Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Les al·lèrgies a la pell estacionals no haurien de menjar quatre tipus d'aliments

Durant el canvi d'estació, especialment a la primavera, el problema de la pols a l'aire es torna més greu i les fluctuacions de la temperatura ambient es fan més greus. Moltes persones amb pell sensible experimentaran al·lèrgies a la pell estacionals. Les al·lèrgies a la pell són causades tant per factors interns com externs A més del clima, el clima, el medi ambient i altres problemes, també hi ha l'alimentació. Quan la nostra pell presenta al·lèrgies estacionals, hem d'evitar determinats aliments.

No mengeu aliments grassos, picants o irritants

Les persones amb al·lèrgies a la pell a la vida diària haurien de prestar atenció a menjar menys aliments ensucrats, evitar els aliments rics en greixos i calories i tractar de fer una dieta lleugera. Les al·lèrgies a la pell tenen un impacte en la nostra bellesa. De fet, hem d'anar amb compte a l'hora de consumir aliments. Per exemple, alguns aliments rics en àcids grassos i proteïnes ens poden ajudar a reduir la possibilitat d'al·lèrgies.

Ni marisc ni peix

Algunes persones són al·lèrgiques al marisc i, de fet, el marisc és més irritant. Si sou al·lèrgic als mariscs, no aneu en contra de les normes. No heu de menjar marisc durant el període d'al·lèrgia. El peix no fresc alliberarà més amoníac dels teixits, que no només és propens a causar al·lèrgies, sinó que també pot causar problemes de seguretat com ara intoxicació alimentària. Per tant, s'ha de prestar especial atenció a l'elecció del peix fresc.

Eviteu els aliments processats

Alguns dels aperitius que veiem habitualment contenen alguns ingredients dolents. Aliments com embotits, lliris de dia, fruites confitades, caramels i galetes que contenen sulfits o diòxid de sofre afegits poden causar atacs al·lèrgics en pacients amb asma. Per tant, hauríeu d'esbrinar quin és l'aliment que causa l'al·lèrgia i deixar de menjar-lo.

No mengeu verdures fotosensibles

Per exemple, la gent sovint menja colza, enciam, col xinesa, espinacs, api, mostassa, amarant, verdolaga, etc. De maig a agost, el sol és fort i les persones amb al·lèrgies a la pell no haurien de menjar res si menges massa vegetals i no "amagues" del sol, algunes persones desenvoluparan eritemes, pàpules, contusions i butllofes a la pell.

<<:  Què no han de menjar els nadons si tenen al·lèrgies a la pell i a què han de parar atenció

>>:  L'àloe vera pot tractar les al·lèrgies a la pell?

Recomanar articles

Quins són els efectes de la solució de rentat de Sophora flavescens?

La salut reproductiva de la dona és un tema molt ...

Com tractar millor la isquèmia miocàrdica

No s'ha d'ignorar el tractament de la isq...

Què causa un pols ràpid?

Molts amics troben que el seu pols s'accelera...

Mètodes de blanquejament, hidratació i esclareixença

La gent és cobdiciosa i espera que la seva pell p...

Quins són els símptomes de l'hemoglobina paroxística nocturna?

L'hemoglobinúria paroxística nocturna és en r...

Prevenció i control de les malalties no transmissibles

Tothom ha de tenir curiositat per la prevenció i ...

Quines mesures d'infermeria s'han de prendre per prevenir les úlceres?

En la vida diària, les úlceres de decúbit són una...

Quina diferència hi ha entre el brillantor de llavis i el pintallavis?

De fet, moltes amigues no poden distingir entre e...

Les pedicures són segures?

Si observes amb atenció quan camines pel carrer, ...

10 consells per escollir síndries de pell fina i dolces

A l'estiu, la síndria és la primera opció de ...

Quins són els beneficis de la fumigació?

Pel que fa als mètodes de tractament de la medici...