Quins aperitius van amb el vi negre? Has pensat en aquests?

Quins aperitius van amb el vi negre? Has pensat en aquests?

En el teu temps lliure, per tal de fer la teva vida més romàntica, asseure's al bar i beure una copa de vi negre és una bona opció. Al mateix temps, les maduixes fresques, els nabius, les mores, la xocolata, el formatge, les galetes amb gust de formatge, les galetes de soda amb formatge, etc. són bones opcions.

1. Fruita

Les maduixes fresques, els nabius i les móres es poden combinar amb Beaujolais, que és ric en sabor de baies fresques, que es poden complementar entre si.

Els plàtans també es poden maridar amb vins negres més lleugers.

Per als vins negres amb sabors més forts o amb un contingut més elevat de sucre i alcohol, com ara les mescles de Bordeus o el Barbaresco italià, podeu maridar-los amb baies seques.

2. Xocolata

La xocolata i el vi negre són un maridatge clàssic.

Com que els mètodes de maridatge i les varietats de xocolata són tan nombrosos i complexos, és difícil explicar-los tots alhora, vaig agafar una drecera i vaig copiar els maridatges al lloc web oficial de Godiva (Maridatge de xocolata i vins).

1). xocolata amb llet caramel salada 31% de cacau + Pinot Noir

La xocolata salada, cremosa i el vi negre baix en sucre poden maximitzar la dolçor i el salat (apetitós)

2). xocolata negra 72% cacau + Shiraz escumós

El Shiraz de cos mitjà té un toc d'amargor que complementa la xocolata negra amb alt contingut de cacau.

3). xocolata negra 72% d'ametlla de cacau + Cabernet Sauvignon

El profund sabor del Cabernet Sauvignon complementa les notes de nou en aquesta xocolata.

4). 50% cacau sal marina xocolata negra + Malbec

El malbec és un vi negre amb sabors de xocolata, clau i fruita madura, ben equilibrat per la sal marina de la xocolata.

Podem veure d'aquest maridatge el principi de maridatge que he esmentat abans En general, no està malament maridar aliments amb vi al mateix nivell: per exemple, la xocolata més dolça s'acompanya amb un vi amb un contingut més elevat de sucre, i la xocolata amb un contingut més elevat de cacau i un gust més fort s'acompanya amb un vi amb un gust més fort.

A més, molts ports molt dolços o VDN també són adequats per maridar amb diferents tipus de xocolata.

3. Formatge, galetes amb gust de formatge, galetes de soda amb formatge

Com que el formatge, com el vi negre, es presenta en moltes varietats i té sabors molt diferents, maridar els dos és un tema independent molt profund i complex.

En referència a la classificació simple dels tipus de formatge a Internet, es poden utilitzar les combinacions següents:

1). Formatge fresc i suau:

S'aplica el mateix principi: complementar-se en lloc de competir entre ells: el formatge fresc i suau es pot combinar amb un vi blanc amb una acidesa més alta o un vi negre de cos més lleuger amb tanins més baixos. Eviteu els vins negres molt tànics i de cos més pesat, com els cupatges Cabernet Sauvignon, Malbec i Bordeus esmentats anteriorment.

2). Formatge semi-tou i semi-curat:

Aquest tipus de formatge té un sabor i una estructura més forts que el formatge tou esmentat anteriorment, per la qual cosa hem d'utilitzar un vi igualment fort per combinar-lo: vi blanc de cos mitjà, vi negre de cos mitjà amb un sabor de fruita més fort i alguns vins escumosos de criança són bones opcions.

3). Formatge enganxós:

Apte per a vins més lleugers i tradicionals, com el Pinot Noir

4). Formatge blau:

Aquest famós però pudent formatge té un gust umami salat i apetitós, apte per maridar amb vins més dolços i saborosos, com el Port i el Banyuls.

5). Formatge llarg:

Aquest formatge és dur i de nou, per la qual cosa també és apte per maridar amb vins forts i envellits, i també es pot maridar amb xerès oxidat. Per exemple: xampany, porto, vi negre francès de la vall del Roine, xerès d'Oloroso, etc.

Algunes galetes amb gust de formatge també es poden utilitzar com a substitut

Aquests són principis de concordança molt senzills i aproximats. Els amics que estiguin interessats poden estudiar més els misteris.

<<:  Com poden els conductors novells superar la seva por a conduir?

>>:  Com vestir els nadons a l'hivern, ho saben les mares?

Recomanar articles

Quin tipus de durian és bo i com menjar-lo

Sabem que les persones a la vida poden menjar fru...

Quins són els símptomes dels càlculs biliars?

De fet, moltes vegades, quan es produeixen càlcul...

Símptomes lleus de varius, detecció precoç i tractament precoç

Una malaltia comuna del sistema venós són les ven...

Malalties comunes a l'hivern i la seva prevenció

Com tots sabem, quan arriba l'hivern, la temp...

Es poden menjar castanyes d'aigua amb la pell?

La castanya d'aigua també s'anomena caltr...

Què he de fer si tinc exoftalm per hipertiroïdisme?

L'exoftalm és un símptoma comú de l'hiper...

Quina és la temperatura per elaborar la llet en pols?

Per a algunes dones embarassades amb menys llet, ...

L'anèmia aplàstica és hereditària?

L'anèmia aplàstica és un tipus de malaltia ca...

Quins són els beneficis de posar els peus en remull amb vinagre d'arròs?

Tot i que el vinagre d'arròs blanc pot matar ...

Quin és el principi de la detecció per bioressonància Mora dels al·lèrgens?

La bioresonància de Mora per trobar al·lèrgens és...

Què fer si et fa mal l'estómac en fer abdominals

Els abdominals són un tipus d'exercici que fa...