Com conservar millor la carn de durian

Com conservar millor la carn de durian

Com que el durian és generalment més gran, si voleu menjar el durian acabat, heu d'emmagatzemar-lo correctament. La manera més habitual de conservar-lo és posar-lo a la nevera i després embolicar-lo amb paper de plàstic. Tot i que es pot conservar d'aquesta manera, encara cal menjar-lo el més aviat possible.

Com conservar la carn de durian: el durian té la propietat de madurar més tard, per la qual cosa s'ha d'emmagatzemar en general en un lloc fresc. La carn durian s'ha de posar en una caixa de dinar, segellada, després posar-la en una bossa de plàstic i guardar-la a la nevera. D'aquesta manera, l'olor no s'escamparà a la nevera.

1. La conservació més autèntica. Quan peleu el durian, el millor és no pelar tota la carn, podeu deixar una mica de la closca. Les restes de carn de durian es poden embolicar amb paper de diari juntament amb la closca i col·locar-les en un lloc fresc a l'interior o a la nevera. Aquest tipus d'emmagatzematge generalment pot mantenir-lo fresc durant uns tres dies. Si fa olor d'acid o d'alcohol quan el menges, vol dir que s'ha fet malbé i no s'ha de menjar.

2. La conservació més deliciosa. Congelar durian és la forma més comuna i popular de conservar durian. Peleu la polpa, col·loqueu-la en una caixa o bossa tancada i poseu-la al congelador de la nevera. Quan estigueu llest per menjar-lo, descongeleu-lo una mica i mengeu-lo amb una cullera Tindrà la textura i el sabor del gelat.

3. La conservació més creativa. El batut de Durian és una bona manera d'utilitzar les restes de durian. Remeneu la polpa de durian fins que quedi dissolta, afegiu-hi una quantitat igual de llet i remeneu, després poseu-la al congelador i congeleu-la unes 2 hores abans de tornar a remenar. Aquesta barreja secundària pot fer que el batut sigui més suau.

4. La conservació més nutritiva. El pollastre durian és un plat famós a Guangdong. Rentar el pollastre i tallar-lo a trossos grans, rentar els grans de nous i els dàtils vermells, pelar la carn de durian, ajuntar-los i cuinar, podeu afegir una petita quantitat de rodanxes de gingebre. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant tres hores i ja està llest per menjar.

<<:  Les llavors de raïm són comestibles?

>>:  Puc beure alcohol després de menjar durian Quins són els perills?

Recomanar articles

Causes de la foscor al voltant dels llavis

Crec que molts dels meus amics trobaran que la zo...

Quina tovallola higiènica és bona?

Les tovalloles higièniques són materials que entr...

Com identificar l'autenticitat del gel d'àloe vera fresc

El gel d'aloe vera és una cosa que tothom est...

Com fer que les ferides cicatriïn ràpidament?

Per diferents motius, apareixen algunes ferides a...

Què fer si els adolescents dormen malament?

Ara és l'època en què els dies són llargs i l...

Què causa el dolor uretral?

Crec que a molts dels meus amics els resulta estr...

Caixa d'aïllament d'escuma casolana

Les caixes aïllades són molt populars a la vida d...

Quins són els efectes de la calcitonina?

El ràpid desenvolupament de la vida moderna ha do...

Usos de la cervesa caducada

A la nostra vida diària, la cervesa caduca sovint...

Protecció contra la radiació de cactus

Sovint sentim que les plantes poden protegir cont...

Per què l'àcid biliar total és alt quan la funció hepàtica és normal?

L'àcid biliar total apareix principalment en ...