Els cogombres de mar són un tresor rar entre els mariscs i tenen poderosos efectes terapèutics. En general, la carn dels cogombres de mar és tendra i suau i rica en col·lagen, que ajuda a afavorir l'absorció i la digestió, alhora que satisfà les diferents necessitats del cos humà Com els cogombres de mar, també hauríeu de prestar atenció a l'hora de seleccionar els cogombres de mar. pas Agafeu un recipient net i sense oli, ompliu-lo amb una quantitat adequada d'aigua pura, poseu el cogombre de mar al recipient i poseu-lo a la nevera durant 24-48 hores, canviant l'aigua cada 8 hores fins que quedi suau. Després de remullar, talleu el cogombre de mar al llarg de la línia mitjana de l'abdomen des de la cua fins al cap, traieu els tendons interiors i la boca de sorra i netegeu les impureses del ventre del cogombre de mar. Ompliu una olla neta i sense oli amb aigua pura i poseu-hi el cogombre de mar rentat. Porteu-ho a ebullició a foc fort, després feu-ho a foc lent durant 20 minuts, apagueu el foc i espereu que es refredi de manera natural. Deixeu el cogombre de mar dur a l'olla, substituïu-lo per aigua freda purificada i deixeu-lo coure fins que estigui completament suavitzat. Ompliu un recipient net i sense oli amb aigua fresca i purificada, poseu-hi el cogombre de mar cuit i tanqueu-lo. A continuació, poseu-lo a la nevera i deixeu-lo en remull durant 48-72 hores més, canviant l'aigua un cop al dia, i ja està llest per menjar. Consells per seleccionar cogombres de mar En primer lloc, hem de mirar l'aspecte del cogombre de mar En general, els bons cogombres de mar tenen la pell clara i el color natural, es divideixen principalment en negre, marró, gris, etc l'efecte espumós del cogombre de mar La carn d'un bon cogombre de mar és més ferma i elàstica quan es menja. Pel que fa a la marca, les dues millors marques de cogombre de mar a la Xina són Beijing Tong Ren Tang i Fulinmen. Si és un regal de negocis, Beijing Tong Ren Tang és l'opció més adequada, ja que l'embalatge és bonic i elegant. Si és per a ús domèstic, tria Fulinmen, que és el més assequible, autèntic i de bona qualitat. Els cogombres de mar s'han d'assecar. Els cogombres de mar que no s'assequen són propensos a deteriorar-se i, com que contenen molta aigua, el preu és molt més elevat. Quan compreu cogombres de mar secs, assegureu-vos d'escollir els cogombres de mar. Durant el processament dels cogombres de mar, els venedors il·legals afegeixen molt sucre blanc, gelatina i fins i tot alun per augmentar el pes dels cogombres de mar processats d'aquesta manera no compleixen amb els estàndards de qualitat del producte, que també són molt bells i de color negre els cogombres es tenyeixen i el color es veu molt negre. L'obertura del cogombre de mar també és negre i els tendons del cogombre de mar exposats a l'interior són tots negres, cosa que mostra fins a quin punt els fabricants cobdiciosos obliden els seus principis quan veuen beneficis. Precaucions Els estris utilitzats en el procés de remull dels cogombres de mar (olles, conques, escuradents, etc.) s'han de netejar i no s'han de tacar amb greix. |
<<: La manera correcta de sucar cogombres de mar en una ampolla termo
>>: Aquesta és la manera correcta de menjar cogombres de mar
Córrer és un dels esports més populars entre la g...
Quin és el lloc web de la Universitat de Lieja a B...
L'edema pulmonar és una malaltia clínica habi...
Què és el lloc web del British Council? El British...
Des d'una perspectiva macro, tant la petidina...
Crec que després d'un dia de treball dur, tot...
La periartritis de l'espatlla és una malaltia...
Amb l'arribada de la primavera, el metabolism...
A la vida, alguns amics no tenen prou coneixement...
Què és TwitSpot Blog? TwitSpot és un lloc web de b...
Molta gent sap que el te durant la nit no es pot ...
Què és Lionsgate? Lions Gate Films és la companyia...
Què és el lloc web del Royal Observatory Greenwich...
Avui en dia, cada cop més gent comença a prestar ...
Un mètode de tractament comú per als pacients amb...