El lliri i el cogombre de mar es poden menjar junts?

El lliri i el cogombre de mar es poden menjar junts?

Lily és ric en midó, paper proteic, greix i oligoelements com el calci, el ferro i el zinc. El lily ajuda a netejar la ment i calmar els nervis, nodreix el qi i la sang. El lily també és un molt bon material medicinal que pot tractar la hipertensió arterial, l'arteriosclerosi i altres malalties del cor un plat anomenat sopa de lliri i cogombre de mar, que s'elabora amb lliri com a matèria primera, de manera que el cogombre de mar i el lliri es poden menjar junts.

Anàlisi nutricional

Lily conté midó, proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, magnesi, zinc, seleni, vitamines B1, B2, C, àcid pantotènic, carotè i altres nutrients. També conté alguns ingredients nutritius especials, com ara colquicina, liliòsid AB i altres bases biològiques. L'anàlisi mostra que cada 100 grams de lliri fresc conté 4,1 grams de proteïna, 0,6 grams de greix, 19,8 grams de midó, 9,8 grams de sucre i 0,66 grams de potassi.

Valor nutricional

El lliri conté principalment biotina, colquicina i altres alcaloides i nutrients, que tenen bons efectes nutritius i nutritius, especialment per a la debilitat física després de la malaltia, la neurastènia i altres símptomes. Les persones amb problemes bronquials poden millorar la seva condició menjant lliris, perquè els lliris poden alleujar la calor i la sequedat. El consum regular pot humitejar els pulmons, netejar el cor i regular el centre Pot alleujar la tos, aturar l'hemorràgia, estimular la gana i calmar els nervis. Els oligoelements com el seleni i el coure del lliri poden resistir l'oxidació, promoure l'absorció de la vitamina C i inhibir significativament l'efecte mutagènic de l'aflatoxina. Sovint s'utilitza clínicament com a tractament auxiliar per a tumors com la leucèmia, el càncer de pulmó i el carcinoma nasofarínge. Ajuda a enfortir el cos, inhibir el creixement de cèl·lules tumorals i alleujar la reacció de la radioteràpia.

El lliri és ric en midó, proteïnes, greixos i minerals com el calci, el fòsfor i el ferro. Té els efectes d'humitejar els pulmons i alleujar la tos, calmar la ment i reposar el qi i la sang.

Efectes medicinals

El lliri és dolç, lleugerament amarg i de naturalesa neutra. Segons la medicina tradicional xinesa, el lliri té els efectes d'aclarir el cor i humitejar els pulmons, alleujar la inquietud i calmar la ment, i resoldre la flegma i alleujar la tos. La medicina moderna ha descobert que el lliri conté una varietat d'alcaloides, midó, proteïnes, greixos, etc. Es pot utilitzar per a pacients amb deficiència de calor, estancament de calor cardíac i pulmonar, depressió, palpitacions, inquietud, insomni, així com hipertensió, hiperlipèmia, arteriosclerosi, càncer i greix.

Sopa de cogombre de mar i lliris

Material

Ingredients : 1 cogombre de mar Gongpin sucat amb aigua, 150 grams de carn de porc picada, 50 grams de lliri, 2 ous, 5 bolets, un tros de brots de bambú d'hivern i les quantitats adequades de ceba verde i gingebre.

Ingredients : oli, sal, salsa de soja, midó d'aigua, vi de cuina.

pràctica

1. Remullar els lliris i els bolets en aigua neta durant 1 hora i rentar-los nets després que s'hagin suavitzat.

2. Talleu a daus el cogombre de mar, els brots de bambú d'hivern i els bolets. Bateu els ous i talleu el gingebre.

3. Poseu una mica d'oli a l'olla, afegiu-hi la ceba i el gingebre i sofregiu fins que s'odori, després aboqueu una mica de vi de la cocció a l'olla, afegiu-hi aigua, aboqueu-hi el cogombre de mar i deixeu-ho coure uns minuts, traieu, escorreu i reserveu.

4. Afegiu oli a la cassola, poseu la carn picada a la paella i sofregiu-la una mica de salsa de soja i sofregiu-ho fins que estigui ben cuita, poseu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho bullir.

5. Aboqueu el cogombre de mar Gongpin, els brots de bambú d'hivern, els xampinyons i els lliris a l'olla i coeu-los junts Quan l'olla bulli, afegiu-hi una mica de sal, sucre i salsa de soja i, a continuació, continueu cuinant uns minuts.

6. Afegiu-hi midó d'aigua, cuini durant 2-3 minuts, aboqueu-hi líquid d'ou i deixeu-ho bullir.

7. Espolseu una mica de pebre i serveix.

<<:  Les cicatrius de varicel·la deixaran cicatrius després de caure?

>>:  Apreneu a congelar i conservar els cogombres de mar en remull

Recomanar articles

Com tractar la pericarditis adhesiva a les vaques lleteres?

Sabem que un cop hi ha un problema amb la pericar...

Abans de rentar-se, gira la cintura

Recentment, he trobat molts pacients a l'ambu...

Quins són els cinc òrgans interns corresponents als dits?

Els dits corresponen a diferents òrgans interns, ...

La micció freqüent a la nit és un signe de deficiència de yin renal

La uretritis és una infecció comuna del tracte ur...

Beure batuts també pot ajudar a alleujar el síndrome premenstrual

Les dones anhelen menjar abans de la menstruació,...

Per què el bany de peus canvia de color quan es desintoxica?

A la vida real, el remull dels peus és una forma ...

La sudoració és causada per una deficiència renal?

A la vida, les mans de moltes persones suen molt ...

Quina roba interior és la més sexy?

Totes les noies consideren que els pits grassos s...

Beure te d'ou per esmorzar engreixarà?

L'anomenat te d'ou en realitat significa ...

Puc menjar salsa de soja si tinc una cremada? Què he de menjar?

Després d'escaldar la pell, s'ha de tract...

Què és l'entrenament en RCP? Com realitzar la RCP?

La reanimació cardiopulmonar és una tècnica de pr...