A la vida real, si el vi negre no està acabat després d'obrir l'ampolla, l'emmagatzematge és molt important si no s'emmagatzema correctament, afectarà fàcilment el sabor del vi negre i les substàncies que hi ha en ell, també afectarà fàcilment l'olor original del vi negre. . Com emmagatzemar el vi després d'obrir l'ampolla 1. Refrigeració La manera més senzilla d'allargar la vida útil del vi és retallar-lo i guardar-lo a la nevera. Si el vi restant està ben tancat i queda molt vi, es pot guardar a la nevera una setmana o més. Si no es pot tornar a posar el suro, utilitzeu embolcall de plàstic. En general, els vins negres duraran més que els blancs amb aquest mètode. Abans de beure la propera vegada, traieu el vi i deixeu-lo escalfar a temperatura ambient abans de beure. 2. Substituïu el recipient Si teniu una ampolla de vi petita, podeu abocar el vi sense acabar en una ampolla de vi petita i tapar-la amb un tap de suro per reduir l'àrea de contacte entre el vi i l'aire, reduint així l'oxidació. Tot i que aquest mètode és una mica complicat, pot produir un bon efecte de conservació si l'ampolla de vi petita substituïda s'omple de vi i es torna a tancar. Quan utilitzeu aquest mètode, és important tenir en compte que no heu d'utilitzar detergents com el rentavaixelles per netejar ampolles de vi de petita capacitat per evitar que les taques residuals contaminin el vi. 3. Utilitza un obridor d'ampolles Hi ha molts tipus de llevataps al mercat que poden ajudar a conservar les ampolles de vi obertes. Per exemple, es pot utilitzar un llevataps per penetrar el suro amb una agulla per extreure vi sense obrir l'ampolla. 4. Mètode del buit S'utilitza un dispositiu de buit per eliminar l'oxigen de l'ampolla de vi i segellar l'ampolla. Tanmateix, aquest mètode no és adequat per al vi escumós perquè farà que el vi perdi les seves bombolles. Els dispositius de buit habituals, com les bombes de buit, es poden comprar als supermercats o botigues de vins. 5. Mètode de cobertura Utilitzeu eines professionals per col·locar gasos inerts com nitrogen o argó a l'ampolla de vi per formar una capa protectora entre el vi i l'aire, que pot protegir el vi de l'oxidació. |
<<: Aquesta és la raó per la qual hi ha sediments al vi negre
>>: Les taques de vi negre es poden eliminar fàcilment amb aquest mètode
Què és el lloc web de la Unió Postal Universal? La...
Què és el lloc web de NRJ TV? NRJ és l'emissor...
Per què algunes persones tenen els cabells negres...
La queratitis aguda també és un tipus de queratit...
Quan el ritme de vida augmenta generalment, molte...
La temperatura és alta a l'estiu i la gent se...
Amb el desenvolupament econòmic, les condicions d...
Què és DiTerlizzi? DiTerlizzi és el lloc web perso...
El tractament del fetge gras es realitza principa...
Què és Smartphone Thoughts? Smartphone Thoughts és...
Hi ha molts tipus de vi, entre els quals el vi ne...
Què és el lloc web del Queens Park Football Club? ...
La hiperinsulinèmia farà que els aliments consumi...
Què és la Universitat de Stavanger? La Universitat...
La sopa de mongetes és la preferida de moltes per...