències hi ha entre la sinovitis i el reumatisme?

Moltes persones no poden distingir entre sinoviti...

Quins són els efectes i precaucions de l'alcohol mèdic

Normalment, quan utilitzem alcohol mèdic, sovint ...

Com eliminar les cicatrius de cremades

Si les ferides de cremades no es tracten correcta...