Què fer si tens mal de coll a la primavera? Ensenyeu-vos a fer les vostres pròpies farinetes per reduir la calor interna

Què fer si tens mal de coll a la primavera? Ensenyeu-vos a fer les vostres pròpies farinetes per reduir la calor interna

Amb l'arribada de la primavera, el metabolisme del cos humà comença a florir, i és fàcil enfadar-se si no tens cura. La boca seca, el nas sec i la picor de gola són signes d'"escalfament". Què hem de fer quan tenim mal de coll a la primavera? Per descomptat, hem de fer alguns ajustos a la nostra dieta.

Porridge de baies de Goji, pastanaga i dàtils vermells

Ingredients: 100 grams d'arròs, 50 grams de pastanagues fresques, 20 grams de llavors de cassia, 5 grams de wolfberries, 50 grams de dàtils vermells i les quantitats adequades de sal, essència de pollastre, segments de cebolleta i rodanxes de gingebre.

Mètode: Un cop preparats els ingredients, afegiu-hi prou aigua alhora segons la quantitat d'aliment que vulgueu menjar i talleu les pastanagues a trossos petits per utilitzar-les posteriorment. Escalfeu el wok, afegiu-hi les llavors de Cassia i fregiu a foc lent fins que estigui daurat. Porteu l'aigua a ebullició a foc fort, després afegiu-hi l'arròs, les pastanagues i els dàtils vermells, poseu-hi l'aigua a ebullició a foc lent, afegiu-hi les llavors de cassia fregides, el gingebre i la resta d'ingredients i deixeu-ho coure a foc lent al cap de 40 minuts.

Públic objectiu: s'utilitza per a la preservació de la salut i la reducció de la calor interna, i és adequat per a persones amb mala constitució física i que són propenses a refredar-se.





Farinetes d'arròs glutinós de ñam

Ingredients: nyamada, castanya d'aigua, jujube i arròs glutinós.

Elaboració: Peleu el ñame, renteu-lo, talleu-lo a rodanxes i reserveu-los, peleu-los i talleu-los a daus, poseu-lo en aigua freda durant mitja hora, traieu-lo i deixeu-lo de banda. Agafeu una olla, poseu-hi aigua freda, afegiu-hi els ingredients anteriors, porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant aproximadament 1 hora abans de beure. Podeu afegir una mica de sucre al gust en beure.

Persones aplicables: persones que experimenten "sequedat de primavera". Però els diabètics no han d'afegir sucre quan el beuen.



Sopa de lufa i porc

Ingredients: 50 grams de rodanxes de carn magra, 25 grams de lufa fresca, una mica de sal, MSG i sopa clara.

Mètode: Rentar la carn magra i tallar-la a rodanxes fines per utilitzar-la posteriorment. Netegeu el wok, afegiu-hi una mica de sopa clara i bulliu-la, després afegiu-hi les rodanxes de carn magra. Després de bullir, traieu l'escuma per sobre, afegiu-hi la lufa, sal, etc. i deixeu-ho coure una estona abans de beure.

Persones aplicables: Persones amb símptomes com la tos seca.



Farits de blat de moro i moniato

Ingredients: 50 grams de farina de blat de moro, 500 grams de moniatos i 20 dàtils daurats.

Elaboració: Renteu els moniatos, peleu-los, talleu-los a trossos petits i poseu-los a l'olla juntament amb els dàtils vermells. Coeu-los fins que els moniatos estiguin cuits entre un 70% i un 80% Afegiu-hi una mica d'aigua freda per fer una pasta, aboqueu-ho a l'olla i deixeu-ho coure. Coem a foc lent durant uns deu minuts i després retirem del foc. Tingueu en compte que heu de remenar constantment al mig per evitar que es cremi el fons

Persones aplicables: Persones que pateixen restrenyiment a causa de la sequedat primaveral.



Bulbes d'api i lliri amb anacards

Ingredients: 100 g d'api, 50 g de lliri, 50 g de pastanaga, 50 g d'anacard, sal, sucre, oli de cuina segons sigui necessari

pràctica:

1. Talleu el cap i la cua del lliri i separeu-lo en diversos pètals Renteu i talleu l'api i talleu la pastanaga a rodanxes fines.

2. Aboqueu oli de cuina en un wok, fregiu els anacards en oli fred a foc lent fins que estiguin cruixents, després traieu i escorreu l'oli per al seu ús posterior;

3. Aboqueu la meitat de l'oli, escalfeu l'oli restant a foc fort, afegiu-hi les pastanagues i l'api, i sofregiu-ho a foc fort durant aproximadament 1 minut;

4. Afegiu-hi els lliris, una mica de sal i sucre i sofregiu-ho durant aproximadament 1 minut.

Persones aplicables: Nodreix el fetge, redueix el foc i hidrata la sequedat. A la primavera, les persones pateixen una sequedat excessiva i el foc, que provoca excrements seques, restrenyiment, etc. Menjar més api pot ajudar amb els moviments intestinals.

<<:  Val la pena una ullada! Una col·lecció de trucs de la vida (part 2)

>>:  [Autoprova d'un minut] Vegeu quina vitamina us falta

Recomanar articles

Per què tinc inflor quan dormo a taula?

Per què es produeix inflor quan es dorm a la taul...

Proteïna C reactiva ràpida alta inflamació

La inflamació del cos causarà un dany greu al seu...

Com superar la tensió i l'ansietat?

Per descomptat, quan estàs sota massa pressió a l...

Què tal Tide? Comentaris de Tide_Tide i informació del lloc web

Què és la marea? Tide és una marca de cura persona...

Bullir aigua com aquesta pot causar càncer

L'aigua és una substància important i indispe...

Es pot portar una màscara realment prevenir el smog?

Quan hi ha smog, trobarem moltes persones amb mas...

Per què les dones enganyen?

Potser perquè els homes són més destacats quan en...

Gingebre per eliminar les marques d'acne, t'ensenya 3 consells

El més molest per a nosaltres són els molts grans...

Quins són els perills de beure te fort?

Beure te pot mantenir-se en forma, tractar malalt...

Què fer si els talons de les botes et freguen els peus

És molt freqüent que les sabates noves es freguin...

Com prevenir millor el càncer de pell

Atès que l'amenaça del càncer de pell és rela...

Què tal Catriona Fraser? Catriona Fraser Comentaris i informació del lloc web

Què és el lloc web de Catriona Fraser? Aquest lloc...