Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Tothom sap que la cuina requereix oli A Europa, a la gent li agrada utilitzar oli d'oliva per cuinar, però com que és relativament car, molts xinesos prefereixen utilitzar oli de cacauet vegetal pur. L'oli de cacauet és ric en nutrients i és molt adequat per a la gent. No obstant això, de vegades la gent informa que l'oli fa escuma en cuinar, cosa que fa que sospita que l'oli que han comprat és impur. Aleshores, per què fa escuma l'oli de cacauet? Avui us ho mostraré



Quan la gent utilitza oli de cacauet per cuinar, de tant en tant es troba amb el fenomen de l'escuma.


Vegem els motius pels quals l'oli de cacauet fa escuma:


1. L'oli de cacauet s'esprem i es consumeix directament sense filtrar, i l'oli conté impureses


2. L'oli inferior a la part inferior del barril de petroli conté una petita quantitat de sediment després de la sedimentació, que no afecta l'ús


3. Durant el procés de premsat, el contingut d'aigua dels cacauets és massa alt, donant lloc a un contingut d'aigua relativament alt a l'oli, que s'escumarà fàcilment un cop s'escalfa.


Solució:


1. Posa unes quantes cebes verdes a l'oli abans que comenci a fumar.


2. Escalfeu l'oli a alta temperatura per eliminar la humitat de l'interior i, a continuació, utilitzeu-lo després que s'instal·li.


3. Hi ha una cosa que s'anomena agent antiescuma, que no es recomana Intenta no utilitzar aquests productes químics en els aliments perquè aquests productes químics poden no ser adequats per a la vida diària, sinó per a productes industrials.


Per què alguns olis són més foscos:


La composició d'àcids grassos de l'oli de cacauet és força única, de manera que generalment es troba en un estat tèrbol semisòlid a l'hivern o quan es refrigera a la nevera. De vegades, el color de l'oli de cacauet es torna més fosc quan s'escalfa, perquè l'oli de cacauet es premsa en calent i es fregeix durant el procés de fregit abans de premsar-lo.


Després de la introducció anterior, enteneu immediatament el motiu pel qual l'oli de cacauet fa escuma? L'escuma de l'oli de cacauet no afecta el seu ús, així que pots estar tranquil. No obstant això, en els últims anys tothom ha defensat una dieta amb menys oli i menys sal, per la qual cosa encara que no hi hagi cap problema amb l'oli, encara s'ha de menjar menys.





<<:  Aneu amb compte, aquest tipus de ferida també pot causar discapacitat

>>:  La tècnica secreta de dormir 5 minuts equival a 6 hores

Recomanar articles

Quins són els símptomes del reumatisme?

Els símptomes del reumatisme són principalment ar...

Quin material és millor per a les pròtesis removibles?

A la nostra vida, sempre hi ha alguns amics al no...

Què causa l'aldosterona alta

A mesura que el cos humà envelleix, és més propen...

Com curar les lesions a la pell ràpidament sense deixar cicatrius

El trauma de la pell en els nens és el tipus de m...

Què vol dir somiar amb perdre tres dents?

Estem obligats a tenir somnis estranys, mentre en...

Què he de fer si el meu ombligo de sobte se sent com una punxada d'agulla?

L'ombligo no només és molt important per al c...

Tenir gana és un símptoma d'un embaràs precoç?

Algunes amigues passen gana ràpidament i es pregu...

Quin xampú utilitzar per a la caspa

Quin xampú he d'utilitzar per a la caspa Si u...

Què són les gotes per als ulls contra la fatiga ocular?

A causa de l’ús extensiu de productes electrònics...

Com raspar els ulls?

El Gua Sha és un mètode habitual per condicionar ...

Dormir nu és bo per a la teva salut?

Dormir nu és bo per a la teva salut? Aquesta és u...

Què tal La Perla? Opinions i informació del lloc web de La Perla

Què és La Perla? La Perla és la principal marca de...