Per a algunes dones embarassades amb menys llet, normalment utilitzeu llet en pols per alimentar el vostre nadó. Tanmateix, quan utilitzeu llet en pols per alimentar el vostre nadó, heu de prestar atenció a quants graus d'aigua bullint necessita el nadó per beure la llet en pols, perquè la temperatura d'elaboració de la llet en pols hauria d'arribar a l'efecte d'esterilització abans que el nen la pugui beure. Com que la resistència corporal dels nens és relativament feble, espero que tingueu cura de no deixar que els vostres fills mengin una mica de llet en pols dolenta. En general, la temperatura de l'aigua recomanada per fer la llet en pols és d'uns 50 graus. Es recomana barrejar un terç de tassa d'aigua bullida freda i dos terços d'aigua bullida. Quan es prepara la llet en pols, la gent sol prestar atenció a dos problemes: En primer lloc, quants mil·lilitres d'aigua bullida s'han de combinar amb quantes cullerades de llet en pols, en segon lloc, quina és la temperatura de l'aigua bullida. Aquestes dues preguntes solen estar clarament marcades a la llauna de llet en pols. Tanmateix, les mares prudents trobaran que la temperatura que es mostra a cada tipus de llet en pols és diferent. Algunes marques japoneses de llet en pols, com Meiji, Glico, Morinaga i altres llets en pols, us indicaran que bulliu l'aigua a 70 graus centígrads, que l'aboqueu en una ampolla esterilitzada, que afegiu la quantitat necessària de llet en pols a l'ampolla i que agiteu bé. Tingueu en compte que fa 70 graus centígrads. La temperatura de l'aigua de la llet en pols que es ven als Estats Units, com Abbott i Mead Johnson, és de 35-40 graus centígrads. La temperatura de l'aigua escrita a les llaunes Mead Johnson venudes a la Xina és de 50 graus centígrads. Si demaneu a algunes mainaderes de confinament, la majoria us diran que els 42 graus centígrads són més adequats per preparar llet en pols. Aquí, segons l'experiència personal, crec que és més segur preparar llet en pols amb aigua a 70 graus centígrads. L'avantatge d'utilitzar aigua a relativament baixa temperatura per preparar la llet en pols és que es pot donar al nadó ràpidament, algunes mares també creuen que això no destruirà els nutrients de la llet en pols. De fet, aquest no és el cas si la temperatura de l'aigua utilitzada per fer la llet en pols és massa baixa, és possible que els bacteris de la llet en pols no es destrueixin de manera efectiva. L'ús d'aigua per sobre dels 70 graus no només no destruirà els nutrients, sinó que també matarà alguns bacteris que són molt nocius per als nadons, inclòs Cronobacter sakazakii. Si aneu amb compte, podeu notar que s'han emès estàndards rellevants a nivell internacional per ajustar la temperatura de preparació de la llet en pols a 70 ℃. D'acord amb les "Directrius per a la preparació, emmagatzematge i manipulació segura de la fórmula infantil en pols" recopilades conjuntament per l'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació de les Nacions Unides i l'Organització Mundial de la Salut, la fórmula infantil s'ha de preparar amb aigua a una temperatura no inferior a 70 graus centígrads per matar l'Enterobacter sakazakii a la llet en pols (que no s'hagi refredat durant 30 minuts). La llet preparada s'ha de refredar a la temperatura d'alimentació i després consumir-la immediatament. Si la llet preparada no es consumeix en les dues hores posteriors a la preparació, s'ha de llençar. El mètode per fer llet en pols per a nadons és el següent, només com a referència: 1. Afegiu aigua de 70 graus centígrads (o més) a l'ampolla; 2. Afegiu la quantitat adequada de llet en pols a l'ampolla i agiteu bé amb aigua; 3. Enrosqueu el tap del biberó, poseu el biberó sota l'aixeta per refredar-lo a la temperatura adequada i, a continuació, doneu-lo al vostre nadó. Crec que després de llegir la introducció d'aquest article sobre la temperatura per a la preparació de la llet en pols, tots hauríeu de saber que la temperatura general de preparació de la llet en pols és de 70 graus. No obstant això, no podem donar la llet preparada en pols als nostres fills de manera immediata. |
<<: La forma més ràpida de blanquejar les dents
>>: Per què menjar fesols et fa tirar pets?
Per practicar ioga, has de començar amb alguns de...
Amb el ràpid desenvolupament de la societat actua...
Tothom sap que hi ha molts meridians i punts d...
Potser per factors com l'estrès de la vida, a...
Quina és la pàgina web del Grup CP? Charoen Pokpha...
Tots diem que l'aspecte d'una persona det...
La vèrtebra lumbar és una part de la columna vert...
Què és Ameba? Ameblo és un famós lloc de blocs jap...
Què és Jollibee? Jollibee és una famosa marca de r...
Què és Le Monde? Le Monde (en francès: Le Monde) é...
La pell de gallina a les cames farà que la pell s...
White & Case LLP_Què és el lloc web de White &...
Crec que tothom està familiaritzat amb la sal. No...
Si la farina que heu comprat a casa es pot florir...
Les causes habituals de la neurosi inclouen la ge...