Avui en dia, per conservar els cogombres de mar, la gent els s'assecarà i després els emmagatzemarà, però, els cogombres de mar que s'han remullat amb antelació es convertiran fàcilment en floridura si s'assequen, i fins i tot els nutrients que hi ha a l'interior es destruiran, per tant, si voleu conservar l'aigua en remull ed els cogombres de mar amb embolcall de plàstic i poseu-los a la nevera perquè es refredin, però no els poseu a la capa de conservació fresca. Notes sobre l'emissió 1. Canviar l'aigua amb freqüència durant el procés de fermentació A l'estiu, es recomana canviar l'aigua 2-3 vegades al dia per mantenir l'aigua pura. 2. Les persones sanes solen menjar cogombres de mar quan arriba l'hivern i deixen de menjar-ne després del novè mes lunar L'acumulació de nutrients durant l'hivern pot reduir els refredats hivernals i millorar la resistència i la immunitat del cos l'any vinent. Les dones embarassades i les pacients en poden menjar segons la seva condició física i condicions econòmiques, però no cal menjar massa. 3. Els cogombres de mar secs són la millor opció per menjar. Els nutrients poden ser totalment absorbits pel cos humà només després de ser rehidratats. 4. Això és molt important. Els cogombres de mar instantani que feu vosaltres mateixos s'han d'envasar en una bossa de plàstic i col·locar-los a la capa de congelació de la nevera. Quan mengeu, traieu el cogombre de mar del congelador i escalfeu-lo amb aigua calenta. Els cogombres de mar en remull no es poden deixar a temperatura ambient per descongelar-se de manera natural. Ingredients Ingredients 4 cogombres de mar Ingredients Quantitat adequada d'aigua Etapes de producció 1. Cogombres de mar, hi ha 2 tipus d'aparença, i jo en compro aquests 2 tipus, em pregunto si el gran és mascle o femella, els blancs dels cogombres de mar? 2. Rentar el cogombre de mar per eliminar la gelada de sal per fora, però només es pot rentar l'exterior L'interior és molt ferm i no es pot obrir. 3. Una olla neta Jo sempre faig servir aquesta olla d'acer inoxidable. Es diu que l'aigua que s'utilitza per remullar els fideus no ha de ser grassa, sinó els cogombres de mar es deterioraran fàcilment. 4. Encendre el foc i deixar-lo fins al migdia. 5. Si el cogombre de mar encara està immòbil l'endemà al matí, és hora de canviar l'aigua. 6. Encara era dur l'endemà al matí. 7. L'endemà al matí, substituïu la tetera per aigua neta, apagueu el foc i deixeu-la en remull. 8. La segona nit, el cogombre de mar s'havia fet una mica més gran, però encara era molt dur i no es podia obrir per netejar els òrgans interns Com que feia calor, vaig canviar l'aigua de l'olla i vaig apagar el foc per deixar-lo en remull a la nit. . Repetiu aquest pas durant els dos dies següents, canviant l'aigua i bullint-la cada 12 hores. 9. El tercer dia, quan el cogombre de mar estigui una mica més tou, podeu rentar els òrgans interns i tallar-lo des del mig de l'abdomen amb un ganivet. 10. El tercer dia esbandiu els òrgans interns sota l'aixeta Hi ha d'haver una mica de sorra i budells secs. 11. El tercer dia estava net. Era difícil obrir una mà per fer una foto. |
<<: Aquesta és la manera correcta de menjar cogombres de mar
>>: Com emmagatzemar els cogombres de mar després d'estar en remull?
Moltes noies presten especial atenció al seu aspe...
Per a moltes persones, la injecció de monofosfat ...
Tots sabem que si el cos està especialment cansat...
Quin és el lloc web de la Universitat Estatal de B...
Hi ha molts punts d'acupuntura al nostre cos,...
En els últims anys, els tampons, un producte mens...
La hipertensió arterial pulmonar és en realitat u...
El cloasma no només afecta la nostra aparença, si...
Avui en dia, molts joves pateixen la síndrome de ...
Quan es tracta de tractar malalties, l'elecci...
El tractament de l'hipertiroïdisme s'ha d...
Avui en dia, cada vegada són més els nadons que p...
El maquillatge és cada cop més important a la vid...
Què és Talisman Energy? Talisman Energy Inc. és un...
Quin lloc web vola a Corea del Sud? Fly 2 Korea és...