Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Durant el canvi d'estació, especialment a la primavera, el problema de la pols a l'aire es torna més greu i les fluctuacions de la temperatura ambient es fan més greus. Moltes persones amb pell sensible experimentaran al·lèrgies a la pell estacionals. Les al·lèrgies a la pell són causades tant per factors interns com externs A més del clima, el clima, el medi ambient i altres problemes, també hi ha l'alimentació. Quan la nostra pell presenta al·lèrgies estacionals, hem d'evitar determinats aliments.

No mengeu aliments grassos, picants o irritants

Les persones amb al·lèrgies a la pell a la vida diària haurien de prestar atenció a menjar menys aliments ensucrats, evitar els aliments rics en greixos i calories i tractar de fer una dieta lleugera. Les al·lèrgies a la pell tenen un impacte en la nostra bellesa. De fet, hem d'anar amb compte a l'hora de consumir aliments. Per exemple, alguns aliments rics en àcids grassos i proteïnes ens poden ajudar a reduir la possibilitat d'al·lèrgies.

Ni marisc ni peix

Algunes persones són al·lèrgiques al marisc i, de fet, el marisc és més irritant. Si sou al·lèrgic als mariscs, no aneu en contra de les normes. No heu de menjar marisc durant el període d'al·lèrgia. El peix no fresc alliberarà més amoníac dels teixits, que no només és propens a causar al·lèrgies, sinó que també pot causar problemes de seguretat com ara intoxicació alimentària. Per tant, s'ha de prestar especial atenció a l'elecció del peix fresc.

Eviteu els aliments processats

Alguns dels aperitius que veiem habitualment contenen alguns ingredients dolents. Aliments com embotits, lliris de dia, fruites confitades, caramels i galetes que contenen sulfits o diòxid de sofre afegits poden causar atacs al·lèrgics en pacients amb asma. Per tant, hauríeu d'esbrinar quin és l'aliment que causa l'al·lèrgia i deixar de menjar-lo.

No mengeu verdures fotosensibles

Per exemple, la gent sovint menja colza, enciam, col xinesa, espinacs, api, mostassa, amarant, verdolaga, etc. De maig a agost, el sol és fort i les persones amb al·lèrgies a la pell no haurien de menjar res si menges massa vegetals i no "amagues" del sol, algunes persones desenvoluparan eritemes, pàpules, contusions i butllofes a la pell.

<<:  Què no han de menjar els nadons si tenen al·lèrgies a la pell i a què han de parar atenció

>>:  L'àloe vera pot tractar les al·lèrgies a la pell?

Recomanar articles

Com controlar el trastorn d'ansietat?

Amb els anys, a mesura que les pressions laborals...

Com utilitzar eficaçment la crema per als ulls d'alvocat

De fet, a més de ser ric en valor nutricional, l&...

Què és la intoxicació per arsènic?

El Ganoderma lucidum té uns alts beneficis per a ...

Quin és el valor normal de alt?

El valor alt representa la funció del fetge humà ...

Puc menjar arç si tinc àcid estomacal?

L'arç blanc és un aliment habitual a la vida ...

Com prevenir i tractar la periodontitis?

En aquesta societat orientada a l'aparença, g...

Malentesos sobre el mal d'esquena Encara estàs subestimant el mal d'esquena?

Pot ser un dolor agut i punxant o un dolor sord. ...

Recompte de plaquetes

Si trobeu que el vostre recompte de plaquetes és ...

Què causa el soroll a les orelles en empassar la saliva?

Alguns amics senten un so a les orelles quan s...

Com tractar la síndrome de l'intestí irritable

Avui en dia, molts joves pateixen la síndrome de ...