El sucre de roca és un condiment molt bo. No obstant això, alguns amics es confonen a l'hora de comprar sucre de roca, és a dir, els preocupa comprar una mica de mala qualitat i de mal gust introduïu-lo breument a continuació. La Llei nacional de seguretat alimentària permet que el sucre de roca i el sucre blanc continguin una petita quantitat de diòxid de sofre, però té regulacions clares sobre la proporció de diòxid de sofre, que no pot superar els 4 mg/kg. Tanmateix, després de la seva visita, el periodista va trobar que l'embalatge exterior de la majoria de productes de sucre de roca del mercat només enumera les proporcions de diversos nutrients, però no hi ha una indicació clara de si conté diòxid de sofre i quina proporció conté. "Avui en dia, moltes fàbriques de sucre no poden prescindir del diòxid de sofre des de la producció fins a l'envasament. En el procés de producció, a més de l'efecte blanquejador, també pot filtrar algunes impureses de metalls pesants. En el procés d'envasat, el diòxid de sofre pot tenir un cert paper de conservació, excepte alguns sucres exportats que tenen regulacions clares sobre els ingredients, la majoria de sucre de roca i sucre blanc contenen, a més, els estàndards del mercat nombre de productes que superen els estàndards i no hi ha supervisió. Així doncs, com haurien de triar els ciutadans el sucre de roca segur? Hi ha bàsicament tres tipus de sucre de roca al mercat: un és de color relativament blanc, no massa transparent, i un de grans és molt blanc i molt transparent, que hauria de ser el més semblant, l'últim és un gran bloc de sucre de roca amb un tint lleugerament groguenc, que també s'anomena el seu procés de producció local; El primer tipus té un baix contingut en diòxid de sofre i és comestible; el segon tipus té un contingut en diòxid de sofre que òbviament supera l'estàndard i serà perjudicial per al cos humà després del consum, va suggerir als ciutadans que escollissin el tercer tipus de sucre de roca, que és el més segur, perquè encara que aquest gran tros de sucre de roca lleugerament groguenc no té un bon aspecte de diòxid de sofre en general; Quan normalment escollim sucre de roca, hem d'identificar-lo segons els mètodes anteriors. Hi ha molts tipus de sucre de roca que es venen al mercat, després de comprar-lo a casa, el gust serà diferent i, per tant, a l'hora d'escollir sucre de roca, cal prestar atenció als requisits anteriors. |
<<: Quins són els perills de l'àlcali per al cos humà?
>>: Quines gotes per als ulls són millors per alleujar la fatiga ocular?
Aviat arribaran la tardor i l'hivern La tempe...
Les taques facials sempre han estat un problema d...
Quin és el lloc web de la Universitat Nacional de ...
La rinoplàstia de talla de fils és un mètode cosm...
El cervell és la part més vulnerable del cos humà...
Crec que molta gent està familiaritzada amb la cà...
La rinitis és una malaltia molt problemàtica, a e...
L'oli de segó d'arròs té un valor nutrici...
Quin és el lloc web del Whitman College als Estats...
A la vida, sovint ens trobem amb alguns petits pr...
No prestar atenció a la dieta, menjar en excés d&...
La funció principal del cor és proporcionar press...
Quan moltes persones a casa estan manipulant cogo...
Quin és el lloc web del Saló Internacional de l...
Què és Visit Florida.com? Visit Florida és el lloc...