Els pals de mató de mongetes són un aliment deliciós indispensable en els plats freds, i també són un aliment preferit a l'estiu quan es cuina a casa. Aleshores, quan feu la yuba a casa, la poseu en remull de la manera correcta? Els mètodes incorrectes de remullar les làmines de quallada de mongetes afectaran el seu gust i fins i tot el valor nutricional. Així que avui us presentaré com remullar i identificar la yuba. Els pals de mató de soja es fan amb soja després de la mòlta i l'ebullició Com que absorbeix l'essència nutricional de la soja, el valor nutricional dels pals de mató de soja s'ha convertit en extraordinari, a causa del procés de producció, els pals de mató han d'estar completament en remull abans de menjar-los durant el temps següent: Els pals són generalment més llargs Si s'utilitza aigua freda, es triga entre 4 i 6 hores. Per tant, quan mengeu yuba, heu de posar-lo en remull almenys mig dia abans i reservar-lo. Remull completament en aigua: quan remulleu les làmines de mató, és possible que vulgueu col·locar un plat o altres objectes pesats nets a la part superior de les làmines de mató per tal que es puguin submergir completament a l'aigua. Això no només escurçarà el temps de remull, sinó que també farà que les làmines de mató es remullaran de manera uniforme per garantir el millor sabor. Eviteu remullar-los en aigua bullint: el millor és remullar lentament les làmines de mató en aigua freda, la temperatura de l'aigua no ha de ser massa alta, sinó que es trencaran i es tornaran impossibles de cuinar. Aquí hi ha tres maneres senzilles de distingir la yuba bona i dolenta: 1. Quan els consumidors trien yuba, no haurien de ser cobdiciosos de preus barats. El millor és comprar productes secs produïts per empreses habituals. La yuba d'alta qualitat està feta de soja de primera qualitat i és de color groc clar amb una lleugera brillantor. El color de les làmines inferiors de quallada de mongetes és blanc groguenc, brillant i brillant, majoritàriament groc grisenc o marró groguenc, i de color més fosc. Algunes làmines de mató de fesols de baixa qualitat poden tenir colors desiguals i matisos diferents. 2. La yuba normal és fràgil i seca, es trenca fàcilment i s'acompanya de fragments. Les làmines de mató de mongetes amb borax afegit tenen una forta duresa i no són fàcils de trencar ni de cuinar en excés. Per tant, el millor és que els ciutadans no mengin làmines de mató de mongetes que no es tornen toves després d'haver estat remullats o cuinats durant molt de temps. 3. Les làmines de quallada de mongetes d'alta qualitat tenen l'aroma de la soja i cap altra olor peculiar. L'anterior és el que hem presentat avui, la manera correcta de remullar i identificar la yuba. És important identificar correctament la yuba real per evitar la compra de yuba falsa, i també per manipular correctament la yuba perquè pugueu utilitzar la deliciosa yuba amb seguretat. Per tant, els amics que els agrada menjar yuba haurien de llegir atentament el mètode que hem presentat anteriorment, perquè puguin menjar-lo amb seguretat i satisfer les seves necessitats de gust. |
<<: Quins són els passos per a la cura del cabell amb oli d'oliva
>>: Tractament de la calcificació idiopàtica dels ganglis basals
Després de l'inici de la tardor, a mesura que...
El problema de les bronquièctasis és, efectivamen...
Què és Webmaster World? WebmasterWorld.com és un f...
Hi ha nòduls al vidre esmolat del pulmó dret, la ...
L'albergínia i els ous són aliments que menge...
El cos humà és ric en moltes hormones, que juguen...
Els pacients amb espondilosi cervical poden alleu...
El creixement de les pústules blanques a les geni...
Què és el lloc web de Tom Hanks? Tom Hanks és un f...
El moniato en pols és en realitat la pols formada...
A moltes persones els agrada suar quan dormen a l...
Pel que fa al vi, molta gent el coneix. Sovint tr...
A mesura que les persones envelleixen, tant els h...
És important entendre el valor normal del sucre e...
Pel que fa a la cura de la pell, solem defensar l...