Què fer si tens mal de coll a la primavera? Ensenyeu-vos a fer les vostres pròpies farinetes per reduir la calor interna

Què fer si tens mal de coll a la primavera? Ensenyeu-vos a fer les vostres pròpies farinetes per reduir la calor interna

Amb l'arribada de la primavera, el metabolisme del cos humà comença a florir, i és fàcil enfadar-se si no tens cura. La boca seca, el nas sec i la picor de gola són signes d'"escalfament". Què hem de fer quan tenim mal de coll a la primavera? Per descomptat, hem de fer alguns ajustos a la nostra dieta.

Porridge de baies de Goji, pastanaga i dàtils vermells

Ingredients: 100 grams d'arròs, 50 grams de pastanagues fresques, 20 grams de llavors de cassia, 5 grams de wolfberries, 50 grams de dàtils vermells i les quantitats adequades de sal, essència de pollastre, segments de cebolleta i rodanxes de gingebre.

Mètode: Un cop preparats els ingredients, afegiu-hi prou aigua alhora segons la quantitat d'aliment que vulgueu menjar i talleu les pastanagues a trossos petits per utilitzar-les posteriorment. Escalfeu el wok, afegiu-hi les llavors de Cassia i fregiu a foc lent fins que estigui daurat. Porteu l'aigua a ebullició a foc fort, després afegiu-hi l'arròs, les pastanagues i els dàtils vermells, poseu-hi l'aigua a ebullició a foc lent, afegiu-hi les llavors de cassia fregides, el gingebre i la resta d'ingredients i deixeu-ho coure a foc lent al cap de 40 minuts.

Públic objectiu: s'utilitza per a la preservació de la salut i la reducció de la calor interna, i és adequat per a persones amb mala constitució física i que són propenses a refredar-se.





Farinetes d'arròs glutinós de ñam

Ingredients: nyamada, castanya d'aigua, jujube i arròs glutinós.

Elaboració: Peleu el ñame, renteu-lo, talleu-lo a rodanxes i reserveu-los, peleu-los i talleu-los a daus, poseu-lo en aigua freda durant mitja hora, traieu-lo i deixeu-lo de banda. Agafeu una olla, poseu-hi aigua freda, afegiu-hi els ingredients anteriors, porteu-ho a ebullició a foc fort, després deixeu-ho coure a foc lent durant aproximadament 1 hora abans de beure. Podeu afegir una mica de sucre al gust en beure.

Persones aplicables: persones que experimenten "sequedat de primavera". Però els diabètics no han d'afegir sucre quan el beuen.



Sopa de lufa i porc

Ingredients: 50 grams de rodanxes de carn magra, 25 grams de lufa fresca, una mica de sal, MSG i sopa clara.

Mètode: Rentar la carn magra i tallar-la a rodanxes fines per utilitzar-la posteriorment. Netegeu el wok, afegiu-hi una mica de sopa clara i bulliu-la, després afegiu-hi les rodanxes de carn magra. Després de bullir, traieu l'escuma per sobre, afegiu-hi la lufa, sal, etc. i deixeu-ho coure una estona abans de beure.

Persones aplicables: Persones amb símptomes com la tos seca.



Farits de blat de moro i moniato

Ingredients: 50 grams de farina de blat de moro, 500 grams de moniatos i 20 dàtils daurats.

Elaboració: Renteu els moniatos, peleu-los, talleu-los a trossos petits i poseu-los a l'olla juntament amb els dàtils vermells. Coeu-los fins que els moniatos estiguin cuits entre un 70% i un 80% Afegiu-hi una mica d'aigua freda per fer una pasta, aboqueu-ho a l'olla i deixeu-ho coure. Coem a foc lent durant uns deu minuts i després retirem del foc. Tingueu en compte que heu de remenar constantment al mig per evitar que es cremi el fons

Persones aplicables: Persones que pateixen restrenyiment a causa de la sequedat primaveral.



Bulbes d'api i lliri amb anacards

Ingredients: 100 g d'api, 50 g de lliri, 50 g de pastanaga, 50 g d'anacard, sal, sucre, oli de cuina segons sigui necessari

pràctica:

1. Talleu el cap i la cua del lliri i separeu-lo en diversos pètals Renteu i talleu l'api i talleu la pastanaga a rodanxes fines.

2. Aboqueu oli de cuina en un wok, fregiu els anacards en oli fred a foc lent fins que estiguin cruixents, després traieu i escorreu l'oli per al seu ús posterior;

3. Aboqueu la meitat de l'oli, escalfeu l'oli restant a foc fort, afegiu-hi les pastanagues i l'api, i sofregiu-ho a foc fort durant aproximadament 1 minut;

4. Afegiu-hi els lliris, una mica de sal i sucre i sofregiu-ho durant aproximadament 1 minut.

Persones aplicables: Nodreix el fetge, redueix el foc i hidrata la sequedat. A la primavera, les persones pateixen una sequedat excessiva i el foc, que provoca excrements seques, restrenyiment, etc. Menjar més api pot ajudar amb els moviments intestinals.

<<:  Val la pena una ullada! Una col·lecció de trucs de la vida (part 2)

>>:  [Autoprova d'un minut] Vegeu quina vitamina us falta

Recomanar articles

Què és el vertigen vestibular?

El vertigen vestibular és un símptoma comú en l&#...

La hipertensió és el "assassí invisible" que perjudica els ronyons

Els pacients amb hipertensió no només tenen press...

Què tal Touchstone Films? Revisions i informació del lloc web de Touchstone Films

Què és Touchstone Films? Touchstone Pictures és un...

alerta! Prendre un bany durant els 7 períodes d'hivern pot provocar la mort

Avui en dia, a la gent li agrada molt la neteja i...

La manera correcta de pentinar-se

Ara cada cop hi ha més gent que comença a buscar ...

Com puc reparar la meva mucosa gàstrica?

La gent avui en dia sovint menja en excés, el que...

Com prevenir i tractar la hiperplàsia de l'articulació del genoll?

Quan la hiperplàsia òssia es produeix a l'art...

Què causa picor i dolor anal?

La majoria dels pacients amb picor i dolor anal t...

Menjar patates engreixa?

Si voleu baixar de pes de manera eficaç, heu de p...

Què tal DKNY? Ressenyes de DKNY i informació del lloc web

Què és el lloc web de DKNY? Donna Karan (abreviame...