Actualment, els aliments venuts en embolcall de plàstic es troben a tot arreu als supermercats de totes les mides, i són acceptats per cada cop més famílies. Només cal cobrir els aliments amb un embolcall de plàstic per conservar-ne la delicia, la qual cosa facilita molt la preparació dels aliments. No obstant això, cada cop més estudis han trobat que aquesta comoditat disponible no és realment segura. Algunes coses no es poden tractar amb embolcall de plàstic No només no les mantenen fresques, sinó que també poden causar danys al vostre cos. Riscos per a la salut de l'embolcall de plàstic Per augmentar la seva viscositat, transparència i elasticitat, s'afegeix una certa quantitat de plastificant a la pel·lícula de clorur de polivinil. El plastificant conté un agent químic que té un gran efecte destructiu sobre el sistema endocrí humà i alterarà el metabolisme hormonal del cos. Després d'estar embolicat durant molt de temps, l'oli dels aliments pot dissoldre fàcilment les substàncies nocives de l'embolcall de plàstic i, quan s'escalfa, accelerarà l'alliberament d'agents químics del plastificant als aliments. Després del consum, pot causar càncer de mama en dones, defectes congènits en els nounats, una disminució del nombre d'espermatozoides en homes i fins i tot malalties mentals. Actualment, l'ús de plastificants ha estat restringit a Europa i està prohibit a Corea del Sud. Ordena per tipus i reutilitza Actualment, la pel·lícula adhesiva del mercat es pot dividir aproximadament en dues categories, una és la pel·lícula adhesiva normal, que és adequada per a la conservació de la nevera, que es pot utilitzar tant per a la conservació de la nevera com per al forn de microones. L'embolcall de plàstic que no estigui marcat com a apte per a forns de microones no s'ha d'utilitzar per cuinar o escalfar en forns de microones. Fins i tot si alguns embolcalls de plàstic afirmen que són aptes per al microones, no s'han d'utilitzar durant massa temps per evitar que la temperatura dels aliments augmenti i faci que l'embolcall de plàstic es fongui i s'enganxi als aliments. Hi ha d'haver una distància mínima de 25 mm entre l'embolcall de plàstic i la superfície dels aliments. Escollir vidre resistent a la calor, plats de porcellana, etc. per cobrir els aliments en lloc de l'embolcall de plàstic és un mètode antic però molt eficaç. Això pot evitar que l'embolcall de plàstic es fongui i que els plastificants de l'embolcall de plàstic siguin absorbits pels aliments. Intenteu no escalfar els aliments amb embolcall de plàstic L'embolcall de plàstic pot contenir ftalats i DEHA Les substàncies químiques com els additius alimentaris produiran carcinògens quan s'escalfen en un forn de microones. Per tant, quan els aliments s'emboliquen en qualsevol embolcall de plàstic, el millor és no cuinar-los al microones ni escalfar-los en una vaporera o arrossera encara que no entri en contacte amb els aliments, el millor és treure l'embolcall de plàstic; Quan emmagatzemeu aliments, utilitzeu bols de porcellana coberts o recipients d'acer inoxidable amb més freqüència. Si és possible, quan compreu carn, proveu d'embolicar-la amb el vostre propi paper. Els aliments s'han de col·locar en un bol de ceràmica sense tapar si està cobert amb un embolcall de plàstic, no l'ompliu massa per evitar tocar-los. No tot es pot embolicar amb embolcall de plàstic Les pomes, les peres, la colza, els porros i altres fruites i verdures amb un alt contingut d'aigua són aptes per utilitzar embolcall de plàstic. L'ús d'un embolcall de plàstic en aquestes fruites i verdures no només pot mantenir-los frescos durant molt de temps, sinó que també pot augmentar certs nutrients. En l'estudi, els científics nord-americans van trobar que 100 grams de porro embolicats amb embolcall de plàstic tenien 1,33 mg més de vitamina C després de 24 hores que quan no s'embolicaven, i les fulles de colza i enciam en tenien 1,92 mg més. Però els resultats experimentals de raves, cogombres i fesols van ser completament oposats. Després d'emmagatzemar durant un dia 100 grams de rave embolicat amb embolcall de plàstic, el seu contingut de vitamina C va disminuir en 3,4 mg, i el de fesols va disminuir en 3,8 mg Després de ser emmagatzemats durant un dia i una nit, la pèrdua de vitamina C dels cogombres va ser equivalent a la de 5 pomes. Instruccions per utilitzar embolcall de plàstic: 1. Quan escalfeu aliments grassos, manteniu separats l'embolcall de plàstic i els aliments i eviteu el contacte directe entre els dos. Quan s'escalfa el menjar, l'oli de cuina pot arribar a una temperatura molt alta, fent que l'embolcall de plàstic es trenqui i s'enganxi al menjar. 2. Quan escalfeu els aliments, hauríeu de cobrir el recipient amb un embolcall de plàstic i, a continuació, utilitzar un escuradents o un altre objecte semblant a una agulla per fer uns quants petits forats a l'embolcall de plàstic per facilitar l'evaporació de la humitat i evitar que l'embolcall de plàstic esclati a causa de l'expansió del gas. 3. La temperatura màxima resistent a la calor marcada a cada marca de film adhesiu és diferent, i algunes difereixen en uns 10 °C. Quan la temperatura al forn de microones és més alta, generalment arribarà als 110 °C. |
<<: Per què cal canviar la pasta de dents?
>>: Tres tipus de dolor et mataran després dels 40
Normalment tens les mans i els peus suats. Si aix...
La picor anal és una malaltia. Moltes persones es...
Enfadar-se pot passar en qualsevol època, i el ma...
Tot i que prendre un bany té molts beneficis per ...
El plàstic és un material indispensable a les nos...
De fet, es poden tractar les al·lucinacions. Els ...
Encara que moltes feines modernes no requereixen ...
Si tens la pell greixosa, intenta utilitzar un ne...
La Comissió Provincial de Salut i Planificació Fa...
Quan es mesura la temperatura corporal, la gent d...
Reumatoide és l'abreviatura d'artritis re...
L'actual smog persistent suposa una gran amen...
Crec que tots els amics s'han trobat amb la s...
En la societat actual, a causa de la contaminació...
Moltes persones a la vida pateixen d'incendi ...