En realitat, les llavors de durian no serveixen per a moltes persones. De fet, les llavors de durian són riques en proteïnes i són molt delicioses si es processen lleugerament. En general, les llavors de durian es poden utilitzar per fer sopa de pollastre amb llavors de durian és molt deliciosa i també té un efecte nutritiu. Com menjar llavors de durian Les llavors de durian es poden utilitzar per fer sopa. El nucli de durian d'aspecte dur té un gust molt semblant a les castanyes després de cuinar-lo al vapor, i també té cert valor medicinal. En comparació amb la polpa de durian, les llavors de durian tenen una textura més suau, seques i bullides en sopa, tenen l'efecte de nodrir els ronyons i enfortir la melsa. Les llavors de jaca també es poden consumir. Cada jaca té un nucli tan gran com un dátil vermell al mig, que és una delicadesa nutritiva que es pot cuinar al vapor, té un gust molt semblant a les castanyes, és molt aromàtica. El contingut de midó de les llavors de durian i jaca és molt elevat, per la qual cosa tenen gust de castanyes després de ser cuinats. A més, aquests dos nuclis de fruita tenen un bon valor nutricional perquè contenen proteïnes vegetals i poden reposar la nutrició del cos després del consum. Les llavors de durian també es poden utilitzar amb altres fruites per fer sopa dolça. Rentar les llavors sobrants i cuinar la sopa amb els ossos. Tanmateix, quan mengeu, assegureu-vos de treure la capa exterior de la pell, que és una mica astringent. Consells per fer sopa de llavors de durian 1. Consells per triar i utilitzar els estris per fer sopes: El millor és triar una olla de fang amb una textura fina per fer la sopa. L'olla s'ha de tapar quan s'està cuinant, d'una banda, això pot reduir l'evaporació de l'aigua, d'altra banda, la ceràmica té poques propietats de transferència de calor. 2. Consells per controlar la quantitat d'aigua que s'utilitza per fer la sopa: La sopa cuinada bullint és un plat amb la sopa com a ingredient principal i els ingredients de la sopa com a complement. Quan es fa la sopa, es pot utilitzar més aigua perquè s'evapora més. En termes generals, la proporció més adequada de matèries primeres sòlides a aigua és d'1:2 a 2:5 quan s'alimenta. També podeu controlar la quantitat d'aigua que s'utilitza per fer la sopa afegint 2 bols d'aigua per fer 1 bol de sopa. 3. Consells per controlar la calor a l'hora de fer la sopa: Fer la sopa és un mètode de cocció que requereix molt de temps El control de la calor i el temps té un gran impacte en la qualitat de la sopa. Generalment, la sopa s'escalfa primer a foc fort fins que bull, després es passa a foc lent i s'escalfa durant més temps fins que els ingredients estiguin suaus. Durant el procés d'escalfament, alguns dels ingredients dels ingredients es dissolen, es descomponen o es dispersen a la sopa, formant així una sopa fresca i espessa. |
<<: Es poden menjar llavors de durian Quins són els seus valors nutritius?
>>: Què fer si tens miopia i ulls saltats Cinc solucions fàcils?
Avui en dia, la gent està sota una pressió creixe...
Què és el lloc web de Jeff Bridges? Jeff Bridges (...
L'espina bífida oculta pot fer que els nens m...
Les hemorràgies subcutànias als vedells també es ...
El pòlip de còlon es refereix a un pòlip addicion...
Als ulls de la majoria de la gent, la lactància m...
Què és Bentley Photography? Bentley Photographics ...
La tos amb esputo acompanyada de brunzits, dificu...
Crec que tothom està familiaritzat amb el peu d...
Algunes persones de sobte descobreixen que hi ha ...
Moltes persones amants de la bellesa han descober...
La llengua és un òrgan molt important en el nostr...
El cloasma és una malaltia de la pell comuna que ...
Es pot dir que l'ostra d'or de seleni és ...
Moltes persones han provat diversos mètodes, i de...