El fong negre és un fong comestible que mengem sovint. Té un valor nutricional relativament alt i pot promoure el metabolisme de les substàncies tòxiques a la sang del cos, especialment per a aquells que tenen mascotes a casa, menjar un fong negre adequadament pot ajudar a netejar el cabell gastrointestinal. Hi ha moltes maneres de remullar el cabell, com ara remullar-lo amb aigua tèbia, remullar-lo amb aigua salada o remullar-lo amb sopa d'arròs. Quina és la millor aigua per remullar el fong negre? A partir del següent podem veure que és millor remullar el fong en aigua a una temperatura de 15-25 ℃, utilitzant aigua freda normal, aigua de rentat d'arròs o aigua salada lleugera. Tot i que la temperatura de l'aigua freda és lenta, pot retenir els nutrients del fong en la major mesura i té una alta taxa d'inflor. En funció d'aquesta temperatura de l'aigua, també podeu optar per utilitzar aigua d'arròs o aigua salada lleugera per eliminar millor les impureses del fong. 1. Remullar el fong en aigua freda. Remull el fong negre en aigua freda pot preservar eficaçment els seus nutrients originals. Remull el fong negre en aigua freda pot permetre que el fong negre es remulli lentament en aigua freda, de manera que pugui recuperar l'estat translúcid del fong negre fresc. El rendiment també és molt alt. 2. He d'utilitzar aigua calenta o freda per remullar el fong negre? És millor remullar el fong negre en aigua freda. L'habilitat de cuinar rau a prendre el vostre temps i fer un bon treball, i el mateix passa quan es tracta de sucar fongs negres. Tot i que remullar el fong negre en aigua calenta és més ràpid, inevitablement provocarà la pèrdua de nutrients del fong. Perquè remullar el fong negre en aigua freda pot permetre que absorbeixi lentament l'aigua i penetri gradualment en l'aigua, restaurant el seu estat translúcid de productes frescos. No només té una alta taxa d'inflor, amb 1 jin inflor fins a 7 a 9 jin, sinó que també té una textura cruixent i els seus nutrients estan ben conservats. No obstant això, encara que l'aigua calenta pot absorbir el fong negre ràpidament, destruirà alguns nutrients actius en ell. Si el temps de remull és massa alt, les cèl·lules del fong negre es trencaran i no podran absorbir l'aigua, reduint així el seu rendiment, no només no és propici per a la conservació, sinó que també té un sabor enganxós a l'aigua freda i molt més divertida. només es poden ampliar de 5 a 7 lliures per lliura. 3. També és bo remullar el fong negre amb aigua d'arròs L'aigua de rentat d'arròs conté midó, que pot eliminar eficaçment les impureses del fong que són difícils d'eliminar. Col·loqueu el fong negre sec en una caixa i agiteu-lo enèrgicament per accelerar el funcionament de les molècules d'aigua i permetre que l'aigua penetri ràpidament en el fong negre. El fong negre es pot remullar en 2 minuts. 4. Remull el fong negre en aigua lleugera salada també és bo Si utilitzeu aigua salada lleugera per remullar el fong negre, podeu accelerar la inflamació del fong negre sec. En aigua salada lleugera, el fong negre només s'ha de remullar durant 1 hora, i remullar el fong negre amb aigua salada també pot netejar de manera efectiva la sorra del fong negre. |
<<: Remull els peus amb aigua de pebre pot eliminar la humitat?
>>: L'avortament indolor fa mal després de l'anestèsia?
Moltes persones experimenten dolor entre les ungl...
Com que els pacients amb gran triple positiu tene...
La fruita seca de pistatxo és molt habitual en la...
El càncer de pell no causa grumolls, sinó que es ...
Com a pares, hem de conèixer el moment en què els...
El 15% de la salut i l'esperança de vida d...
La mel és un aliment habitual en la nostra vida d...
Què és el lloc web dels Premis Internacionals Emmy...
La causa de l'èczema és relativament complexa...
La pressió de l'artèria pulmonar és un dels i...
L'acne a la cara és sens dubte el més molest ...
El ronyó és la base de la constitució humana i la...
Quan et tenyis o tenyis el cabell, és fàcil crema...
La majoria de les llars tenen rentadores, i molte...
Crec que a la vida diària a molts amics no els ag...