La deficiència de vitamines pot provocar diversos càncers

La deficiència de vitamines pot provocar diversos càncers

La vitamina A té un paper important en la diferenciació normal de les cèl·lules epitelials. També modifica el metabolisme dels carcinògens i afavoreix la degeneració de les cèl·lules canceroses. Pot restaurar la funció dels teixits normals i ajudar els pacients sotmesos a quimioteràpia a reduir la taxa de recurrència del càncer.

Les persones que no tenen vitamina A tenen la pell rugosa i seca, són susceptibles a infeccions respiratòries i tenen els ulls secs. Hauríeu de menjar més aliments rics en vitamina A, com ara fetge de pollastre, xai, vedella i porc, rovells d'ou, oli de fetge de bacallà, pastanagues i fesols.

La manca de vitamines B pot induir càncer d'esòfag i càncer de fetge.

Els estudis han confirmat que la deficiència de vitamina B2 pot provocar canvis metabòlics en les nitrosamines, promoure la hiperplàsia epitelial esofàgica i provocar càncer d'esòfag. El mal alè, l'insomni i la sensació d'ardor a les palmes i plantes dels peus poden ser signes de deficiència de vitamina B2.

Per tant, hauríeu de menjar més aliments rics en vitamina B2, com el fetge i el cor d'animals, el pollastre, la llet, la soja, el fong negre, etc. Entre els fetges d'animals, el fetge de xai ocupa el primer lloc en contingut de vitamina B2.

La manca de vitamina C pot provocar tumors del tracte digestiu com el càncer d'esòfag i el càncer gàstric.

La vitamina C pot consolidar i enfortir les capacitats de defensa del cos i desvitalitzar les cèl·lules canceroses. Les persones que no tenen vitamina C són propenses als refredats, les membranes dels ulls i la pell són propenses a sagnar i les ferides són difícils de curar.

Les verdures i les fruites són riques en vitamina C. Menjar més aliments rics en vitamina C com els dàtils frescos, el lledoner, els tomàquets, etc. pot prevenir l'aparició de tumors de l'aparell digestiu.

La deficiència de vitamina D pot induir càncer de mama.

Les pacients amb càncer de mama tendeixen a tenir nivells baixos de vitamina D.

Les pacients amb càncer de mama que no tenen vitamina D tenen una taxa de mortalitat relativament alta. El raquitisme, la malàcia i la sudoració excessiva al cap són símptomes habituals de la deficiència de vitamina D.

Els aliments rics en vitamina D inclouen peix, vedella, fetge de porc i rovells d'ou.

A més, l'exposició regular al sol pot animar el cos a sintetitzar més vitamina D.

La deficiència de vitamina E pot induir càncer de còlon i càncer de fetge.

Estudis epidemiològics han observat que la vitamina E és un antioxidant natural.

Els símptomes de la deficiència de vitamina E inclouen generalment atròfia muscular, cuir cabellut sec i cabell dividit. Els olis vegetals, nous, cacauets, llavors de meló, carn magra, llet, ous, malta i verdures de color verd fosc són riques en vitamina E.

La manca de betacarotè pot ser un factor de risc per al càncer de pulmó.

Els estudis han descobert que, a més de fumar, inhalar massa fum d'oli i altres factors que poden causar càncer de pulmó, la manca de betacarotè en el cos humà també pot ser una de les causes del càncer de pulmó.

Per tant, les persones propenses al càncer de pulmó, com els fumadors de llarga durada, els pacients amb tuberculosi i els pacients amb silicosi, haurien de menjar més aliments rics en betacarotè, com moniatos, pastanagues, espinacs, mangos, papaies i tofu.

La manca de fibra dietètica pot conduir fàcilment al càncer de còlon.

En l'estructura dietètica de la gent moderna, la proporció d'aliments rics en greixos i proteïnes està augmentant, mentre que la ingesta de fibra dietètica està disminuint.

Els aliments rics en greixos i proteïnes produiran més carcinògens després de ser descomposts al cos humà.

En absència de fibra dietètica, aquests carcinògens romandran a la mucosa del còlon durant molt de temps, induint així càncer de còlon.

La deficiència de vitamina D pot augmentar el risc de càncer de mama.

Les dades de múltiples enquestes clíniques han demostrat que les pacients amb càncer de mama sovint tenen nivells més baixos de vitamina D al cos.

Els investigadors canadencs també van trobar que les pacients amb càncer de mama que no tenen vitamina D tenen una taxa de mortalitat relativament més alta que les que no tenen aquesta substància.

Per tant, les persones amb antecedents familiars de càncer de mama, dones infèrtils, dones de mitjana edat i edat avançada, dones amb menarquia precoç o menopausa tardana i altres persones propenses al càncer de mama haurien de menjar més aliments rics en vitamina D com peix, vedella, fetge de porc i rovells d'ou, i exposar-se regularment al sol per animar el cos a sintetitzar més vitamina D.

La manca de proteïnes d'alta qualitat pot induir fàcilment càncer gàstric.

Si les persones no consumeixen prou proteïnes a la seva dieta, especialment les proteïnes d'alta qualitat insuficients, pot provocar càncer gàstric. El càncer gàstric abans es va anomenar "malaltia dels pobres".

Per tant, les persones que són propenses al càncer gàstric, com ara pacients amb gastritis atròfica, úlceres gàstriques, persones amb una funció immune baixa i aquelles amb antecedents familiars de càncer gàstric, sovint haurien de menjar aliments rics en proteïnes d'alta qualitat, com ara peixos i gambes de mar profund, ostres, soja, carn magra i ous.

A més, si la gent consumeix grans quantitats de peix en vinagre, escabetx i altres aliments que contenen carcinògens com les nitrosamines, també augmentaran el risc de càncer gàstric.

<<:  Els "deu millors aliments que causen càncer" no són completament científics, la clau és com menjar-los

>>:  Introducció als perills del sorbat de potassi

Recomanar articles

Quin tipus de roba interior és millor per als homes?

Els amics masculins encara han de prestar atenció...

Maneres d'ajustar el teu estat d'ànim

A la vida hi ha vuit de cada deu coses que no són...

Què menjar per a les úlceres de la mucosa oral?

Les úlceres de la mucosa oral, també conegudes co...

Què s'ha de comprovar durant l'examen físic?

De fet, la gent d'avui en dia està molt ocupa...

Què tal Lucire? Revisió de Lucire i informació del lloc web

Què és Lucire? Lucire és una famosa revista de mod...

Les pel·lícules de telèfons de llum blava realment funcionen?

Amb el ràpid desenvolupament de la societat, els ...

Quins són els primers símptomes del vitiligen?

El vitiligo és una malaltia comuna de la pell que...

Què fer si sempre tens son durant el dia

Si una persona sempre se sent somnolent durant el...

Quins són els motius per aprimar les femtes?

La defecació és un acte d'excreció de residus...

Com reduir el nivell de sucre en sang de manera més eficaç

La prova d'hemoglobina glicada és una manera ...

Com perdre greix del ventre amb vinagre blanc i gingebre?

El vinagre blanc i el gingebre és una delicadesa ...

Què és Mycoplasma synoviae?

El micoplasma del pollastre és una malaltia poc c...

Es pot curar l'artrosi?

La osteoartritis es pot tractar amb medicaments. ...

Alta incidència de 10 malalties

El rellotge biològic del cos humà afectarà fins a...

Quins són els beneficis de beure fulles de lotus remullades amb aigua?

Les fulles d'arrel de lotus es refereixen a l...