La soja modificada genèticament és un aliment comú a les nostres vides. S'han desenvolupat amb el desenvolupament de la ciència i la tecnologia. Tot i que la soja modificada genèticament pot compensar la quantitat insuficient de consum de soja a les nostres vides, tenen alguns perills. Per exemple, la soja modificada genèticament té certa toxicitat i la soja modificada genèticament pot causar al·lèrgies a la pell en algunes persones amb pell sensible. El primer és el tema de la toxicitat. Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats. El segon problema són les reaccions al·lèrgiques. Les persones al·lèrgiques a un determinat aliment de vegades també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment que abans no eren al·lèrgics. Per exemple, els científics van afegir un determinat gen del blat de moro als gens de les nous, el blat i els mariscs, i la proteïna també es va afegir juntament amb el gen. El tercer és el tema de la nutrició. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé. El quart és la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments. El cinquè és l'amenaça per al medi ambient. Moltes varietats modificades genèticament contenen un gen bacterià extret de Bacillus que produeix una proteïna tòxica per a insectes i plagues. En un estudi de laboratori, les larves de papallona van morir o es van desenvolupar de manera anormal després de menjar pol·len de plantes de llet que contenien gens de Bacillus, cosa que ha generat una altra preocupació entre els ecologistes: altres espècies que no estan dins de l'abast de la millora poden ser víctimes de l'espècie millorada. Finalment, els biòlegs es preocupen que les millores en els cultius per desenvolupar trets superiors, com ara una major resistència a les plagues i malalties o la sequera, es puguin estendre a les espècies salvatges a través del pol·len i altres mitjans. Pel que fa als perills de la soja modificada genèticament introduïts a l'article, esperem que tothom els recordi a la seva vida. En general, no hem de menjar soja modificada genèticament a les nostres vides. La soja modificada genèticament no només són ingredients alimentaris tòxics, sinó que el valor nutricional de la soja modificada genèticament és molt inferior al de la soja que cultivem. |
<<: Quins són els perills de l'oli modificat genèticament?
>>: Quines són les conseqüències de beure a llarg termini?
L'hematúria no és una malaltia única, és un s...
Moltes persones tenen el costum de beure te perfu...
Com diu la dita: "Un mal de queixal no és un...
Un termòmetre és una eina que s'utilitza per ...
Lord & Taylor_Què és Lord & Taylor? Lord &...
La moxibustió pot tenir un efecte terapèutic auxi...
El clima és relativament fred a l'hivern, de ...
La depressió és una malaltia psiquiàtrica comuna,...
La medicina xinesa i occidental creu que el massa...
Avui en dia, la contaminació ambiental és molt gr...
Quan fa calor, les nostres mans i peus són propen...
Què és la web del Museu del Prado? El Museu del Pr...
És molt incòmode produir flegma, sobretot quan la...
Hi ha un pas molt important a l'hora de maqui...
Què és el líder de l'Iran? Aquest lloc web és ...