Els cogombres de mar són una delicadesa que mengem sovint a la nostra vida diària. El valor nutricional dels cogombres de mar és molt alt, però la majoria dels que comprem són cogombres de mar secs que cal remullar-los abans de menjar-los ampolles. Aquest mètode és desitjable. Normalment, es poden remullar ràpidament en aigua tèbia de 70-80 graus. 1. Rentar el cogombre de mar amb aigua neta durant 1-2 minuts; 2. Posa 70-80 graus d'aigua tèbia al termo; 3. Posa el cogombre de mar en un termo i l'endemà es remullarà. Fer servir un termo per remullar cogombres de mar és ràpid, però la textura és relativament dura. Hi ha un altre mètode d'escuma al qual podeu consultar: 1. Esbandiu el cogombre de mar sec amb aigua de l'aixeta durant 1 minut per eliminar la pols de la superfície. 2. A continuació, col·loqueu el cogombre de mar sec en aigua purificada freda de 0-5 graus durant 24-36 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig fins que el cogombre de mar estigui suavitzat. 3. Talleu el cogombre de mar suavitzat longitudinalment des de l'abdomen i traieu l'estructura semblant a una dent a l'extrem frontal del cogombre de mar. 4. Afegiu aigua purificada a una olla sense oli, tapeu i porteu-ho a ebullició a foc mitjà durant 40-60 minuts fins que el cogombre de mar es pugui travessar fàcilment. 5. Substituïu-la amb aigua purificada freda nova de 0-5 graus i deixeu-la en remull durant unes 24-36 hores, canviant l'aigua dues vegades al mig, fins que el cogombre de mar s'escumi a aproximadament el doble de la longitud del cogombre de mar sec i després es pot menjar. Aquest mètode té millor gust Per remullar els cogombres de mar en un termo, primer cal remullar els cogombres de mar secs en aigua freda durant dos dies. Després que els cogombres de mar secs estiguin suaus, utilitzeu unes tisores per tal d'obrir-los, traieu el broc de sorra (les dents de cogombre de mar) al cap del cogombre de mar i, a continuació, afegiu-los el cogombre de mar fresc ed aigua, i després de tres o quatre hores els cogombres de mar estaran en remull Posa els cogombres de mar en remull a la nevera per refrigerar-los o congelar-los en qualsevol moment. Els cogombres de mar processats d'aquesta manera són molt elàstics, resistents, suaus i enganxosos, i tenen el valor nutritiu més alt. En el procés de remull de cogombres de mar, mantenir la temperatura és un pas molt important, i un termo pot mantenir la temperatura al màxim. A més, els recipients i l'aigua utilitzats en el procés d'elaboració han d'estar lliures d'oli i sal. L'oli pot fondre el cogombre de mar, mentre que la sal dificulta que el cogombre de mar s'infli. Les conques i plats que utilitzem habitualment contindran inevitablement una mica de greix o impureses, que afectaran la qualitat dels cogombres de mar. Si és un recipient d'acer, també afectarà el gust del cogombre de mar. L'ampolla termo no sol entrar en contacte amb l'oli i la sal, i el recipient de vidre és estable i no afectarà el gust del cogombre de mar. Per tant, les persones que mengen sovint cogombres de mar consideren l'ampolla termo com la "millor arma" per remullar cogombres de mar. |
<<: Es poden menjar cogombres de mar amb patates?
>>: El millor és emmagatzemar els cogombres de mar humits com aquest després de remullar-los
Les causes més comunes de la hiperplàsia òssia de...
Quina és la pàgina web de l'Escola d'Admin...
Molta gent pensa que tenir menys cabells en els v...
El ritme de la vida s'està accelerant, i el t...
Exercici tonificant renal 1: fregar les plantes d...
Ens enfrontem a la temptació de diverses delícies...
Les cames d'algunes persones no són molt rect...
Molta gent diu que menjar durant la nit pot causa...
Tothom estima la bellesa. Alguns amics troben que...
Molta gent prefereix beure aigua amb mel, perquè ...
Segons les estadístiques rellevants, cada vegada ...
Les llavors de meló fragants són les preferides d...
Acció 1: frega't la cara per alleujar la fati...
Quina és la web d'Abengo? Abengoa és una empre...
Què és la xarxa xinesa xilena? Datochinos és un de...