No esbandiu mai la carn crua sota l'aixeta

No esbandiu mai la carn crua sota l'aixeta

Molts xinesos pensen que la carn crua no és comestible. Saps com de brut està un tros de carn crua, però, després de comprar la carn, no l'esbandis mai sota l'aixeta?

La carn crua acabada de sacrificar és relativament neta i conté menys bacteris, però pot contenir paràsits, com ara Taenia solium i Taenia solium. Quan les persones estan infectades amb paràsits, experimentaran símptomes com distensió abdominal, diarrea i indigestió.

Prenent com a exemple la tenia del porc, no només danya els intestins, sinó que les larves també poden fer mal a tot el cos quan entren a la sang. Entrar al cervell pot provocar epilèpsia, i entrar als ulls pot provocar una ceguesa severa... La infecció a llarg termini per paràsits pot provocar desnutrició i també pot infectar a altres.

Al mateix temps, durant l'emmagatzematge i el transport, la carn crua produirà gradualment un gran nombre de bacteris, com ara Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Acetobacter, Pseudomonas, etc. Això pot causar símptomes com ara diarrea, febre i enteritis. Els paràsits i els bacteris de la carn crua poden causar un gran dany a la salut humana.

Per tant, des del punt de vista de la seguretat, excepte la carn ecològica o la carn de la qual coneixeu especialment l'origen, s'ha de cuinar a fons abans de menjar.

Algunes persones estan acostumades a esbandir la carn abans de cuinar-la. Però aquest hàbit comporta riscos considerables per a la salut. Recentment, el Departament de Salut de Victoria a Austràlia va recordar al seu lloc web oficial que la gent no hauria d'esbandir la carn crua sota l'aixeta després de comprar-la. Si utilitzeu l'aixeta per esbandir carn crua, no només no matarà els bacteris que hi ha, sinó que l'aigua que esquitxa també propagarà els bacteris a la cuina: l'aigüera, la taula de tallar, la taula de cuina, el ganivet de cuina... Mentre l'aigua pugui esquitxar, els bacteris s'hi poden estendre. Si renteu fruites o altres aliments crus la propera vegada, poden estar contaminats amb bacteris, cosa que suposa un perill per a la seguretat alimentària.

Per tant, el Departament de Salut d'Austràlia recomana que la carn crua no s'ha d'esbandir sota l'aixeta, sinó que es pot rentar en una conca fixa i després assecar-la amb paper de cuina.

<<:  És un gran error rentar fruites i verdures amb aigua d'arròs

>>:  Tres passos per ajudar-vos a curar fàcilment les mans i els peus esquerdats

Recomanar articles

Quins són els mètodes per eliminar l'olor corporal?

A causa de molts factors genètics o adquirits, co...

És bo un raspall de dents elèctric?

Amb la millora gradual de la tecnologia de produc...

Les butllofes es curaran de manera natural si no es fan aparèixer?

A la vida real, les ampolles a la pell són un pro...

Quins aliments pots menjar regularment per reposar sang?

Si us trobeu amb símptomes com la pell amarga, ma...

Els primers símptomes de la malaltia cardíaca

Independentment de quin tipus de malaltia cardíac...

Què tal Wende College? Ressenyes i informació del lloc web de Wende College

Què és el Wende College? Mantissa Institute és una...

Quina tassa és millor per beure te?

Beure te té la funció de curar la salut i pot apo...

Tractament de les úlceres de la mucosa oral

Les úlceres de la mucosa oral poden fer que les p...

Vuit secrets inesperats per a la longevitat

El 15% de la salut i l'esperança de vida d...

Quin tipus de gent pot utilitzar moniatos blancs

La majoria dels moniatos que mengem són grocs, i ...

Quin és el tractament eficaç per al mareig?

Crec que moltes persones han experimentat el mal ...

Les raons del dolor de costella dreta són en realitat aquestes

Hi ha molts òrgans sota les costelles dretes, com...