El lliri i el cogombre de mar es poden menjar junts?

El lliri i el cogombre de mar es poden menjar junts?

Lily és ric en midó, paper proteic, greix i oligoelements com el calci, el ferro i el zinc. El lily ajuda a netejar la ment i calmar els nervis, nodreix el qi i la sang. El lily també és un molt bon material medicinal que pot tractar la hipertensió arterial, l'arteriosclerosi i altres malalties del cor un plat anomenat sopa de lliri i cogombre de mar, que s'elabora amb lliri com a matèria primera, de manera que el cogombre de mar i el lliri es poden menjar junts.

Anàlisi nutricional

Lily conté midó, proteïnes, greixos, calci, fòsfor, ferro, magnesi, zinc, seleni, vitamines B1, B2, C, àcid pantotènic, carotè i altres nutrients. També conté alguns ingredients nutritius especials, com ara colquicina, liliòsid AB i altres bases biològiques. L'anàlisi mostra que cada 100 grams de lliri fresc conté 4,1 grams de proteïna, 0,6 grams de greix, 19,8 grams de midó, 9,8 grams de sucre i 0,66 grams de potassi.

Valor nutricional

El lliri conté principalment biotina, colquicina i altres alcaloides i nutrients, que tenen bons efectes nutritius i nutritius, especialment per a la debilitat física després de la malaltia, la neurastènia i altres símptomes. Les persones amb problemes bronquials poden millorar la seva condició menjant lliris, perquè els lliris poden alleujar la calor i la sequedat. El consum regular pot humitejar els pulmons, netejar el cor i regular el centre Pot alleujar la tos, aturar l'hemorràgia, estimular la gana i calmar els nervis. Els oligoelements com el seleni i el coure del lliri poden resistir l'oxidació, promoure l'absorció de la vitamina C i inhibir significativament l'efecte mutagènic de l'aflatoxina. Sovint s'utilitza clínicament com a tractament auxiliar per a tumors com la leucèmia, el càncer de pulmó i el carcinoma nasofarínge. Ajuda a enfortir el cos, inhibir el creixement de cèl·lules tumorals i alleujar la reacció de la radioteràpia.

El lliri és ric en midó, proteïnes, greixos i minerals com el calci, el fòsfor i el ferro. Té els efectes d'humitejar els pulmons i alleujar la tos, calmar la ment i reposar el qi i la sang.

Efectes medicinals

El lliri és dolç, lleugerament amarg i de naturalesa neutra. Segons la medicina tradicional xinesa, el lliri té els efectes d'aclarir el cor i humitejar els pulmons, alleujar la inquietud i calmar la ment, i resoldre la flegma i alleujar la tos. La medicina moderna ha descobert que el lliri conté una varietat d'alcaloides, midó, proteïnes, greixos, etc. Es pot utilitzar per a pacients amb deficiència de calor, estancament de calor cardíac i pulmonar, depressió, palpitacions, inquietud, insomni, així com hipertensió, hiperlipèmia, arteriosclerosi, càncer i greix.

Sopa de cogombre de mar i lliris

Material

Ingredients : 1 cogombre de mar Gongpin sucat amb aigua, 150 grams de carn de porc picada, 50 grams de lliri, 2 ous, 5 bolets, un tros de brots de bambú d'hivern i les quantitats adequades de ceba verde i gingebre.

Ingredients : oli, sal, salsa de soja, midó d'aigua, vi de cuina.

pràctica

1. Remullar els lliris i els bolets en aigua neta durant 1 hora i rentar-los nets després que s'hagin suavitzat.

2. Talleu a daus el cogombre de mar, els brots de bambú d'hivern i els bolets. Bateu els ous i talleu el gingebre.

3. Poseu una mica d'oli a l'olla, afegiu-hi la ceba i el gingebre i sofregiu fins que s'odori, després aboqueu una mica de vi de la cocció a l'olla, afegiu-hi aigua, aboqueu-hi el cogombre de mar i deixeu-ho coure uns minuts, traieu, escorreu i reserveu.

4. Afegiu oli a la cassola, poseu la carn picada a la paella i sofregiu-la una mica de salsa de soja i sofregiu-ho fins que estigui ben cuita, poseu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho bullir.

5. Aboqueu el cogombre de mar Gongpin, els brots de bambú d'hivern, els xampinyons i els lliris a l'olla i coeu-los junts Quan l'olla bulli, afegiu-hi una mica de sal, sucre i salsa de soja i, a continuació, continueu cuinant uns minuts.

6. Afegiu-hi midó d'aigua, cuini durant 2-3 minuts, aboqueu-hi líquid d'ou i deixeu-ho bullir.

7. Espolseu una mica de pebre i serveix.

<<:  Les cicatrius de varicel·la deixaran cicatrius després de caure?

>>:  Apreneu a congelar i conservar els cogombres de mar en remull

Recomanar articles

Cirurgia de cataractes gratuïta?

La cataracta és una malaltia ocular comuna i cone...

Què tal Wendell Company? Comentaris de l'empresa Wendell i informació del lloc web

Què és Wendell Corporation? Wendel és una coneguda...

Principi de refrigeració de l'aire condicionat

A mesura que s'acosta l'estiu a poc a poc...

Quines són les malalties que causen rigidesa matinal?

La rigidesa matinal és un símptoma clínic comú, q...

Com blanquejar les dents amb vinagre blanc

Tothom vol tenir les dents blanques, però a causa...

Quins són els perills de beure begudes carbonatades amb freqüència?

Amb la millora dels nivells de vida, molts tipus ...

Tractament d'injecció de queloides

És inevitable que hi hagi cops i contusions a la ...

Quina és la millor manera d'eliminar la humitat?

La presència d'humitat al cos és en realitat ...

Quantes calories consumeix el cos humà en un dia?

Avui en dia, moltes persones pensen que poden bai...

Què causa mal de panxa després de dinar?

Molts amics experimentaran mal d'estómac desp...

Quan és el millor moment per beure te negre?

El tast de te té una llarga història al meu país,...

Quatre tipus d'aliments que poden nodrir el fetge

El paper que juga el fetge en el nostre cos és mo...

Com tractar els anticossos positius anti-espermatozoides?

Si voleu tenir el vostre propi nadó, no hi ha d&#...

Què causa picor als talons?

Si els talons tenen picor, sol ser causat per una...