Les llavors de gira-sol creixen ràpidament, de manera que absorbeixen més metalls pesants, pot augmentar el risc de càncer de fetge i la gent de mitjana edat i la gent gran i fins i tot els joves treballadors de coll blanc tenen por dels aliments cancerígens esmentats a la llista. El periodista va entrevistar a nutricionistes i oncòlegs, i els metges van dir que la llista no era prou científica i podia enganyar el públic fàcilment. 1. Llavors de gira-sol: Una petita quantitat cada dia és bona per a la salut Escopir-lo i esbandir-se la boca Raons per estar a la llista: El gira-sol creix ràpidament i pot absorbir fàcilment metalls pesants com el plom, el cadmi i el níquel al sòl. No obstant això, menjar aquests metalls pesants és perjudicial per al cos, i menjar llavors de gira-sol consumirà una gran quantitat de colina, la qual cosa provocarà un deteriorament del metabolisme del greix al cos, provocant una gran quantitat d'acumulació de greix al fetge, que afectarà seriosament la funció de les cèl·lules del fetge. Anàlisi del metge: No és científic jutjar si una planta és comestible en funció de la seva taxa de creixement. La taxa de creixement de diversos cereals, verdures i bolets supera amb escreix la de les llavors de gira-sol, i la seva capacitat per absorbir metalls pesants és més gran. La clau per evitar ingerir metalls pesants és purificar el sòl, en cas contrari qualsevol planta que hi creixi serà "tòxica". Al mateix temps, el director Gao va dir que els cacauets, les ametlles, els anacards i els festucs, incloses les llavors de gira-sol, són aliments amb fruits secs, i consumir-ne un petit grapat cada dia és bo per a la salut. Però és especialment important recordar-vos que els fruits secs són propensos a l'oxidació, l'enranciment, la floridura i el deteriorament. Long Jiang, metge en cap adjunt de cirurgia pancreàtica i hepatobiliar de l'Hospital de Tumors Afiliat de la Universitat de Fudan i vicesecretari general executiu de l'Associació Anti-Càncer de Xangai, va dir que l'aflatoxina en fruits secs podrits és un carcinogen fort demostrat i s'ha d'evitar el contacte tant com sigui possible. 2. Xiclet: additius alimentaris No tots són tigres Raons per estar a la llista: Tot i que el cautxú natural del xiclet no és tòxic, el cautxú blanc utilitzat en el procés de producció s'afegeix amb acceleradors de vulcanització tòxics, antioxidants i altres additius, que irriten l'estómac i els intestins i causen molèsties. El substitut del sucre aspartam en el xiclet també és cancerigen. Anàlisi del metge: El xiclet pot contenir certs additius i l'edulcorant aspartam, però no hi haurà riscos per a la seguretat sempre que una persona no el consumeixi en grans quantitats cada dia. No obstant això, els metges no recomanen mastegar xiclet durant més de 20 minuts, ja que mastegar excessivament pot causar tensió als músculs bucals. Long Jiang va dir que a diferència de l'aflatoxina, el nitrit i altres substàncies que s'ha demostrat que són cancerígens, alguns additius encara es troben en l'etapa de ser possibles o sospitats de ser cancerígens, però sempre que la quantitat consumida estigui dins d'un rang segur, els additius alimentaris encara són segurs. Si es consumeix en grans quantitats, pot causar problemes de salut. 3. MSG: La meitat dels ingredients són bons per al cos Raons per estar a la llista: La meitat del MSG és L-Glutamina, que és beneficiosa per al cos, però l'altra meitat és D-Glutamina, que no pot ser utilitzada pel cos i es converteix en radicals lliures perjudicials per a l'organisme. La ingesta diària de MSG per persona no ha de superar els 6 grams. La ingesta excessiva augmentarà els nivells de glutamat i sodi a la sang, reduirà la utilització del calci i magnesi per part del cos, pot provocar una deficiència de calci i afectarà la força de les dents i els ossos. També pot provocar símptomes a curt termini com mals de cap, palpitacions, nàusees, etc., i té efectes adversos en el sistema reproductor humà. Anàlisi del metge: Tant si es tracta de la FDA dels EUA, de l'Organització Mundial de la Salut o de la Unió Europea, tots han superat el control de seguretat de MSG. El sabor "deliciós" creat pel MSG i l'essència de pollastre és el glutamat monosòdic, un ingredient que es troba àmpliament en els aliments naturals. Fins ara, cap investigació ha demostrat que el MSG sigui perjudicial per al cos humà. Tanmateix, el MSG conté una certa quantitat de sodi Després d'afegir MSG als plats, podeu reduir la quantitat de sal adequadament. 