Els cogombres de mar són una delicadesa molt habitual en l'actualitat. Els cogombres de mar que s'acaben de pescar es poden netejar, tallar i menjar crus amb salsa i tenen molts beneficis com embellir i condicionar el cos molt delicioses sense importar com es cuinin i tenen un alt valor nutricional, però la gent no hauria de menjar massa a la vegada en circumstàncies normals. Quina és la millor manera de menjar cogombre de mar? Introducció al cogombre de mar Els cogombres de mar, pertanyents a la classe Holoturioidea, són mol·luscs marins que viuen a la vora del mar fins a 8.000 metres d'història. Els cogombres de mar s'alimenten d'algues i plàncton. Els cogombres de mar estan coberts d'espines carnoses i estan àmpliament distribuïts als oceans de tot el món. Hi ha moltes espècies al llarg de la costa del mar de la Xina Meridional al meu país, amb una vintena de classes de cogombres de mar comestibles. Els cogombres de mar són tan famosos com el ginseng, els nius d'ocells i les aletes de tauró, i són un dels vuit tresors del món. El cogombre de mar no només és un aliment preciós, sinó també un material medicinal valuós. A punt per menjar després d'obrir la bossa Tallar i menjar amb salsa Diversos mètodes de cocció: Cogombre de mar estofat amb cebolleta Prepareu els ingredients : cogombre de mar en remull, cebolleta, rodanxes de gingebre 1. Preparar midó i salsa (una mica d'aigua + vi de cuina + sal + salsa de soja + sucre) per al seu posterior ús; 2. Posar el cogombre de mar en una olla amb aigua freda, coure fins que l'aigua bulli, després treure'l i escórrer l'aigua; 3. Escalfeu oli en una paella, afegiu-hi les rodanxes de cebolleta i gingebre, i sofregiu fins que estiguin daurades; 4. Traieu les rodanxes de gingebre, afegiu-hi el cogombre de mar, aboqueu la salsa en un bol i sofregiu uniformement, deixeu-ho coure 3 minuts a foc lent; 5. Afegiu-hi aigua i midó i deixeu-ho coure a foc fort fins que la salsa espesseixi. Farinetes de mill de cogombre de mar Prepareu ingredients : cogombre de mar en remull, mill, gingebre ratllat 1. Talleu el cogombre de mar a daus i tritureu el gingebre; 2. Afegir aigua a l'olla, portar a ebullició, afegir el mill i coure una mitja hora aproximadament; 3. Afegiu-hi el cogombre de mar i el gingebre ratllat i deixeu-ho coure uns 20 minuts; 4. Afegiu la quantitat adequada de sal i oli de sèsam per condimentar. Sopa de gota d'ou de cogombre de mar Preparar ingredients : remull cogombre de mar, ous 1. Talleu el cogombre de mar en remull a làmines fines i reserveu-ho; 2. Utilitzeu escuradents per fer un petit forat a l'ou, recollir la clara d'ou i batre-la per utilitzar-la posteriorment (el separador de clara d'ou és millor); 3. Quan l'aigua bulli, aboqueu-hi la clara d'ou i remeneu-ho bé; 4. Afegiu-hi les rodanxes de cogombre de mar i deixeu-ho coure uns dos minuts, afegiu-hi una mica de sal i oli de sèsam. |
<<: El millor és emmagatzemar els cogombres de mar humits com aquest després de remullar-los
>>: Com emmagatzemar els cogombres de mar en remull
El cogombre de mar és un marisc amb un valor nutr...
El clima s'escalfa dia a dia, i l'estiu c...
Les persones modernes porten vides ocupades i est...
Què és Austrian Friends? Austria's Friend és u...
Ara, a mesura que la vida de les persones millora...
Hi ha d'haver molta gent que no sap què és la...
Okra té molts beneficis per al cos. El okra és ri...
Quin és el lloc web de l'aeroport internaciona...
Quin és el lloc web de Verizon Communications? Ver...
Hi ha anticonceptius d'acció llarga, anticonc...
Els àcars són un tipus de paràsit que existeix en...
Amb l'augment de la pressió de la vida, l'...
L'estructura oral humana és molt complexa, i ...
Plum pit qi és una malaltia de la gola causada pe...
A la vida, ens podem lesionar a causa d'algun...