Com que el durian és generalment més gran, si voleu menjar el durian acabat, heu d'emmagatzemar-lo correctament. La manera més habitual de conservar-lo és posar-lo a la nevera i després embolicar-lo amb paper de plàstic. Tot i que es pot conservar d'aquesta manera, encara cal menjar-lo el més aviat possible. Com conservar la carn de durian: el durian té la propietat de madurar més tard, per la qual cosa s'ha d'emmagatzemar en general en un lloc fresc. La carn durian s'ha de posar en una caixa de dinar, segellada, després posar-la en una bossa de plàstic i guardar-la a la nevera. D'aquesta manera, l'olor no s'escamparà a la nevera. 1. La conservació més autèntica. Quan peleu el durian, el millor és no pelar tota la carn, podeu deixar una mica de la closca. Les restes de carn de durian es poden embolicar amb paper de diari juntament amb la closca i col·locar-les en un lloc fresc a l'interior o a la nevera. Aquest tipus d'emmagatzematge generalment pot mantenir-lo fresc durant uns tres dies. Si fa olor d'acid o d'alcohol quan el menges, vol dir que s'ha fet malbé i no s'ha de menjar. 2. La conservació més deliciosa. Congelar durian és la forma més comuna i popular de conservar durian. Peleu la polpa, col·loqueu-la en una caixa o bossa tancada i poseu-la al congelador de la nevera. Quan estigueu llest per menjar-lo, descongeleu-lo una mica i mengeu-lo amb una cullera Tindrà la textura i el sabor del gelat. 3. La conservació més creativa. El batut de Durian és una bona manera d'utilitzar les restes de durian. Remeneu la polpa de durian fins que quedi dissolta, afegiu-hi una quantitat igual de llet i remeneu, després poseu-la al congelador i congeleu-la unes 2 hores abans de tornar a remenar. Aquesta barreja secundària pot fer que el batut sigui més suau. 4. La conservació més nutritiva. El pollastre durian és un plat famós a Guangdong. Rentar el pollastre i tallar-lo a trossos grans, rentar els grans de nous i els dàtils vermells, pelar la carn de durian, ajuntar-los i cuinar, podeu afegir una petita quantitat de rodanxes de gingebre. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant tres hores i ja està llest per menjar. |
<<: Les llavors de raïm són comestibles?
>>: Puc beure alcohol després de menjar durian Quins són els perills?
Coca-Cola, com a beguda, ara és molt popular a to...
La diarrea i el dolor abdominal són en realitat f...
Agència d'exploració aeroespacial del Japó_Què...
L'enuresi, com el seu nom indica, és una mala...
Amb el desenvolupament de la tecnologia i l'ú...
Es diu que aplicar aigua destil·lada a la cara po...
Què és Yahoo Games? Yahoo! Games és el canal de jo...
També és un fenomen comú tenir lunars a les comis...
No sé si alguna vegada has menjat rodanxes d'...
El peu d'atleta aporta innombrables molèsties...
En realitat, les llavors de durian no serveixen p...
Amb el desenvolupament de la ciència i la tecnolo...
L'aparició de la diabetis insípida és bàsicam...
Què és la Universitat de Nàpols Federico II? La Un...
Com diu el refrany: "Per als nadons, la moxi...