Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Durant el canvi d'estació, especialment a la primavera, el problema de la pols a l'aire es torna més greu i les fluctuacions de la temperatura ambient es fan més greus. Moltes persones amb pell sensible experimentaran al·lèrgies a la pell estacionals. Les al·lèrgies a la pell són causades tant per factors interns com externs A més del clima, el clima, el medi ambient i altres problemes, també hi ha l'alimentació. Quan la nostra pell presenta al·lèrgies estacionals, hem d'evitar determinats aliments.

No mengeu aliments grassos, picants o irritants

Les persones amb al·lèrgies a la pell a la vida diària haurien de prestar atenció a menjar menys aliments ensucrats, evitar els aliments rics en greixos i calories i tractar de fer una dieta lleugera. Les al·lèrgies a la pell tenen un impacte en la nostra bellesa. De fet, hem d'anar amb compte a l'hora de consumir aliments. Per exemple, alguns aliments rics en àcids grassos i proteïnes ens poden ajudar a reduir la possibilitat d'al·lèrgies.

Ni marisc ni peix

Algunes persones són al·lèrgiques al marisc i, de fet, el marisc és més irritant. Si sou al·lèrgic als mariscs, no aneu en contra de les normes. No heu de menjar marisc durant el període d'al·lèrgia. El peix no fresc alliberarà més amoníac dels teixits, que no només és propens a causar al·lèrgies, sinó que també pot causar problemes de seguretat com ara intoxicació alimentària. Per tant, s'ha de prestar especial atenció a l'elecció del peix fresc.

Eviteu els aliments processats

Alguns dels aperitius que veiem habitualment contenen alguns ingredients dolents. Aliments com embotits, lliris de dia, fruites confitades, caramels i galetes que contenen sulfits o diòxid de sofre afegits poden causar atacs al·lèrgics en pacients amb asma. Per tant, hauríeu d'esbrinar quin és l'aliment que causa l'al·lèrgia i deixar de menjar-lo.

No mengeu verdures fotosensibles

Per exemple, la gent sovint menja colza, enciam, col xinesa, espinacs, api, mostassa, amarant, verdolaga, etc. De maig a agost, el sol és fort i les persones amb al·lèrgies a la pell no haurien de menjar res si menges massa vegetals i no "amagues" del sol, algunes persones desenvoluparan eritemes, pàpules, contusions i butllofes a la pell.

<<:  Què no han de menjar els nadons si tenen al·lèrgies a la pell i a què han de parar atenció

>>:  L'àloe vera pot tractar les al·lèrgies a la pell?

Recomanar articles

Quines verdures no han de menjar els pacients amb malaltia coronària?

Si la malaltia coronària no es pren seriosament, ...

Què causa l'acidesa estomacal?

Moltes persones no saben gaire sobre el sistema d...

Què fer si estàs intoxicat per drogues

Tots els medicaments són verinosos fins a cert pu...

Quins són els símptomes de mareig i tinnitus i què els provoca

Si experimenteu marejos i brunzits a les orelles,...

Quins símptomes pot causar Helicobacter pylori al cos?

Helicobacter pylori és un patogen molt comú en al...

Com prendre proteïna de vedella en pols?

Avui en dia, la gent està prestant cada cop més a...

Quin tipus de persones són adequades per a l'auró d'escorça de ferro?

Els bulbs d'arce Tiepi juga un paper importan...

Què passa amb Celebslam? Revisió de Celebslam i informació del lloc web

Què és Celebslam? Celebslam és un conegut lloc web...

Entrant de iogurt casolà

El iogurt és el preferit de molta gent. Té un sab...

Com estar sobri abans de beure?

Després de beure, la gent pot experimentar marejo...

Què fer si una abella et picava el coll

Les abelles són bones amigues dels éssers humans....