Sis hàbits de cuina que són perjudicials per a la salut

Sis hàbits de cuina que són perjudicials per a la salut

A la vida diària, la majoria de la gent sap cuinar, i moltes mestresses de casa ho saben. No obstant això, és possible que moltes persones no facin algunes tècniques de cuina correctament, i alguns mals hàbits de cuina són perjudicials per a la salut, per la qual cosa tothom hauria d'anar amb compte. Vegem quins hàbits de cuina s'han d'abandonar.

Primer talleu les verdures i després renteu-les.

En rentar verdures, l'àrea de contacte entre les verdures tallades i l'aigua augmentarà molt, cosa que pot provocar la pèrdua d'una gran quantitat de vitamines solubles en aigua, com ara vitamines B, vitamina C i alguns minerals. La manera correcta és rentar les verdures amb cura primer i intentar drenar la humitat abans de tallar-les. Cal tenir en compte que les verdures tallades s'han de cuinar immediatament i no s'han de deixar més de dues hores, en cas contrari, provocarà fàcilment l'oxidació de determinats nutrients.

Després de tallar les verdures, escalfeu-les amb aigua.

Si les verdures es tallen massa finement, el seu aroma original es perdrà fàcilment. Si després es blanquegen amb aigua, es perdrà una gran quantitat de vitamines i minerals. Per tant, quan blanqueu les verdures, heu d'intentar mantenir-les intactes i utilitzar més aigua. A més, quan blanqueu verdures de fulla verda, afegiu una mica de sal i oli, que no només poden evitar que l'oxidasa destrueixi la clorofil·la, sinó que també mantindrà el color brillant de les verdures.

Fregiu els aliments abans de cuinar-los.

A l'hora de fer plats com tres verdures fresques i mongetes verdes sofregits, a molta gent els agrada fregir primer els ingredients amb oli, després treure'ls i sofregir-los D'aquesta manera els plats tindran colors brillants i aromes rics. Tanmateix, aquest mètode de cocció conduirà a una ingesta excessiva de greixos, destruirà la nutrició de les mateixes verdures i també pot produir carcinògens. Es recomana menjar menys colza i verdures fregides, i cuinar les verdures escaldant, sofregint, barrejant plats freds i cuinant al vapor.

Afegiu les verdures només quan l'oli comenci a fumar.

Quan la cassola d'oli comença a fumar, la temperatura de l'oli sovint ha arribat als 200 °C. Si poseu les verdures a la paella en aquest moment, els carcinògens produïts no només augmentaran el risc de càncer. Al mateix temps, també es destrueixen els nutrients de les verdures. La manera correcta de fer-ho és posar els ingredients a la paella abans que l'oli comenci a fumar. També hi ha una manera senzilla de provar la temperatura de l'oli: introduïu un escuradents de bambú a l'oli quan apareixen moltes bombolles petites al voltant, vol dir que la temperatura és prou calenta i que podeu posar-lo a l'olla.

També s'afegeix molt d'oli en sofregir plats vegetarians.

Independentment de quin tipus d'oli sigui, el contingut de greix és superior al 98%. Les verdures absorbeixen molt bé l'oli per sofregir les verdures, no serà diferent de menjar carn. La superfície de les verdures estarà coberta amb una capa d'oli, i altres condiments no penetraran fàcilment a l'interior de les verdures, afectant al mateix temps el sabor dels aliments. Un enfocament raonable és utilitzar no més d'una cullerada d'oli per a cada plat vegetarià. Si us preocupa cremar la paella, podeu fer servir una paella per garantir una calefacció uniforme.

Afegiu molts condiments salats durant la cocció.

El contingut de sal a la salsa de soja és del 15% al ​​20%, el contingut de sal a l'essència de pollastre és del 10%, i la pasta de fesols i la salsa d'ostres també contenen molta sal. Algunes persones els agrada afegir sucre quan es cuina, però la dolçor i la salat es poden cancel·lar mútuament, cosa que pot fer que el gust dels plats sigui més lleuger i, finalment, afegiran més sal.

La manera correcta de fer-ho és afegir només una mica de sal o salsa de soja de marisc a l'hora de cuinar, i utilitzar menys essència de pollastre i MSG. Pots fer servir més ceba, gingebre, all o pebre en gra per condimentar els plats, conservant el sabor original dels mateixos.

<<:  El sol és el millor tònic.

>>:  Hi ha alguns aliments que poden alleujar eficaçment els mals de cap

Recomanar articles

Com fer productes per a la cura de la pell amb mel en set passos

La mel conté fibra dietètica, proteïnes i diverse...

Què causa els ulls vermells després de beure?

Durant els festivals, a algunes persones els agra...

Com emmagatzemar la maca seca?

La maca seca és un producte important produït a Y...

9 mètodes diaris de massatge de salut familiar

Aquests són alguns mètodes de massatge: 1. Neteja...

Què tal Babos? Comentaris de Brabus i informació del lloc web

Què és el lloc web de Babos? Brabus és una famosa ...

Quina és la raó de la inflor anal i la necessitat constant de defecar?

Sempre hi ha algunes malalties a la vida que ens ...

Quan és el millor moment per raspallar-se les dents?

Crec que tothom se sentirà confós quan vegeu aque...

Càpsules de lactobacil compost, la primera opció per als pacients amb diarrea

Cada vegada que canvien les estacions, moltes per...

Quins són els perills dels pòlips nasals

Els pòlips nasals són una malaltia molt freqüent ...

Què és el bicarbonat de sodi?

El bicarbonat de sodi és el que comunament anomen...

Tractament de l'ambliopia, hauríeu de fer això

A més d'algunes malalties físiques, les malal...

Quins són els símptomes evidents del càncer de recte?

La incidència del càncer colorectal ha anat augme...

Com curar ràpidament el mareig?

En el món actual de tecnologia cada cop més creix...