Com que el durian és generalment més gran, si voleu menjar el durian acabat, heu d'emmagatzemar-lo correctament. La manera més habitual de conservar-lo és posar-lo a la nevera i després embolicar-lo amb paper de plàstic. Tot i que es pot conservar d'aquesta manera, encara cal menjar-lo el més aviat possible. Com conservar la carn de durian: el durian té la propietat de madurar més tard, per la qual cosa s'ha d'emmagatzemar en general en un lloc fresc. La carn durian s'ha de posar en una caixa de dinar, segellada, després posar-la en una bossa de plàstic i guardar-la a la nevera. D'aquesta manera, l'olor no s'escamparà a la nevera. 1. La conservació més autèntica. Quan peleu el durian, el millor és no pelar tota la carn, podeu deixar una mica de la closca. Les restes de carn de durian es poden embolicar amb paper de diari juntament amb la closca i col·locar-les en un lloc fresc a l'interior o a la nevera. Aquest tipus d'emmagatzematge generalment pot mantenir-lo fresc durant uns tres dies. Si fa olor d'acid o d'alcohol quan el menges, vol dir que s'ha fet malbé i no s'ha de menjar. 2. La conservació més deliciosa. Congelar durian és la forma més comuna i popular de conservar durian. Peleu la polpa, col·loqueu-la en una caixa o bossa tancada i poseu-la al congelador de la nevera. Quan estigueu llest per menjar-lo, descongeleu-lo una mica i mengeu-lo amb una cullera Tindrà la textura i el sabor del gelat. 3. La conservació més creativa. El batut de Durian és una bona manera d'utilitzar les restes de durian. Remeneu la polpa de durian fins que quedi dissolta, afegiu-hi una quantitat igual de llet i remeneu, després poseu-la al congelador i congeleu-la unes 2 hores abans de tornar a remenar. Aquesta barreja secundària pot fer que el batut sigui més suau. 4. La conservació més nutritiva. El pollastre durian és un plat famós a Guangdong. Rentar el pollastre i tallar-lo a trossos grans, rentar els grans de nous i els dàtils vermells, pelar la carn de durian, ajuntar-los i cuinar, podeu afegir una petita quantitat de rodanxes de gingebre. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant tres hores i ja està llest per menjar. |
<<: Les llavors de raïm són comestibles?
>>: Puc beure alcohol després de menjar durian Quins són els perills?
Parlant del final de la tardor, potser molta gent...
Què és First Republic Bank? First Republic Bank és...
Què és Vedanta Resources? Vedanta Resources és una...
La malaltia del fetge gras alcohòlic és una malal...
Què és Zenvo? Zenvo és una empresa d'automòbil...
Totes les supermodels famoses mostren les seves e...
Els pòlips nasals són una malaltia comuna que sup...
Hi ha molts factors que poden causar un recobrime...
Què és el lloc web de la Premier League de Gal·les...
Durant l'equinocci de primavera, moltes perso...
Després d'un infart cerebral, encara és molt ...
El trastorn somàtic d'ansietat és la manifest...
Hi ha moltes raons per a la secreció de pus de l&...
Les persones modernes necessiten estar a l'of...
Els amics que estimen la bellesa no volen tenir p...