Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Per què fa escuma l'oli de cacauet?

Tothom sap que la cuina requereix oli A Europa, a la gent li agrada utilitzar oli d'oliva per cuinar, però com que és relativament car, molts xinesos prefereixen utilitzar oli de cacauet vegetal pur. L'oli de cacauet és ric en nutrients i és molt adequat per a la gent. No obstant això, de vegades la gent informa que l'oli fa escuma en cuinar, cosa que fa que sospita que l'oli que han comprat és impur. Aleshores, per què fa escuma l'oli de cacauet? Avui us ho mostraré



Quan la gent utilitza oli de cacauet per cuinar, de tant en tant es troba amb el fenomen de l'escuma.


Vegem els motius pels quals l'oli de cacauet fa escuma:


1. L'oli de cacauet s'esprem i es consumeix directament sense filtrar, i l'oli conté impureses


2. L'oli inferior a la part inferior del barril de petroli conté una petita quantitat de sediment després de la sedimentació, que no afecta l'ús


3. Durant el procés de premsat, el contingut d'aigua dels cacauets és massa alt, donant lloc a un contingut d'aigua relativament alt a l'oli, que s'escumarà fàcilment un cop s'escalfa.


Solució:


1. Posa unes quantes cebes verdes a l'oli abans que comenci a fumar.


2. Escalfeu l'oli a alta temperatura per eliminar la humitat de l'interior i, a continuació, utilitzeu-lo després que s'instal·li.


3. Hi ha una cosa que s'anomena agent antiescuma, que no es recomana Intenta no utilitzar aquests productes químics en els aliments perquè aquests productes químics poden no ser adequats per a la vida diària, sinó per a productes industrials.


Per què alguns olis són més foscos:


La composició d'àcids grassos de l'oli de cacauet és força única, de manera que generalment es troba en un estat tèrbol semisòlid a l'hivern o quan es refrigera a la nevera. De vegades, el color de l'oli de cacauet es torna més fosc quan s'escalfa, perquè l'oli de cacauet es premsa en calent i es fregeix durant el procés de fregit abans de premsar-lo.


Després de la introducció anterior, enteneu immediatament el motiu pel qual l'oli de cacauet fa escuma? L'escuma de l'oli de cacauet no afecta el seu ús, així que pots estar tranquil. No obstant això, en els últims anys tothom ha defensat una dieta amb menys oli i menys sal, per la qual cosa encara que no hi hagi cap problema amb l'oli, encara s'ha de menjar menys.





<<:  Aneu amb compte, aquest tipus de ferida també pot causar discapacitat

>>:  La tècnica secreta de dormir 5 minuts equival a 6 hores

Recomanar articles

Quins són els fàrmacs de desintoxicació renal?

Moltes persones sovint tenen problemes de restren...

Què he de fer si tinc febre però no suo?

Si sempre teniu febre però no sueu, us provocarà ...

És bo menjar llavors de sèsam cada dia?

Amb el progrés de la societat i la diversificació...

Per què tallar pebrots et crema les mans? Aquest és el motiu

Quan la gent cuina diàriament, sovint descobreix ...

Quins són els símptomes i les causes de les migranyes?

A mesura que augmenta la pressió laboral de les p...

Què tal Luther College? Comentaris i informació del lloc web de Luther College

Què és Luther College? Luther College és una famos...

Quins són els símptomes de l'augment del cortisol?

El cortisol és una substància semblant a una horm...

Com utilitzar un escalfador d'aigua elèctric

Molta gent sempre té curiositat per tot i sempre ...

Per què tens nematodes negres quan menges plàtans?

Els plàtans són una fruita del sud. Els plàtans q...

Quins són els motius pels quals les dents mostren les seves arrels?

L'estructura de les dents és molt complexa, i...