Quins són els perills de l'oli modificat genèticament?

Quins són els perills de l'oli modificat genèticament?

L'oli modificat genèticament és força comú a les nostres vides, sobretot en alguns països desenvolupats. Encara que no podem detectar si conté substàncies perjudicials per a la nostra salut, hem d'intentar no consumir oli modificat genèticament. Perquè l'oli modificat genèticament pot provocar que tinguem al·lèrgies o desnutrició, i l'oli modificat genèticament pot tenir una certa resistència als antibiòtics.

Un és el tema de la toxicitat. Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats.

El segon és el problema de les reaccions al·lèrgiques. Les persones que són al·lèrgiques a un aliment també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment al qual no eren al·lèrgics anteriorment.

El tercer és el tema de la nutrició. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé.

En quart lloc, la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments.

Cinc és l'amenaça per al medi ambient. Moltes varietats modificades genèticament contenen gens bacterians extrets de Bacillus que produeixen una proteïna tòxica per a insectes i plagues. Els ecologistes creuen que altres espècies que no estan dins de l'abast de la modificació poden arribar a ser víctimes de l'espècie modificada, i els biòlegs estan preocupats que per cultivar algunes característiques millors, les seves característiques es puguin propagar a través de medis com el pol·len.

La soja modificada genèticament també contenen una substància química similar als estrògens, que pot alterar les hormones humanes, causar anomalies en els òrgans reproductors humans i danyar el sistema immunitari. A més, hi ha proves que els aliments de soja modificats genèticament s'associen amb una major incidència de limfoma no Hodgkin.

Crec que després de llegir aquest article que presenta els perills de l'oli modificat genèticament, tots hauríeu de conèixer els perills de consumir oli modificat genèticament a la vostra vida. En termes generals, no hem de consumir massa oli modificat genèticament, o no hem de consumir-lo gens, perquè el valor nutricional de l'oli modificat genèticament és relativament baix i pot contenir substàncies tòxiques.

<<:  Quins són els perills del consum excessiu d'alcohol?

>>:  Quins són els perills de la soja modificada genèticament?

Recomanar articles

El tint de cabell en temps calorós pot causar malalties de la pell

Quan fa calor, les glàndules sudorípares i sebàci...

Els geckos són verinosos? L'eficàcia i la funció dels geckos

Els geckos són animals relativament comuns a la n...

Què són els símptomes neuròtics? Estigueu alerta quan aquests succeeixin!

La neurosi és una malaltia mental o psicològica E...

Quina és la causa del dolor punxant després d'orinar?

Amb la pressió creixent de la vida, moltes person...

Què fer si teniu gastritis superficial o esofagitis per reflux?

La gastritis superficial i l'esofagitis per r...

Quin tipus de coixí és bo per a l'espondilosi cervical?

Quan es tracta de l'espondilosi cervical, cre...

Quins són els mètodes per eliminar ràpidament el formaldehid?

A mesura que l'entorn de vida de les persones...

Com eliminar les taques d'oli de la roba?

En la nostra vida diària ocupada, és inevitable q...

Hi ha diversos tipus d'hiperlipidèmia

La hiperlipidèmia es pot dividir en diferents tip...