Quan es remullen els cogombres de mar, la majoria de la gent prefereix mètodes senzills, que no requereixen canvis freqüents d'aigua i poden estalviar temps, i remullar els cogombres de mar ràpidament, cal preparar una mica d'aigua purificada amb antelació desenvolupament dels cogombres de mar. Introducció Remull els cogombres de mar requereix temps i cal canviar l'aigua amb freqüència. L'aigua no ha de ser greixosa, i podeu rentar els cogombres de mar en remull, posar-los en una bossa de plàstic o una caixa neta i guardar-los durant molt de temps i només els podeu treure. Mètode d'escuma El cogombre de mar té un gust dolç i salat, nodreix el ronyó, beneficia l'essència i la medul·la, controla la micció, enforteix el yang i cura la impotència És càlid i nutritiu a la natura, tan bo com el ginseng, d'aquí el nom de cogombre de mar. Les investigacions modernes mostren que els cogombres de mar tenen els efectes de millorar la memòria, retardar l'envelliment gonadal, prevenir l'arteriosclerosi, la diabetis i els antitumorals. També pot nodrir els ronyons, humitejar la sequedat, reposar el qi i nodrir la sang. S'utilitza per tractar la deficiència de yang del ronyó, la impotència, l'espermatorrea, la micció freqüent i el restrenyiment amb mala olor, també es pot utilitzar com a condicionador dietètic per a pacients amb tuberculosi, neurastènia i càncer. Es pot menjar pel públic en general. Remull de cogombre de mar sec Ingredients : 50 grams de cogombre de mar sec, aigua de l'aixeta, aigua purificada. pràctica : 1. Remullar un paquet de 100 g de cogombre de mar salvatge en dos lots. També és difícil emmagatzemar si en remull massa alhora. 2. Traieu primer la meitat del cogombre de mar, poseu la resta en una bossa de plàstic i lligueu la boca fortament. 3. Agafeu un plat net sense taques d'oli i poseu-hi el cogombre de mar. 4. Rentar el cogombre de mar, posar-lo en remull amb aigua de l'aixeta i refrigerar. Traieu-lo i canvieu l'aigua cada dia. 5. Aquest és el cogombre de mar que s'ha posat en remull durant 3 dies. 6. Tallar el cogombre de mar del fons de la seva panxa i treure els òrgans interns i l'extrem barbut. 7. Torna a esbandir el cogombre de mar. 8. Poseu aigua suficient a l'olla i porteu-la a ebullició, després afegiu-hi el cogombre de mar. 9. Poseu-ho a foc lent i deixeu-ho coure durant uns 30 o 60 minuts. 10. Apagueu el foc i deixeu-ho coure a foc lent durant 1-2 hores. 11. Traieu-lo i poseu-lo en un plat net. 12. Aquesta vegada, utilitzeu aigua purificada per remullar-lo, i encara conservar-lo a la nevera. 13. Canvia l'aigua purificada un cop al dia durant dos dies. |
<<: Com emmagatzemar els cogombres de mar després d'estar en remull?
>>: Quines són les proporcions d'ungüent verd per al tractament de l'acne?
L'espondilosi cervical també es coneix com a ...
Les hemorroides i les fissures anals són dues mal...
Avui en dia, moltes persones no tenen una bona au...
Russian Maritime Register_Què és el lloc web de RS...
Quina és la web de la Universitat d'Amiens? La...
Els càlculs renals no només són una malaltia molt...
El tinnitus és una malaltia que afecta la salut d...
El problema del mal alè és un problema molt fàcil...
Menja caquis vermells durant la baixada de gelade...
Quan es tracta d'un adenoma de còlon, molts p...
Els brots de soja i les làmines de soja són dos a...
Per als nois, l'alçada és un tema important. ...
Els pacients amb hiperlipidèmia han d'adoptar...
Què és Sheaffer? Sheaffer és una de les empreses d...
Què és el lloc web dels Boston Bruins? Els Boston ...