Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Tothom sap que la cuina requereix oli A Europa, a la gent li agrada utilitzar oli d'oliva per cuinar, però com que és relativament car, molts xinesos prefereixen utilitzar oli de cacauet vegetal pur. L'oli de cacauet és ric en nutrients i és molt adequat per a la gent. No obstant això, de vegades la gent informa que l'oli fa escuma en cuinar, cosa que fa que sospita que l'oli que han comprat és impur. Aleshores, per què fa escuma l'oli de cacauet? Avui us ho mostraré



Quan la gent utilitza oli de cacauet per cuinar, de tant en tant es troba amb el fenomen de l'escuma.


Vegem els motius pels quals l'oli de cacauet fa escuma:


1. L'oli de cacauet s'esprem i es consumeix directament sense filtrar, i l'oli conté impureses


2. L'oli inferior a la part inferior del barril de petroli conté una petita quantitat de sediment després de la sedimentació, que no afecta l'ús


3. Durant el procés de premsat, el contingut d'aigua dels cacauets és massa alt, donant lloc a un contingut d'aigua relativament alt a l'oli, que s'escumarà fàcilment un cop s'escalfa.


Solució:


1. Posa unes quantes cebes verdes a l'oli abans que comenci a fumar.


2. Escalfeu l'oli a alta temperatura per eliminar la humitat de l'interior i, a continuació, utilitzeu-lo després que s'instal·li.


3. Hi ha una cosa que s'anomena agent antiescuma, que no es recomana Intenta no utilitzar aquests productes químics en els aliments perquè aquests productes químics poden no ser adequats per a la vida diària, sinó per a productes industrials.


Per què alguns olis són més foscos:


La composició d'àcids grassos de l'oli de cacauet és força única, de manera que generalment es troba en un estat tèrbol semisòlid a l'hivern o quan es refrigera a la nevera. De vegades, el color de l'oli de cacauet es torna més fosc quan s'escalfa, perquè l'oli de cacauet es premsa en calent i es fregeix durant el procés de fregit abans de premsar-lo.


Després de la introducció anterior, enteneu immediatament el motiu pel qual l'oli de cacauet fa escuma? L'escuma de l'oli de cacauet no afecta el seu ús, així que pots estar tranquil. No obstant això, en els últims anys tothom ha defensat una dieta amb menys oli i menys sal, per la qual cosa encara que no hi hagi cap problema amb l'oli, encara s'ha de menjar menys.





<<:  Aneu amb compte, aquest tipus de ferida també pot causar discapacitat

>>:  La tècnica secreta de dormir 5 minuts equival a 6 hores

Recomanar articles

Quina és la millor manera de tractar l'olor dels peus?

Molta gent diu que és fàcil tenir mala olor, la q...

Si tens més de 8 d'aquests símptomes, estàs greument malalt.

1. Trastorn alimentari Símptomes: quan un grup de...

Quina és la millor manera de desintoxicar el teu cos?

La forma física de cadascú és diferent. Moltes pe...

Aquests són els símptomes del metabolisme lent!

Perdre pes és l'objectiu final de totes les a...

Com superar la procrastinació laboral

La procrastinació laboral és un problema comú ent...

Què he de fer si tinc acne per trastorns endocrins?

L'endocrí té un paper important en el nostre ...

Com alleujar el dolor al canell de la mà esquinçada?

És un fenomen comú tenir una mà esquinçada a la v...

Els beneficis dels pals de moxa

Recordo que durant la Festa del Barco Drac de mai...

Com exercitar els músculs del panxell

Moltes persones tenen els panxells dèbils i se se...

És bona la cirurgia per a l'espondilitis anquilosant?

L'espondilitis anquilosant és una malaltia re...

Què fer si apareixen butllofes a la pell després de l'exposició al sol

A l'estiu, el sol és abrasador Si no pares at...

Què fer si els talons de les sabates de cuir et freguen els peus

El fenomen de les sabates de cuir que freguen els...

Causes habituals de vertigen, està relacionada amb malalties del cor?

Tot i que la pressió de la vida no és tan gran co...

Com tractar la urticària colestàsica?

En realitat, la urticària és una malaltia neurotr...