Molts xinesos pensen que la carn crua no és comestible. Saps com de brut està un tros de carn crua, però, després de comprar la carn, no l'esbandis mai sota l'aixeta? La carn crua acabada de sacrificar és relativament neta i conté menys bacteris, però pot contenir paràsits, com ara Taenia solium i Taenia solium. Quan les persones estan infectades amb paràsits, experimentaran símptomes com distensió abdominal, diarrea i indigestió. Prenent com a exemple la tenia del porc, no només danya els intestins, sinó que les larves també poden fer mal a tot el cos quan entren a la sang. Entrar al cervell pot provocar epilèpsia, i entrar als ulls pot provocar una ceguesa severa... La infecció a llarg termini per paràsits pot provocar desnutrició i també pot infectar a altres. Al mateix temps, durant l'emmagatzematge i el transport, la carn crua produirà gradualment un gran nombre de bacteris, com ara Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Acetobacter, Pseudomonas, etc. Això pot causar símptomes com ara diarrea, febre i enteritis. Els paràsits i els bacteris de la carn crua poden causar un gran dany a la salut humana. Per tant, des del punt de vista de la seguretat, excepte la carn ecològica o la carn de la qual coneixeu especialment l'origen, s'ha de cuinar a fons abans de menjar. Algunes persones estan acostumades a esbandir la carn abans de cuinar-la. Però aquest hàbit comporta riscos considerables per a la salut. Recentment, el Departament de Salut de Victoria a Austràlia va recordar al seu lloc web oficial que la gent no hauria d'esbandir la carn crua sota l'aixeta després de comprar-la. Si utilitzeu l'aixeta per esbandir carn crua, no només no matarà els bacteris que hi ha, sinó que l'aigua que esquitxa també propagarà els bacteris a la cuina: l'aigüera, la taula de tallar, la taula de cuina, el ganivet de cuina... Mentre l'aigua pugui esquitxar, els bacteris s'hi poden estendre. Si renteu fruites o altres aliments crus la propera vegada, poden estar contaminats amb bacteris, cosa que suposa un perill per a la seguretat alimentària. Per tant, el Departament de Salut d'Austràlia recomana que la carn crua no s'ha d'esbandir sota l'aixeta, sinó que es pot rentar en una conca fixa i després assecar-la amb paper de cuina. |
<<: És un gran error rentar fruites i verdures amb aigua d'arròs
>>: Tres passos per ajudar-vos a curar fàcilment les mans i els peus esquerdats
Moltes persones tenen certes coses a la cara, que...
Què és la Universitat de Lucerna? La Universitat d...
La leucèmia és un tumor de sang comú. La malaltia...
L'oïda és un dels nostres òrgans molt importa...
El millor moment per rentar-se les dents: 3 minut...
Encara que rentar-se la cara amb llet és bo, rent...
El mercuri és un metall verinós amb una forta vol...
Què és edX? EdX és un lloc web d'aprenentatge ...
Moltes celebritats de la televisió porten pantalo...
La deficiència de la melsa i l'estómac és un ...
Diversos problemes físics solen tornar boges a la...
Quan el nostre cos comença a envellir inconscient...
De fet, els pacients poden sentir-ho quan es prod...
Els termòmetres són una necessitat per a totes le...
Moltes dones no es cuiden bé després de donar a l...