4. Fetge de porc: També hi ha molts nutrients, sobretot ferro Raons per estar a la llista: Cada quilogram de fetge de porc conté més de 400 mg de colesterol. Al mateix temps, el fetge és un òrgan de desintoxicació i acumularà una gran quantitat d'aflatoxina, antibiòtics, pastilles per dormir i altres toxines metabòliques. Anàlisi del metge: El fetge de porc conté colesterol alt, de manera que les persones obeses, amb sobrepès o amb colesterol alt haurien d'intentar no menjar-ne. Al mateix temps, el fetge de porc és un òrgan metabòlic i de desintoxicació, però això no vol dir que no es pugui menjar. Com a aliment natural, el fetge de porc també conté una gran quantitat de nutrients, sobretot ferro. Hi ha un nombre considerable de persones que pateixen anèmia a les zones urbanes, sobretot dones i nens. Com poden evitar les toxines i obtenir nutrients del fetge de porc? El director Gao Jian va dir que utilitzar petites quantitats i diverses vegades és un bon mètode. Per exemple, només es necessiten sis o set llesques de fetge a la sopa de fetge i tota la família la pot compartir, cada persona menjant-ne dues o tres peces i cuinant-la dues o tres vegades per setmana. A més, des d'una perspectiva de seguretat, és més segur comprar fetge de porc de marca cru i cuinar-lo a casa. 5. Pals de massa fregits, fideus d'arròs, fideus d'arròs i fideus: Menja un cop a la setmana com a màxim Raons per estar a la llista: L'alum (sulfat d'alumini potàssic) s'ha d'afegir durant el procés de producció. Si mengeu aquestes coses amb freqüència, pot provocar anèmia i osteoporosi. Al mateix temps, és difícil excretar massa alumini al cos dels ronyons, que pot ser tòxic per al cervell i les cèl·lules nervioses, i fins i tot provocar la malaltia d'Alzheimer. A més, l'oli reutilitzat per fregir els bastonets de massa també és perjudicial per a la salut a causa de l'excés d'oxidació. Anàlisi del metge: Això és bàsicament correcte L'oli que s'utilitza en el procés de cocció dels bastonets de massa fregida es reutilitza generalment, provocant una oxidació excessiva. Per tal que els fideus d'arròs i els fideus siguin mastegables, alguns venedors afegiran més alun durant el procés de producció, si es consumeixen amb freqüència, tindran un cert impacte en la salut. Però la majoria de la gent no en menja cada dia, i no hi haurà riscos per a la salut si no supera una vegada per setmana. 6. Verdures en escabetx i rave sec: Menja dins de les 24 hores posteriors al decapat o més de 20 dies Motius per estar a la llista: El consum a llarg termini farà que s'acumulin sodi i mercuri al cos, augmentant així la possibilitat de patir malalties del cor. A més, també conté nitrosamines o és conservat per empreses sense escrúpols que fan servir formalina, que són cancerígens i poden provocar càncer fàcilment. Anàlisi del metge: Les verdures en vinagre i els aliments en vinagre tenen propietats diferents a causa dels diferents mètodes de producció i additius. Però gairebé tots els adobats i adobats contenen nitrit, que és cancerigen. El director Gao Jian va revelar que el contingut de nitrit és més alt quan s'afegeix sal als aliments i s'adoba entre 24 hores i 20 dies després de l'escabetx. Per tant, si us agrada menjar verdures en vinagre, intenteu menjar verdures en vinagre en dos períodes de temps: dins de les 24 hores o més de 20 dies després de fer-les. El director Gao Jian també va esmentar que, en comparació amb les verdures en vinagre, el kimchi és relativament segur. Les verdures produiran probiòtics durant el procés d'escabetx, que és més saludable per al cos. A més, intenteu no comprar kimchi o verdures en vinagre a granel. El millor és comprar-ne envasades, de marca i amb data de caducitat. 7. Begudes de suc de fruita embotellades disponibles al mercat: La majoria d'ells es barregen amb sucre i sabors Raons per estar a la llista: Conté massa sucre i té més calories que el refresc. Es recomana menjar fruita fresca o suc acabat d'esprémer. Anàlisi del metge: El director Gao Jian va dir que la majoria de les begudes dolces es barregen amb sucre i sabors i, generalment, s'afegeixen de 8 a 15 cubs de sucre a cada ampolla. Si podeu tastar la dolçor d'una ampolla de 500 ml de beguda dolça, bàsicament conté de 14 a 15 cubs de sucre. La majoria d'aquestes begudes dolces contenen "calories buides", és a dir, a part del sucre, gairebé no hi ha altres nutrients, i el cos humà necessita consumir moltes vitamines B i C quan metabolitza el sucre. Al mateix temps, el director Gao Jian no recomana el suc acabat d'esprémer. D'una banda, si la màquina d'esprémer el suc no es neteja a temps després d'esprémer, és fàcil criar bacteris, contaminant així el següent suc espremut, d'altra banda, molts restaurants i punts de venda de begudes també afegeixen diversos additius a la polpa acabada d'esprémer. Els metges recomanen que el millor és menjar fruites en el seu estat original. 