La manera correcta de sucar cogombres de mar en una ampolla termo

La manera correcta de sucar cogombres de mar en una ampolla termo

Els cogombres de mar són una delicadesa que mengem sovint a la nostra vida diària. El valor nutricional dels cogombres de mar és molt alt, però la majoria dels que comprem són cogombres de mar secs que cal remullar-los abans de menjar-los ampolles. Aquest mètode és desitjable. Normalment, es poden remullar ràpidament en aigua tèbia de 70-80 graus.

1. Rentar el cogombre de mar amb aigua neta durant 1-2 minuts;

2. Posa 70-80 graus d'aigua tèbia al termo;

3. Posa el cogombre de mar en un termo i l'endemà es remullarà.

Fer servir un termo per remullar cogombres de mar és ràpid, però la textura és relativament dura.

Hi ha un altre mètode d'escuma al qual podeu consultar:

1. Esbandiu el cogombre de mar sec amb aigua de l'aixeta durant 1 minut per eliminar la pols de la superfície.

2. A continuació, col·loqueu el cogombre de mar sec en aigua purificada freda de 0-5 graus durant 24-36 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig fins que el cogombre de mar estigui suavitzat.

3. Talleu el cogombre de mar suavitzat longitudinalment des de l'abdomen i traieu l'estructura semblant a una dent a l'extrem frontal del cogombre de mar.

4. Afegiu aigua purificada a una olla sense oli, tapeu i porteu-ho a ebullició a foc mitjà durant 40-60 minuts fins que el cogombre de mar es pugui travessar fàcilment.

5. Substituïu-la amb aigua purificada freda nova de 0-5 graus i deixeu-la en remull durant unes 24-36 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig, fins que el cogombre de mar s'escumi a aproximadament el doble de la longitud del cogombre de mar sec i després es pot menjar.

Aquest mètode té millor gust

Per remullar els cogombres de mar en un termo, primer cal remullar els cogombres de mar secs en aigua freda durant dos dies. Després que els cogombres de mar secs estiguin suaus, utilitzeu unes tisores per tal d'obrir-los, traieu el broc de sorra (les dents de cogombre de mar) al cap del cogombre de mar i, a continuació, afegiu-los el cogombre de mar fresc ed aigua, i després de tres o quatre hores els cogombres de mar estaran en remull Posa els cogombres de mar en remull a la nevera per refrigerar-los o congelar-los en qualsevol moment. Els cogombres de mar processats d'aquesta manera són molt elàstics, resistents, suaus i enganxosos, i tenen el valor nutritiu més alt.

En el procés de remull de cogombres de mar, mantenir la temperatura és un pas molt important, i un termo pot mantenir la temperatura al màxim. A més, els recipients i l'aigua utilitzats en el procés d'elaboració han d'estar lliures d'oli i sal. L'oli pot fondre el cogombre de mar, mentre que la sal dificulta que el cogombre de mar s'infli. Les conques i plats que utilitzem habitualment contindran inevitablement una mica de greix o impureses, que afectaran la qualitat dels cogombres de mar. Si és un recipient d'acer, també afectarà el gust del cogombre de mar. L'ampolla termo no sol entrar en contacte amb l'oli i la sal, i el recipient de vidre és estable i no afectarà el gust del cogombre de mar. Per tant, les persones que mengen sovint cogombres de mar consideren l'ampolla termo com la "millor arma" per remullar cogombres de mar.

<<:  Es poden menjar cogombres de mar amb patates?

>>:  El millor és emmagatzemar els cogombres de mar humits com aquest després de remullar-los

Recomanar articles

6 petites coses que et fan perdre el cabell

A la tardor, la caiguda del cabell està mostrant ...

Quins són els símptomes dels alts nivells de lípids en sang?

Els lípids en sang elevats i la pressió arterial ...

Què passa amb MathWorks? Ressenyes de MathWorks i informació del lloc web

Què és MathWorks? MathWorks és una empresa nord-am...

Per què sempre estic nerviós fàcilment?

La competència a la vida és cada cop més ferotge....

Sis malalties es poden curar amb una tovallola calenta

Quan el cos està ferit, moltes persones estan aco...

Què tal Kiplinger? Revisió de Kiplinger i informació del lloc web

Què és el lloc web de Kiplinger? Kiplinger és una ...

Com rentar les taques d'oli de la roba?

A la nostra vida diària, si no estem amb compte, ...

Quina quantitat de wolfberry s'ha d'utilitzar per sucar-hi vi?

Moltes persones saben com remullar el vi, però no...

Quines són les funcions de la llavor de Cassia?

El determinant és una herba comuna i també un mat...

Quins són els perills de la TC per al cos humà?

Si vas a l'hospital perquè estàs malalt, algu...