Revista New Scientist_Què és New Scientist? New Scientist és una revista científica internacional fundada el 1956 i publicada setmanalment. Va establir una versió en línia el 1996. Lloc web: www.newscientist.com Revista New Scientist: explorant les fronteres de la ciènciaEn l'era tecnològica de ràpid desenvolupament actual, és especialment important entendre els últims resultats i tendències de la investigació científica. Per a aquells que volen seguir el ritme de la ciència, New Scientist és sens dubte una font d'informació indispensable. Com a revista científica de renom internacional, New Scientist s'ha compromès a oferir informes científics autoritzats, fàcils d'entendre i amb visió de futur als lectors de tot el món des de la seva fundació el 1956. Aquest article presentarà amb detall els antecedents històrics, les característiques del contingut, el posicionament de l'audiència i la història del desenvolupament de la versió en línia de New Scientist per ajudar els lectors a tenir una comprensió més completa d'aquest mitjà de referència en l'àmbit de la comunicació científica. Història: Des de publicacions en paper fins a plataformes digitalsNew Scientist es va publicar l'any 1956, durant la Guerra Freda, quan l'atenció global a la ciència i la tecnologia va assolir un nivell sense precedents. En aquell moment, un grup de científics i periodistes britànics va veure la forta demanda de coneixement científic del públic, així que van fundar aquesta revista setmanal que presentava el progrés científic en llenguatge popular. La intenció original de la revista és transformar teories científiques complexes i resultats experimentals en continguts que el lector normal pugui entendre d'una manera fàcil d'entendre, reduint així la distància entre la ciència i el públic. Amb el temps, New Scientist s'ha convertit en una revista científica global amb un ampli lector. No només se centra en la investigació científica bàsica, sinó que també inclou temes en múltiples camps com ara aplicacions tecnològiques, qüestions ambientals i avenços mèdics. El 1996, per adaptar-se a l'arribada de l'era d'Internet, New Scientist va llançar el seu propi lloc web oficial, www.newscientist.com, ampliant encara més la seva influència. Avui dia, New Scientist és una de les fonts d'informació científica més fiables del món, tant impresa com en línia. Característiques del contingut: perspectives científiques diversesNew Scientist és conegut pel seu contingut ric i la seva perspectiva única. La revista cobreix una àmplia gamma de disciplines, des de l'astronomia fins a la biologia, des de la intel·ligència artificial fins al canvi climàtic. Aquestes són algunes de les seccions de contingut principals:
A més d'aquestes columnes habituals, New Scientist també llança regularment funcions especials centrades en un tema o esdeveniment específic, com ara "Future Energy", "Artificial Intelligence Ethics" o "Coronavirus Pandemic". Aquesta forma d'informes en profunditat permet als lectors obtenir una comprensió més completa de la imatge general d'un determinat camp. Posicionament del públic: per a tots els amants de la ciènciaTot i que la professionalitat i l'autoritat de New Scientist són inqüestionables, no és una revista només per a científics. En canvi, el seu públic objectiu és molt ampli, que inclou, entre d'altres, els següents grups de persones:
És precisament a causa d'aquest posicionament del públic inclusiu que New Scientist ha construït amb èxit un pont que connecta la comunitat científica i el públic. El desenvolupament de la versió en línia: un exemple d'èxit de transformació digitalAmb el ràpid desenvolupament de la tecnologia de la informació, els mitjans tradicionals s'enfronten a grans reptes, i molts diaris i publicacions periòdiques antics busquen maneres de transformar-se. New Scientist no és una excepció. Ja el 1996, va establir el seu propi lloc web oficial www.newscientist.com, convertint-se en una de les primeres revistes científiques a entrar en el camp d'Internet. El llançament de la versió en línia ha ampliat molt el ventall de difusió de New Scientist. En comparació amb la versió en paper, la versió en línia té els següents avantatges significatius:
A més, New Scientist també utilitza activament les plataformes de xarxes socials per a la promoció, atraient un gran nombre de lectors més joves. A través de canals com Facebook, Twitter, Instagram, etc., poden arribar al seu públic objectiu més ràpidament i establir connexions estretes amb ells. Influència i avaluació: un líder en comunicació científicaDesprés de més de seixanta anys de desenvolupament, New Scientist s'ha convertit en una de les revistes científiques més influents del món. No només s'ha guanyat l'amor d'innombrables lectors fidels, sinó que també ha guanyat un gran reconeixement de la indústria. Aquí teniu algunes dades i comentaris clau:
Per descomptat, New Scientist no és perfecte. Alguns crítics assenyalen que en la recerca d'una comprensió fàcil, alguns temes complexos poden simplificar-se massa; al mateix temps, el model d'operació comercial també pot afectar la independència del contingut. Tanmateix, en general, New Scientist encara es considera un referent en comunicació científica. Perspectives de futur: continuar liderant la tendència científicaDavant d'un món en constant canvi, New Scientist sempre manté una visió aguda i una actitud oberta. En el futur, podem esperar més desenvolupaments en els àmbits següents:
En definitiva, New Scientist continuarà fent el paper d'enllaç entre la ciència i el públic, que ens portarà a explorar junts les infinites possibilitats del món desconegut. ConclusióDes del primer número de la revista l'any 1956 fins a la plataforma científica integral actual que cobreix el món, New Scientist ha estat testimoni del gloriós viatge del desenvolupament científic durant l'últim mig segle. Tant si sou un entusiasta de la ciència com si sou un professional que s'ha implicat profundament en un camp determinat, podeu trobar el vostre propi valor en aquesta revista. Seguim els passos de New Scientist i nedem a l'oceà de la ciència! |
De fet, el gingebre té un cert efecte sobre el cr...
Moltes persones a la vida han experimentat proble...
El coure és un element d'ions metàl·lics. El ...
Algunes persones prenen una dutxa immediatament d...
La incidència de l'espondilosi cervical no no...
El coll conté molts teixits i vasos sanguinis Si ...
Què és Iceland Music Network? L'Icelandic Musi...
La causa més freqüent de les genives vermelles, i...
Què és Yaplog? Yaplog és un lloc web de blocs molt...
Els ous són un menjar molt popular entre la gent....
A la vida diària, moltes persones pateixen mal de...
La mel és un aliment habitual en la nostra vida d...
La vida dels urbanites és cada cop més còmoda i r...
Si experimenteu brunzits i dolor a les orelles, h...
Al món on vivim, els gèrmens estan a tot arreu. E...