Pot menjar all cru matar els bacteris?

Pot menjar all cru matar els bacteris?

L'all és una cosa que es pot veure a tot arreu de la nostra vida diària. Tots sabem que l'all és el tresor de la terra. L'all s'utilitza sovint quan es barregen plats freds. Algunes persones també utilitzen cebes verdes i alls per sofregir-los per fer els plats més saborosos. Per descomptat, també es deu al fet que l'all té una forta olor que deixa un fort gust a la boca després de menjar-se'l, per la qual cosa hi ha gent que es resisteix a menjar all. Avui parlarem de si menjar all cru pot matar els bacteris.

Menjar all cru té un efecte bactericida L'all, també conegut com all, es pot menjar durant tot l'any. L'all té efectes antibacterians, desinfectants i eliminadors de paràsits intestinals, i és especialment eficaç per prevenir els refredats i les infeccions bacterianes gastrointestinals. El bulb d'all conté dos components anomenats aliina i aliinasa. Aquests dos components existeixen de manera independent en el bulb, només quan l'all està triturat, aquestes dues substàncies es descomponen en alicina. L'alicina és un líquid oliós incolor que és més pesat que l'aigua i té un fort efecte bactericida. Quan aquestes al·licines entren al cos humà, poden reaccionar amb la cisteïna dels bacteris per formar precipitats cristal·lins, que destrueixen efectivament el grup SH del grup sulfhidril necessari per als bacteris, posant en perill el metabolisme dels bacteris i destruint així la reproducció dels bacteris. En la dieta diària, heu de menjar una quantitat moderada d'all quan mengeu carn. Això es deu al fet que, tot i que els productes carnis d'origen animal, especialment la carn magra, són rics en vitamina B1, la vitamina B1 roman a l'organisme durant molt poc temps i s'excreta en petites quantitats amb l'orina. Si la diarrea és causada per aliments impurs, podeu prendre un sol all, triturar-lo i beure-lo amb aigua tèbia. Preneu de 3 a 5 grans d'all cru i preneu-los durant diversos dies per prevenir enteritis, dolor abdominal, diarrea, etc. Beneficis per a la salut de l'all: 1. Potent efecte bactericida. Els compostos de sofre de l'all tenen efectes antibacterians i antiinflamatoris extremadament forts, i poden inhibir i matar una varietat de cocs, bacils, fongs i virus. És una de les plantes naturals antibacterianes més potents descobertes fins ara. 2. Prevenir i tractar tumors i càncer. Elements com el germani i el seleni de l'all poden inhibir el creixement de les cèl·lules tumorals i les cèl·lules cancerígenes. Els experiments han trobat que les persones amb menor incidència de càncer són les que tenen el contingut de seleni més alt a la sang. L'Institut Nacional del Càncer dels Estats Units creu que l'all encapçala la llista de plantes amb el major potencial anticancerígen del món. 3. Desintoxicar i netejar els intestins per prevenir malalties gastrointestinals. L'all pot inhibir i matar eficaçment bacteris i virus com l'Helicobacter pylori que causen malalties gastrointestinals, eliminar substàncies tòxiques de l'estómac i els intestins, estimular la mucosa gastrointestinal, promoure la gana i accelerar la digestió. 4. Baixar el sucre en sang i prevenir la diabetis. L'all pot afavorir la secreció d'insulina, augmentar l'absorció de glucosa per les cèl·lules dels teixits, millorar la tolerància a la glucosa del cos, reduir ràpidament els nivells de sucre en sang al cos i matar diversos patògens que indueixen la diabetis a causa d'una infecció, prevenint i tractant així eficaçment la diabetis. 5. Prevenir i tractar les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. L'all pot prevenir la deposició de greixos als sistemes cardiovascular i cerebrovascular, induir el metabolisme dels greixos als teixits, augmentar significativament l'activitat fibrinolítica, reduir el colesterol, inhibir l'agregació plaquetària, reduir la concentració plasmàtica, augmentar la dilatació de les arterioles, promoure la vasodilatació, regular la pressió arterial i augmentar la permeabilitat vascular, inhibint així la formació de coàguls sanguinis i prevenció de les arteriosclerosi. Menjar all cru pot matar els bacteris A partir de l'anterior, podem veure que menjar all cru és molt beneficiós. Pel que fa al problema de tenir un mal gust de boca després de menjar all, pots rentar-te les dents o mastegar fulles de te després de menjar per reduir el problema, però és millor menjar all sovint.

<<:  Quin és el paper de l'acetilcolina en la vasodilatació?

>>:  Quants moviments intestinals al dia és normal?

Recomanar articles

6 maneres fàcils de desintoxicar-se aviat

Tez apagada, acne freqüent, augment de pes fàcil....

Què causa la inflamació dels dits?

La inflamació de les mans i els peus és un fenome...

Com tractar les taques d'oli a la roba

Les taques d'oli a la roba són un esdevenimen...

Què fer si et sents feble durant l'embaràs

L'embaràs i el part és un procés molt llarg, ...

Com aturar el singlot ràpidament

Després de la investigació, es va trobar que gair...

Quins són els símptomes de la postencefalitis?

El cervell és un dels òrgans més importants del c...

Tractament de la limfoproliferació nasofaríngia

Hi ha molts pacients amb malaltia nasofaríngia al...

Com fer el te de Cordyceps sinensis

Algunes persones poden estar acostumades a utilit...

Trotar consumeix molta energia?

El fitness s'ha convertit en el favorit de la...

Com treure la tinta de la roba

Per a la majoria de les mares, poden trobar-se am...

Què tal Waterman? Ressenyes de Waterman i informació del lloc web

Què és Waterman? Waterman és el primer fabricant d...

Beneficis del colutori bucal de metronidazol

La boca de moltes persones no ha estat molt neta ...