8. Ous en conserva No més d'un cop a la setmana Raons per estar a la llista: Els ous conservats contenen una certa quantitat de plom, i el consum regular pot provocar una intoxicació per plom al cos humà. Els símptomes de la intoxicació per plom inclouen insomni, anèmia, hiperactivitat, deteriorament intel·lectual, etc. Anàlisi del metge: El mètode tradicional d'elaboració d'ous conservats fa que quedi una certa quantitat de plom als ous. Els nous processos moderns utilitzen sals de zinc per reduir significativament el contingut de plom, i el consum ocasional no afectarà la salut. El director Gao Jian ens recorda que és important no consumir-lo massa sovint, no més d'un cop per setmana, i comprar productes envasats de marca a través dels canals habituals. 9. Tofu pudent: "El menjar menys recomanat" dels metges Raons per estar a la llista: El tofu pudent es contamina fàcilment per microorganismes durant el procés de fermentació. També conté una gran quantitat de nitrogen bàsic volàtil i sulfur d'hidrogen, que són substàncies corruptes produïdes per la descomposició de proteïnes i són perjudicials per al cos humà. Anàlisi del metge: El tofu pudent és un aliment que el director Gao Jian no recomana. En primer lloc, és molt fàcil afegir "essència pudent" durant el procés de producció de tofu pudent. Aquesta olor "clàssica" de tofu pudent és en realitat una matèria primera química, en segon lloc, la part negra del tofu pudent sovint acumula residus de metalls pesants i substàncies tòxiques, que poden causar fàcilment càncer i, en tercer lloc, s'acostuma a fer que l'oli apestós; La seguretat del tofu pudent que es ven a les parades de la carretera no està garantida, així que no el mengeu! 10. Crispetes Menjar massa pot ser "Pulmó de crispetes de blat de moro" Raons per estar a la llista: El convertidor que s'utilitza per fer crispetes de blat de moro conté plom Quan s'escalfa a alta pressió, una certa quantitat de plom a l'olla es fon, i una part del plom es convertirà en vapor i fum de plom, contaminant les matèries primeres, especialment en l'últim moment de "esclatar". El contingut de plom a les crispetes de blat de moro és de fins a 10 mg/500 g, cosa que és perjudicial per al sistema hematopoètic, nerviós i digestiu del cos humà (especialment dels nens). Si mengeu massa, podeu obtenir "pulmon de crispetes". Anàlisi del metge: Com s'esmenta a la publicació, les crispetes fetes amb mètodes tradicionals tenen un cert risc d'ingesta de plom, però la possibilitat de patir "pulmons de crispetes" és extremadament petita. Hi va haver un cas d'això als Estats Units. La gent moderna tendeix a menjar crispetes de blat de moro que es venen a l'entrada dels cinemes. En els darrers anys, hi ha hagut una tendència a un alt contingut en sucre i sal. Molta gent troba que les crispetes d'avui són més dolces, lleugerament salades i més cruixents que abans. El director Gao Jian va dir que les crispetes de blat de moro són un aliment absolutament ric en calories, greixos i alts additius, i una tassa gran conté més calories que dos bols d'arròs. Però les crispetes de blat de moro també són un aliment que pot aportar felicitat. Els metges recomanen que si controleu la quantitat quan les mengeu, es recomana que dues persones comparteixin una tassa petita. Long Jiang va dir que una llista com la "Llista negra dels deu millors aliments cancerígens" no és científica, perquè els cigarrets i les parts cremades dels aliments a la brasa són clars cancerígens. Fins i tot si només mengeu carn cada dia, provocarà factors relacionats amb el càncer. La formació d'un tumor no és causada per la dieta d'un dia, sinó que és una malaltia crònica. Com la diabetis i les malalties cardiovasculars, la prevenció i el tractament del càncer no s'han de començar des del diagnòstic del càncer, ni des dels cinquanta anys, sinó que s'ha de començar des de la infància, encara que el risc genètic congènit sigui alt, un estil de vida saludable pot reduir el risc de patir malalties. Per tant, fent ajustaments en la vostra dieta diària, el son, l'exercici i la psicologia, insistint en els exàmens físics i el diagnòstic i el tractament precoç de qualsevol malaltia, podeu mantenir-vos allunyats del càncer i mantenir-vos saludable en la mesura del possible. |
<<: Beneficis del bany de peus amb aigua salada de gingebre
>>: La deficiència de vitamines pot provocar diversos càncers
Què és el Politècnic Mikkeli? La Universitat de Ci...
Tothom estima la bellesa. Amb la millora dels niv...
El protector de cintura d'autoescalfament util...
El sabor de Xiaoqinggan és relativament fort i té...
Tothom ha experimentat els símptomes de la picor ...
Si es produeix una estancament de Qi hepàtic, sov...
Amb la millora del nivell de vida, la gent no és ...
Moltes persones utilitzen wolfberry remullat en v...
“Un viatge de mil quilòmetres comença amb un sol ...
En termes generals, els símptomes de la dispèpsia...
A mesura que les persones de la societat moderna ...
Què és l'Institut Tecnològic de Florida? L'...
Molta gent pensa que la periodontitis apical agud...
La majoria de la gent probablement pensa que pren...
Els alts nivells de transaminases indiquen que hi...