L'oli modificat genèticament és força comú a les nostres vides, sobretot en alguns països desenvolupats. Encara que no podem detectar si conté substàncies perjudicials per a la nostra salut, hem d'intentar no consumir oli modificat genèticament. Perquè l'oli modificat genèticament pot provocar que tinguem al·lèrgies o desnutrició, i l'oli modificat genèticament pot tenir una certa resistència als antibiòtics. Un és el tema de la toxicitat. Alguns investigadors creuen que l'extracció artificial i l'addició de gens poden augmentar i acumular les traces de toxines originals als aliments alhora que aconsegueixen certs efectes desitjats. El segon és el problema de les reaccions al·lèrgiques. Les persones que són al·lèrgiques a un aliment també poden desenvolupar una al·lèrgia a un aliment al qual no eren al·lèrgics anteriorment. El tercer és el tema de la nutrició. Els científics creuen que els gens estrangers poden destruir el valor nutricional dels aliments d'una manera que encara no s'entén bé. En quart lloc, la resistència als antibiòtics. Quan els científics afegeixen un gen estrany a una planta o bacteri, el gen es connecta amb altres gens. Després que la gent consumeixi aquest aliment modificat, el menjar transferirà gens resistents als medicaments a bacteris patògens del cos humà, fent que el cos desenvolupi resistència als medicaments. Cinc és l'amenaça per al medi ambient. Moltes varietats modificades genèticament contenen gens bacterians extrets de Bacillus que produeixen una proteïna tòxica per a insectes i plagues. Els ecologistes creuen que altres espècies que no estan dins de l'abast de la modificació poden arribar a ser víctimes de l'espècie modificada, i els biòlegs estan preocupats que per cultivar algunes característiques millors, les seves característiques es puguin propagar a través de medis com el pol·len. La soja modificada genèticament també contenen una substància química similar als estrògens, que pot alterar les hormones humanes, causar anomalies en els òrgans reproductors humans i danyar el sistema immunitari. A més, hi ha proves que els aliments de soja modificats genèticament s'associen amb una major incidència de limfoma no Hodgkin. Crec que després de llegir aquest article que presenta els perills de l'oli modificat genèticament, tots hauríeu de conèixer els perills de consumir oli modificat genèticament a la vostra vida. En termes generals, no hem de consumir massa oli modificat genèticament, o no hem de consumir-lo gens, perquè el valor nutricional de l'oli modificat genèticament és relativament baix i pot contenir substàncies tòxiques. |
<<: Quins són els perills del consum excessiu d'alcohol?
>>: Quins són els perills de la soja modificada genèticament?
Quina és la web de Nova Espanya? La Nueva España é...
Quan fa calor, les glàndules sudorípares i sebàci...
L'examen d'accés a la universitat és de v...
Els geckos són animals relativament comuns a la n...
La primavera és la millor època per menjar pinya,...
La neurosi és una malaltia mental o psicològica E...
Amb la pressió creixent de la vida, moltes person...
La gastritis superficial i l'esofagitis per r...
Has d'haver menjat molts aliments grasos a cas...
Quan es tracta de l'espondilosi cervical, cre...
A mesura que l'entorn de vida de les persones...
En la nostra vida diària ocupada, és inevitable q...
Hi ha molts tipus de malalties pulmonars, com la ...
La majoria dels esforços contra l'envelliment...
La hiperlipidèmia es pot dividir en diferents tip...