La importància de les olles a pressió és evident, a causa de l'existència de les olles a pressió, la gent pot menjar molts aliments que volen menjar. En primer lloc, heu d'observar si l'aspecte de l'olla a pressió està danyat. Quins altres problemes hauríeu de prestar atenció? Fem una ullada junts. 1. Trieu l'olla a pressió adequada Les olles a pressió del mercat solen tenir quatre especificacions opcionals: 18cm, 20cm, 22cm, 24cm, 26cm i 28cm Trieu l'especificació segons les vostres necessitats. La vida útil d'una olla a pressió pot arribar als 8 anys. Actualment, les olles a pressió del mercat estan fetes d'aliatge d'alumini i acer inoxidable, i les seves superfícies han estat especialment tractades. Les olles a pressió d'acer inoxidable són resistents a la calor, boniques i no reaccionen fàcilment amb els àcids, els àlcalis i les sals dels aliments, de manera que tenen poc impacte en la vostra salut. 2. Llegeix les instruccions abans d'utilitzar. Quan compreu una olla a pressió per primera vegada, heu de llegir el manual d'instruccions de l'olla a pressió i comprovar si totes les peces i accessoris de l'olla a pressió estan completes. Quan utilitzeu, primer comproveu acuradament si el forat d'escapament, el forat de la vàlvula de seguretat i la finestra de seguretat estan bloquejats. Si el menjar està bloquejat durant l'ús, l'olla s'ha d'allunyar de la font del foc, obligar-la a refredar-se segons les instruccions, i els forats d'aire s'han de netejar abans de continuar utilitzant l'anell de segellat es tornarà groc i envellirà després d'un període d'ús. 3. Tapeu l'olla amb la tapa i assegureu-vos que les nanses superior i inferior estiguin completament solapades Les olles a pressió d'estil antic no tenien un disseny de seguretat al mànec Si la tapa i el cos de l'olla no estiguessin completament coberts, explotarien fàcilment (ara eliminades del mercat). 4. No substituïu l'olla a pressió per accessoris de diferents marques Per augmentar la pressió a l'interior de l'olla, es substitueixen els accessoris de la molla i els anells de tancament de la tapa de l'olla. Això pot provocar accidents amb facilitat. 5. No ompliu excessivament l'olla a pressió quan coeu aliments Quan utilitzeu una olla a pressió per cuinar aliments, assegureu-vos de cuinar segons els requisits de capacitat de les instruccions. 6. No obriu la tapa quan hi hagi pressió a l'olla a pressió Durant el procés d'escalfament, la tapa no s'ha d'obrir fins a la meitat. No traieu la vàlvula limitadora de pressió o el dispositiu de regulació de la pressió abans de confirmar el refredament per evitar que es ruixin els gasos i ferir les persones. La tapa només s'ha d'obrir després d'un refredament natural o un refredament forçat. 7. Algú ha d'estar present quan es cuina amb una olla a pressió L'ús d'una olla a pressió requereix un control acurat de la calor, sobretot no utilitzar una calor alta, sempre que el vapor de l'olla emeti un so de gas des del tub d'escapament, la temperatura del forn es pot reduir per mantenir la vàlvula limitadora de pressió fins que s'hagi completat la cocció. 8. No poseu aliments a l'olla a pressió ni utilitzeu estris afilats per raspar l'olla L'olla a pressió s'ha de netejar immediatament després de l'ús No emmagatzemeu cap aliment a l'olla durant la nit, sobretot comproveu la vàlvula de seguretat, la vàlvula d'escapament, etc. Com triar una olla a pressió? L'anterior respon a aquesta pregunta Els que els agrada cuinar l'han de llegir amb atenció, per descomptat, quan utilitzeu una olla a pressió, el millor és quedar-se al costat, perquè molts accidents de foc són causats per olles a pressió. |
>>: A quin departament he d'anar si la meva llengua està coberta de pell blanca gruixuda?
La sal és un condiment molt comú a la nostra cuin...
Sabem que per als treballadors d'oficina, div...
La pell seca és un problema molt difícil de resol...
Quin és el lloc web del Consolat General d'Aus...
La tricomoniasi dels coloms també es coneix com a...
Què és la Universitat Aristòtil? La Universitat Ar...
A moltes persones els agrada utilitzar olles de f...
Què és la web d'Alcoa? Aluminium Company of Am...
Aquests 10 tipus de persones estan destinades a p...
Les calories i la calor són una part indispensabl...
El te de baies silvestres té molts beneficis, per...
El durian és un aliment calent Menjar-lo amb mode...
Com tots sabem, el greix no només serveix com a e...
Actualment, algunes causes de la urticària no es ...
El cos humà és increïble i moltes malalties es po...