El cogombre de mar és una mena de delicadesa amb un gran valor nutricional. Els cogombres de mar que veiem habitualment són molt secs. no es poden menjar alhora. Hem de refrigerar els cogombres de mar. 【 Mètode d'emissió 】 1. Els cogombres de mar no s'han d'exposar a l'oli i s'han de rentar tots els estris abans d'iniciar qualsevol procés. Les eines que s'han de preparar són les següents: un recipient segellable net, un parell de tisores petites netes i sense oli, una galleda d'aigua pura i diverses bosses petites de plàstic o pel·lícules d'assegurança. 2. Col·loqueu el cogombre de mar en un recipient tancat sense oli, afegiu-hi una quantitat adequada d'aigua de l'aixeta o aigua purificada i poseu-lo en remull a la capa de conservació fresca de la nevera (0-5 °C) durant 2 dies, canviant l'aigua una vegada al dia. Traieu el cogombre de mar quan estigui tou i no tingui nucli dur. 3. Utilitzeu tisores o ganivets sense oli per tallar el cogombre de mar, talleu l'abdomen del cogombre de mar del cap a la cua, traieu la boca de sorra del cogombre de mar i talleu els tendons interns units a la paret interior. 4. Poseu-lo en una arrocera sense oli i escalfeu-lo Un cop bulli l'aigua, deixeu-lo coure durant 40-60 minuts, mentre que el ginseng gran trigarà més temps. Des de l'aparença, si subjecteu el ginseng amb escuradents, els dos extrems cauran lleugerament al mig naturalment. El millor és que els principiants es rentin les mans i les aprenguin. Tot el ginseng és aproximadament la mateixa suavitat i duresa que la carn entre el dit polze i l'índex (la carn entre l'índex i el dit anular). No el cuini massa, ja que no es pot tornar a reproduir si està massa cuit, i no es pot obrir si té el nucli dur. Eviteu utilitzar una olla a pressió per remullar els cogombres de mar, ja que és difícil controlar la calor. 5. Poseu els cogombres de mar cuits en aigua pura en un recipient tancat i poseu-los a la nevera (0-5 °C) durant 2-3 dies. ◆ Notes sobre l'emissió ◆ 1. Canviar l'aigua amb freqüència durant el procés de fermentació A l'estiu, es recomana canviar l'aigua 2-3 vegades al dia per mantenir l'aigua pura. 2. Les persones sanes solen menjar cogombres de mar quan arriba l'hivern i deixen de menjar-ne després del novè mes lunar L'acumulació de nutrients durant l'hivern pot reduir els refredats hivernals i millorar la resistència i la immunitat del cos l'any vinent. Les dones embarassades i les pacients en poden menjar segons la seva condició física i condicions econòmiques, però no cal menjar massa. 3. Els cogombres de mar secs són la millor opció per menjar. Els nutrients poden ser totalment absorbits pel cos humà només després de ser rehidratats. 4. Això és molt important. Els cogombres de mar instantani que feu vosaltres mateixos s'han d'envasar en una bossa de plàstic i col·locar-los a la capa de congelació de la nevera. Quan mengeu, traieu el cogombre de mar del congelador i escalfeu-lo amb aigua calenta. Els cogombres de mar en remull no es poden deixar a temperatura ambient per descongelar-se de manera natural. |
<<: Com emmagatzemar els cogombres de mar en remull
>>: La forma més senzilla de preparar cogombre de mar en remull
Quin és el primer portal de l'Índia? Oneindia ...
La sinusitis és un tipus de rinitis relativament ...
Alguns de vosaltres potser penseu que el pop, la ...
Les abelles són expertes en la recol·lecció de me...
El mareig és un símptoma molt comú a la vida Hi h...
Si la gent no té cura a l'hora de menjar, és ...
A les nostres vides, moltes persones pateixen mal...
En general, la majoria de la gent pot menjar alvo...
Moltes persones poden experimentar pèrdua de cabe...
Es pot dir que l'acne està a tot arreu no nom...
Què és el lloc web d'Allison Transmission? All...
La sudoració és un fenomen fisiològic normal Teni...
Què és el lloc web de Petrov? PETER THOMAS ROTH és...
L'all és una cosa que es pot veure a tot arre...
Pel que fa als mètodes de tractament de la medici...