Pot menjar all cru matar els bacteris?

Pot menjar all cru matar els bacteris?

L'all és una cosa que es pot veure a tot arreu de la nostra vida diària. Tots sabem que l'all és el tresor de la terra. L'all s'utilitza sovint quan es barregen plats freds. Algunes persones també utilitzen cebes verdes i alls per sofregir-los per fer els plats més saborosos. Per descomptat, també es deu al fet que l'all té una forta olor que deixa un fort gust a la boca després de menjar-se'l, per la qual cosa hi ha gent que es resisteix a menjar all. Avui parlarem de si menjar all cru pot matar els bacteris.

Menjar all cru té un efecte bactericida L'all, també conegut com all, es pot menjar durant tot l'any. L'all té efectes antibacterians, desinfectants i eliminadors de paràsits intestinals, i és especialment eficaç per prevenir els refredats i les infeccions bacterianes gastrointestinals. El bulb d'all conté dos components anomenats aliina i aliinasa. Aquests dos components existeixen de manera independent en el bulb, només quan l'all està triturat, aquestes dues substàncies es descomponen en alicina. L'alicina és un líquid oliós incolor que és més pesat que l'aigua i té un fort efecte bactericida. Quan aquestes al·licines entren al cos humà, poden reaccionar amb la cisteïna dels bacteris per formar precipitats cristal·lins, que destrueixen efectivament el grup SH del grup sulfhidril necessari per als bacteris, posant en perill el metabolisme dels bacteris i destruint així la reproducció dels bacteris. En la dieta diària, heu de menjar una quantitat moderada d'all quan mengeu carn. Això es deu al fet que, tot i que els productes carnis d'origen animal, especialment la carn magra, són rics en vitamina B1, la vitamina B1 roman a l'organisme durant molt poc temps i s'excreta en petites quantitats amb l'orina. Si la diarrea és causada per aliments impurs, podeu prendre un sol all, triturar-lo i beure-lo amb aigua tèbia. Preneu de 3 a 5 grans d'all cru i preneu-los durant diversos dies per prevenir enteritis, dolor abdominal, diarrea, etc. Beneficis per a la salut de l'all: 1. Potent efecte bactericida. Els compostos de sofre de l'all tenen efectes antibacterians i antiinflamatoris extremadament forts, i poden inhibir i matar una varietat de cocs, bacils, fongs i virus. És una de les plantes naturals antibacterianes més potents descobertes fins ara. 2. Prevenir i tractar tumors i càncer. Elements com el germani i el seleni de l'all poden inhibir el creixement de les cèl·lules tumorals i les cèl·lules cancerígenes. Els experiments han trobat que les persones amb menor incidència de càncer són les que tenen el contingut de seleni més alt a la sang. L'Institut Nacional del Càncer dels Estats Units creu que l'all encapçala la llista de plantes amb el major potencial anticancerígen del món. 3. Desintoxicar i netejar els intestins per prevenir malalties gastrointestinals. L'all pot inhibir i matar eficaçment bacteris i virus com l'Helicobacter pylori que causen malalties gastrointestinals, eliminar substàncies tòxiques de l'estómac i els intestins, estimular la mucosa gastrointestinal, promoure la gana i accelerar la digestió. 4. Baixar el sucre en sang i prevenir la diabetis. L'all pot afavorir la secreció d'insulina, augmentar l'absorció de glucosa per les cèl·lules dels teixits, millorar la tolerància a la glucosa del cos, reduir ràpidament els nivells de sucre en sang al cos i matar diversos patògens que indueixen la diabetis a causa d'una infecció, prevenint i tractant així eficaçment la diabetis. 5. Prevenir i tractar les malalties cardiovasculars i cerebrovasculars. L'all pot prevenir la deposició de greixos als sistemes cardiovascular i cerebrovascular, induir el metabolisme dels greixos als teixits, augmentar significativament l'activitat fibrinolítica, reduir el colesterol, inhibir l'agregació plaquetària, reduir la concentració plasmàtica, augmentar la dilatació de les arterioles, promoure la vasodilatació, regular la pressió arterial i augmentar la permeabilitat vascular, inhibint així la formació de coàguls sanguinis i prevenció de les arteriosclerosi. Menjar all cru pot matar els bacteris A partir de l'anterior, podem veure que menjar all cru és molt beneficiós. Pel que fa al problema de tenir un mal gust de boca després de menjar all, pots rentar-te les dents o mastegar fulles de te després de menjar per reduir el problema, però és millor menjar all sovint.

<<:  Quin és el paper de l'acetilcolina en la vasodilatació?

>>:  Quants moviments intestinals al dia és normal?

Recomanar articles

Què he de fer si em fan mal les dents a la nit?

Parlant de mal de queixal, això pot ser una cosa ...

Què causa les galtes enfonsades?

La coordinació facial pot fer que la gent sembli ...

Com netejar la roba tacada de tinta

Per als amics que estan aprenent a practicar la c...

Què passa amb Ticket Monster? Revisió de Ticket Monster i informació del lloc web

Què és Ticket Monster? Ticket Monster (TMon per ab...

Com reparar el timpà?

L'oïda és una eina per a que les persones reb...

Està bé beure aigua amb mel amb l'estómac buit al matí i al vespre?

Molta gent prefereix beure aigua amb mel, perquè ...

Quina fruita és millor menjar abans o després d'un àpat?

La dieta sempre ha estat un tema que ens preocupa...

Quin és l'efecte de la pomada verda

La pomada verda és un medicament extern i normalm...

Què tal SMC Corporation? Revisions i informació del lloc web de SMC Corporation

Quin és el lloc web de SMC Corporation? SMC Corpor...

Com relaxar els músculs del panxell

Per als amics que fan exercici, ja sigui abans o ...

10 hàbits saludables que estàs fent malament

Error 1: Mantingueu la barbeta aixecada quan ting...

Quina és la raó del dolor i la pesadesa del vedell? El mal és tan gran

La medicina tradicional xinesa creu que està rela...

Com eliminar les taques d'oli de la roba

Crec que molta gent espera deixar una bona impres...