El vi negre és un tipus d'alcohol comú a la vida diària. El vi negre es divideix en molts tipus. En general, el vi negre no només té un millor sabor, sinó que beure el vi negre també té alguns beneficis per al cos. Els sediments del vi són dolents? És normal que el vi negre envellit tingui sediment, que també és símbol del vi criat. Aquesta precipitació és generalment granular o rovellada, i es produeix principalment per la combinació de tanins i pigments durant el procés d'envelliment. No ens hem de preocupar que res passi malament. El sediment residual més comú a les ampolles de vi és el tàrtar, que és el resultat de la cristal·lització de l'àcid tartàric en el vi a temperatures més baixes. Aquest tipus de cristall precipitarà lentament quan la temperatura sigui baixa, però no es dissoldran a mesura que augmenta la temperatura, de manera que és fàcil de conservar i semblar més colorit sota un microscopi. El sediment del vi nou és dolent? Si hi ha sediments al vi nou, vol dir que el vi està malmès. No, en general, el vi nou rarament té sediments, però de vegades hi ha una excepció durant el procés d'elaboració de la cervesa, els residus de la pell, el llevat mort o la polpa poden formar sediments al vi, però aquest tipus de sediment sovint es filtra al celler. Si hi ha massa sediment d'aquest tipus, el vi es veurà malament i afectarà les vendes. En termes generals, els cellers realitzaran la congelació a baixa temperatura per permetre que aquests àcids cristal·litzin primer i després els filtren alhora. No obstant això, alguns cellers només poden filtrar lleugerament o fins i tot no fer cap filtrat per mantenir el sabor original. A més, alguns cellers petits que es dirigeixen principalment al mercat nacional i no exporten sovint "obliden" de tant en tant aquesta qüestió. Notes sobre l'emmagatzematge del vi 1. El vi embotellat s'ha d'emmagatzemar en un lloc estable, sec, a prova de llum i fresc per evitar la inactivació de l'oxidasa en el vi i evitar així la precipitació oxidativa dels ions de ferro. A més, també pot evitar la reducció del resveratrol del vi, que té els efectes de reduir els lípids sanguinis, resistir la trombosi i prevenir les malalties coronàries; 2. Si s'ha obert la boca de l'ampolla, s'ha de segellar amb un tap i mantenir el suro humit per evitar la contaminació per bacteris de l'aire i fer que el vi s'ennudi o es deteriori; 3. Per a les ampolles de vi obertes, tanqueu-les completament i aïlleu-les de l'aire tant com sigui possible o poseu-hi una petita quantitat de pastilles de vitamina C al vi per evitar que l'oxigen de l'aire reaccioni amb els compostos del vi per produir flocs, i per evitar que l'oxigen reaccioni amb substàncies fenòliques per donar color al vi. 4. Podeu afegir una petita quantitat de suc de llimona al vi per reduir-ne el valor de pH, evitant així encara més la precipitació de cristalls d'àcid tartàric. Utilitzeu un decantador Abans de beure aquest tipus de vi, hem d'anar amb compte d'estar sobris. L'efecte de la calma és doble: Una és eliminar el sediment del vi; En segon lloc, com que aquest tipus de vi s'ha conservat durant massa temps, la seva terbolesa i aroma són molt estables. En decantar el vi, pot entrar totalment en contacte amb l'aire, estimular l'aroma del vi i evaporar el gas tèrbol. Això farà que el gust sigui més suau i l'aroma sigui més ric. |
<<: Forma senzilla i eficaç d'eliminar l'olor de fum de la roba
>>: Com s'ha d'emmagatzemar una ampolla de vi negre oberta?
Pel que fa a l'arítmia sinusal, la majoria de...
Quin és el lloc web de l'ambaixada xinesa a Lí...
La gastroscòpia indolora és un tipus de gastroscò...
Quin és el lloc web de Nikkan Sports? "Nikkan...
El sagnat de les genives és una condició freqüent...
Houttuynia cordata es pot utilitzar per tractar e...
Si volem tenir un cos sa, hem d'aprendre més ...
Què és el Centre de Formació de Serrallers? El cur...
Què és la Universitat de Daejeon? La Universitat d...
Què és Charterhouse School? Charterhouse School és...
Respecte a si les embarassades poden visitar a le...
Què és Brusheezy? Brusheezy és un lloc de recollid...
Azul Brazilian Airlines_Quin és el lloc web de Azu...
Tot i que les boles de naftalina són molt utilitz...
Les fractures òssies són molt freqüents a la vida...