La deficiència de vitamines pot provocar diversos càncers

La deficiència de vitamines pot provocar diversos càncers

La vitamina A té un paper important en la diferenciació normal de les cèl·lules epitelials. També modifica el metabolisme dels carcinògens i afavoreix la degeneració de les cèl·lules canceroses. Pot restaurar la funció dels teixits normals i ajudar els pacients sotmesos a quimioteràpia a reduir la taxa de recurrència del càncer.

Les persones que no tenen vitamina A tenen la pell rugosa i seca, són susceptibles a infeccions respiratòries i tenen els ulls secs. Hauríeu de menjar més aliments rics en vitamina A, com ara fetge de pollastre, xai, vedella i porc, rovells d'ou, oli de fetge de bacallà, pastanagues i fesols.

La manca de vitamines B pot induir càncer d'esòfag i càncer de fetge.

Els estudis han confirmat que la deficiència de vitamina B2 pot provocar canvis metabòlics en les nitrosamines, promoure la hiperplàsia epitelial esofàgica i provocar càncer d'esòfag. El mal alè, l'insomni i la sensació d'ardor a les palmes i plantes dels peus poden ser signes de deficiència de vitamina B2.

Per tant, hauríeu de menjar més aliments rics en vitamina B2, com el fetge i el cor d'animals, el pollastre, la llet, la soja, el fong negre, etc. Entre els fetges d'animals, el fetge de xai ocupa el primer lloc en contingut de vitamina B2.

La manca de vitamina C pot provocar tumors del tracte digestiu com el càncer d'esòfag i el càncer gàstric.

La vitamina C pot consolidar i enfortir les capacitats de defensa del cos i desvitalitzar les cèl·lules canceroses. Les persones que no tenen vitamina C són propenses als refredats, les membranes dels ulls i la pell són propenses a sagnar i les ferides són difícils de curar.

Les verdures i les fruites són riques en vitamina C. Menjar més aliments rics en vitamina C com els dàtils frescos, el lledoner, els tomàquets, etc. pot prevenir l'aparició de tumors de l'aparell digestiu.

La deficiència de vitamina D pot induir càncer de mama.

Les pacients amb càncer de mama tendeixen a tenir nivells baixos de vitamina D.

Les pacients amb càncer de mama que no tenen vitamina D tenen una taxa de mortalitat relativament alta. El raquitisme, la malàcia i la sudoració excessiva al cap són símptomes habituals de la deficiència de vitamina D.

Els aliments rics en vitamina D inclouen peix, vedella, fetge de porc i rovells d'ou.

A més, l'exposició regular al sol pot animar el cos a sintetitzar més vitamina D.

La deficiència de vitamina E pot induir càncer de còlon i càncer de fetge.

Estudis epidemiològics han observat que la vitamina E és un antioxidant natural.

Els símptomes de la deficiència de vitamina E inclouen generalment atròfia muscular, cuir cabellut sec i cabell dividit. Els olis vegetals, nous, cacauets, llavors de meló, carn magra, llet, ous, malta i verdures de color verd fosc són riques en vitamina E.

La manca de betacarotè pot ser un factor de risc per al càncer de pulmó.

Els estudis han descobert que, a més de fumar, inhalar massa fum d'oli i altres factors que poden causar càncer de pulmó, la manca de betacarotè en el cos humà també pot ser una de les causes del càncer de pulmó.

Per tant, les persones propenses al càncer de pulmó, com els fumadors de llarga durada, els pacients amb tuberculosi i els pacients amb silicosi, haurien de menjar més aliments rics en betacarotè, com moniatos, pastanagues, espinacs, mangos, papaies i tofu.

La manca de fibra dietètica pot conduir fàcilment al càncer de còlon.

En l'estructura dietètica de la gent moderna, la proporció d'aliments rics en greixos i proteïnes està augmentant, mentre que la ingesta de fibra dietètica està disminuint.

Els aliments rics en greixos i proteïnes produiran més carcinògens després de ser descomposts al cos humà.

En absència de fibra dietètica, aquests carcinògens romandran a la mucosa del còlon durant molt de temps, induint així càncer de còlon.

La deficiència de vitamina D pot augmentar el risc de càncer de mama.

Les dades de múltiples enquestes clíniques han demostrat que les pacients amb càncer de mama sovint tenen nivells més baixos de vitamina D al cos.

Els investigadors canadencs també van trobar que les pacients amb càncer de mama que no tenen vitamina D tenen una taxa de mortalitat relativament més alta que les que no tenen aquesta substància.

Per tant, les persones amb antecedents familiars de càncer de mama, dones infèrtils, dones de mitjana edat i edat avançada, dones amb menarquia precoç o menopausa tardana i altres persones propenses al càncer de mama haurien de menjar més aliments rics en vitamina D com peix, vedella, fetge de porc i rovells d'ou, i exposar-se regularment al sol per animar el cos a sintetitzar més vitamina D.

La manca de proteïnes d'alta qualitat pot induir fàcilment càncer gàstric.

Si les persones no consumeixen prou proteïnes a la seva dieta, especialment les proteïnes d'alta qualitat insuficients, pot provocar càncer gàstric. El càncer gàstric abans es va anomenar "malaltia dels pobres".

Per tant, les persones que són propenses al càncer gàstric, com ara pacients amb gastritis atròfica, úlceres gàstriques, persones amb una funció immune baixa i aquelles amb antecedents familiars de càncer gàstric, sovint haurien de menjar aliments rics en proteïnes d'alta qualitat, com ara peixos i gambes de mar profund, ostres, soja, carn magra i ous.

A més, si la gent consumeix grans quantitats de peix en vinagre, escabetx i altres aliments que contenen carcinògens com les nitrosamines, també augmentaran el risc de càncer gàstric.

<<:  Els "deu millors aliments que causen càncer" no són completament científics, la clau és com menjar-los

>>:  Introducció als perills del sorbat de potassi

Recomanar articles

Hi ha moc a la uretra al matí, què està passant?

Molts homes poden trobar coses enganxoses a l'...

Mètodes d'examen de l'esòfag

Si tens símptomes com el dolor de cor, no pots be...

Quines són les taques vermelles del meu canell?

L'estructura de la pell humana és relativamen...

Quins són els inconvenients d'un bany de vapor?

El vapor és un mètode de cura de la salut molt po...

Què és l'hèrnia espinal?

Com el seu nom indica, l'hèrnia espinal signi...

Quines són les causes de l'estomatitis ulcerosa?

L'estomatitis ulcerosa és una malaltia relati...

Què tal en Blomfors? Revisions de Blomfors i informació del lloc web

Què és Blomfors? Blohm + Voss és una empresa alema...

El gingebre sucat en vinagre pot eliminar les taques?

El gingebre remullat en vinagre és un aliment com...

Què és el foc de l'estómac i com es produeix?

El foc a l'estómac és en realitat un terme ut...

Introducció a l'estomatitis aftosa recurrent

Em pregunto si mai heu sentit parlar de la malalt...

Quins són els mètodes anticonceptius d'emergència?

L'anomenat anticonceptiu d'emergència és ...

Què fer si al vostre nadó li agrada aguantar la respiració

A alguns nadons els agrada aguantar la respiració...

Per què badalles durant l'exercici?

El badall és un fenomen patològic o normal. No us...

Causes del mal de cap després de la cirurgia del tumor cerebral

Si experimenta un mal de cap després de la cirurg...