La mel és un aliment habitual en la nostra vida diària La mel és especialment rica en nutrients. Alguna de la mel que es ven actualment al mercat és falsa o té altres substàncies afegides Menjar aquesta mel tindrà alguns efectes sobre el cos. Mira el color La mel real és de color transparent o translúcid. Com que la mel real conté algunes proteïnes, enzims biològics, minerals i pol·len, no sembla molt clara. És de color blanc, groc clar o ambre, preferint-se els colors clars. La mel falsa està feta de sucre blanc o xarop, de manera que és de color brillant, generalment groc clar o groc fosc. Visualitza l'estat La mel real és un líquid viscós. La mel falsa té matèria o sediment en suspensió, té una viscositat baixa i cau quan es recull, amb flux intermitent. Després de l'exposició al sol, la mel real es torna més fina, mentre que la mel falsa es manté inalterada o es torna més viscosa. Si la mel és molt fina i flueix fàcilment, es pot barrejar amb aigua. Olor La mel real fa olor pura i natural, amb una lleugera olor floral semblant a una planta, mentre que la mel falsa fa olor a olors estranyes picants o dolços de fruites. Gust La mel real és dolça i deliciosa, amb una sensació enganxosa a la boca, un lleuger sabor àcid i un llarg postgust. Si tasteu la mel falsa amb cura, trobareu que té un gust amarg o té una olor química estranya. No té aroma i els cristalls tenen gust de sucre quan els mastegueu, fent un so cruixent i fort. Consulteu les instruccions Comproveu acuradament l'etiqueta del producte Alguns productes de mel tenen sacarosa, sucre blanc, xarop de fructosa, xarop d'alta fructosa, etc. a la llista d'ingredients, que no estan permesos per als productes de mel real. L'etiqueta de la mel només pot dir mel de determinades flors o mel pura. És impossible ser mel falsa com pasta de mel, beguda de mel, etc. Impureses La mel barrejada amb farina, midó o farina de blat de moro té un color tèrbol i no té un gust prou dolç. Posar una petita quantitat de mel en una tassa, afegir la quantitat adequada d'aigua i bullir-la després de refredar, afegir unes gotes de vi d'arròs i agitar bé si la solució es torna blava, vermella o violeta, vol dir que el midó es barreja. Mireu les bombolles A l'estiu, la mel real tindrà moltes bombolles després de ser sacsejada, cosa que facilitarà que la mel desbordi de l'ampolla de mel. Però després de deixar-lo sol durant 1-2 dies, les bombolles desapareixeran automàticament, però el gas sortirà ràpidament quan obris l'ampolla de mel! Això es deu principalment al fet que la mel natural pura conté peròxid d'hidrogen, un agent bactericida. El peròxid d'hidrogen es descompon fàcilment en oxigen a altes temperatures, donant lloc a una capa de bombolles blanques a la superfície de la mel! També és molt senzill a l'hivern, posa la mel en aigua calenta a 30-40 graus durant 4-5 minuts, després remena la mel 10-20 vegades amb escuradents, i després deixa-la reposar una estona a la superfície de la mel natural pura. |
<<: La mel i l'aigua de pera poden curar la tos?
>>: El lligabosc i la artemisa poden curar l'èczema?
Portar sabates planes, caminar descalç, aquests c...
Hi ha molts tipus de medicaments, cal centrar-se ...
Quin és el lloc web de la Universitat d'Educac...
Les hemorroides es divideixen principalment en tr...
Sabem que la bona salut és el més important per a...
Què és Jiji Press? Jiji Press (時事訊社, Jiji) és una ...
Molta gent ha sentit parlar de l'asma, que és...
L'api i els tomàquets són tots dos vegetals c...
Què és BBC UKCHINA? BBC UKCHINA és un mitjà de com...
La miopia és un fenomen al qual s'enfrontaran...
La bilirubina de la sang és el que el cos humà es...
La cara originalment delicada, combinada amb els ...
El tractament de la fractura del procés transvers...
Quin és el lloc web del Banc Central de Lesotho? E...
El peu d'atleta no és desconegut per a la maj...