Com conservar millor la carn de durian

Com conservar millor la carn de durian

Com que el durian és generalment més gran, si voleu menjar el durian acabat, heu d'emmagatzemar-lo correctament. La manera més habitual de conservar-lo és posar-lo a la nevera i després embolicar-lo amb paper de plàstic. Tot i que es pot conservar d'aquesta manera, encara cal menjar-lo el més aviat possible.

Com conservar la carn de durian: el durian té la propietat de madurar més tard, per la qual cosa s'ha d'emmagatzemar en general en un lloc fresc. La carn durian s'ha de posar en una caixa de dinar, segellada, després posar-la en una bossa de plàstic i guardar-la a la nevera. D'aquesta manera, l'olor no s'escamparà a la nevera.

1. La conservació més autèntica. Quan peleu el durian, el millor és no pelar tota la carn, podeu deixar una mica de la closca. Les restes de carn de durian es poden embolicar amb paper de diari juntament amb la closca i col·locar-les en un lloc fresc a l'interior o a la nevera. Aquest tipus d'emmagatzematge generalment pot mantenir-lo fresc durant uns tres dies. Si fa olor d'acid o d'alcohol quan el menges, vol dir que s'ha fet malbé i no s'ha de menjar.

2. La conservació més deliciosa. Congelar durian és la forma més comuna i popular de conservar durian. Peleu la polpa, col·loqueu-la en una caixa o bossa tancada i poseu-la al congelador de la nevera. Quan estigueu llest per menjar-lo, descongeleu-lo una mica i mengeu-lo amb una cullera Tindrà la textura i el sabor del gelat.

3. La conservació més creativa. El batut de Durian és una bona manera d'utilitzar les restes de durian. Remeneu la polpa de durian fins que quedi dissolta, afegiu-hi una quantitat igual de llet i remeneu, després poseu-la al congelador i congeleu-la unes 2 hores abans de tornar a remenar. Aquesta barreja secundària pot fer que el batut sigui més suau.

4. La conservació més nutritiva. El pollastre durian és un plat famós a Guangdong. Rentar el pollastre i tallar-lo a trossos grans, rentar els grans de nous i els dàtils vermells, pelar la carn de durian, ajuntar-los i cuinar, podeu afegir una petita quantitat de rodanxes de gingebre. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant tres hores i ja està llest per menjar.

<<:  Les llavors de raïm són comestibles?

>>:  Puc beure alcohol després de menjar durian Quins són els perills?

Recomanar articles

Precaucions per a la preservació de la salut després del final de l'estiu

Parlant del final de la tardor, potser molta gent...

Quins són els perills del fetge gras alcohòlic

La malaltia del fetge gras alcohòlic és una malal...

Què passa amb Zenvo? Revisió de Zenvo i informació del lloc web

Què és Zenvo? Zenvo és una empresa d'automòbil...

Com desfer-se de l'acne a l'esquena

Totes les supermodels famoses mostren les seves e...

Pòlips al nas? No ho subestimis mai!

Els pòlips nasals són una malaltia comuna que sup...

Què causa el recobriment gruixut de la llengua? Necessita tractament?

Hi ha molts factors que poden causar un recobrime...

Quina és la causa del front greix i com alleujar-lo

Durant l'equinocci de primavera, moltes perso...

Què he de fer si es descarrega moc de l'anus?

Hi ha moltes raons per a la secreció de pus de l&...

Què fer si tens mal d'esquena

Les persones modernes necessiten estar a l'of...

Com eliminar els punts negres facials més ràpidament

Els amics que estimen la bellesa no volen tenir p...